Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    14. Studeni 2020. 17:40

Tina 😔 žao mi je, grlim te, drži se... 
    Piky slažem se sa curama, daj molim te pošalji nam broj računa, ta agonija mora više završiti.
    Miss 🤞🙏 za veliku betu

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 18:01

manemoj

LioraLiora

Hvala cure..strpit cu se jos do pon. Ako dobijem u pon.jel moram ici vaditi betu ili?

Ali jel možeš dobiti? Ja sam shvatila da tek kad prekinemo s terapijom dobijemo mengu. Možda sam skroz zabrijala 🙈

Ja mogu napisati samo svoje iskustvo, meni je dr. A rekao da nije moguće da prokrvarim na estrogenu i utrićima, a ja sam počela pomalo krvarit točno na dan kad bi inače bila trebala dobiti da npr nisam u postupku. Čim sam prestala sa terapijom, prokrvarila sam zapravo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 18:04

Bozma

Ljutopile, mislim se jutros evo još jedne ljute, imamo angribird i sad još i ljutopile . Mogla si bar upozorit da mijenjaš ime

Meni je Ljutopile🐤 vrh 😎

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

14. Studeni 2020. 18:05

Lucyinthesky, u kojoj si ti klinici?
    Mislim da ja tu prednjacim po ludosti, koji testovi iz smeca, rastavljanje testova i sl. U postupku sam a trazim kliniku za dalje 😂 kako se ljeci od ove ovisnosti? Ima koja klinika 😂

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 18:09

Nikitta

Tina ajme baš sam se sad stresla, ne mogu zamislit kako ti je. Drži se💔
    Lucija možeš li mi više reći o kolostrumu za imunitet? Razmišljam što da još uzmem baš za imunitet, jer ipak idem na operaciju. Za sad pijem kolgen shot radi palca da se što prije oporavi koža i nokat, skupi probiotik i vitamin D. Intenzivno sam razmišljala da kupim opet svježu matičnu mliječ, ali me muči kako ću to transportirati u Beč kad mora stajat u frizeru ili hladnjaku.
    Miss1502 sretno!

Meni ti je imunitet dosta digao Pharmasov beta glukan, a i matična je super. Mislim da bi je mogla transportirat u frižideru sa zamrznutim ulošcima, dosta dugo oni drže.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

14. Studeni 2020. 18:17

Bozma

Mislim da ja tu prednjacim po ludosti, koji testovi iz smeca, rastavljanje testova i sl. U postupku sam a trazim kliniku za dalje 😂 kako se ljeci od ove ovisnosti? Ima koja klinika 😂

Ima... Vrapce... Kad budem isla pripremim ti teren🙄😂🤷‍♀️🤷‍♀️

14. Studeni 2020. 18:20

Nikitta

Piky zaista sad riskiraju tvoje zdravlje opasno. Ovo jednostavno nije prihvatljivo više, sad su ti dali inekciju (nisu li to već pokušali, pa ne ide? Nemam riječi. Mislim da se trebaš pobrinuti sama za sebe, jer vidim da od njihove brige niš. 🥵

U potpunosti se slažem.. I ne vjerujem nikako da joj neki iskusniji doktor vec odavno ne bi napravio kiretazu koja je sad itekako potrebna.. Znaci oni kiretazom nisu uspjeli jer je bilo usko a ocekuju da ona to tabletama rijesi... 

14. Studeni 2020. 18:24

Hy😘
    Evo da se javim nakon dužeg odmora 🤗
    Transfer mi je u utorak i to je to😘 5dan❤❤❤❤

14. Studeni 2020. 18:25

LUCIJA007

Bozma

Ima… Vrapce… Kad budem isla pripremim ti teren🙄😂🤷‍♀️🤷‍♀️

nemoj da ja tebi tamo prva pripremim doček

Samara
    14. Studeni 2020. 18:39

Piky molim te idi u ZG. Ja ne vjerujem da je tim doktorima to sve normalno. Pa ocito da nece samo krenuti, samo te muce a jako je opasno

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.