https://ibb.co/FsCSqjx
Eto ne znam koliko se vidi no uglavnom od cina 2 i hpv visokog rizika me i je od tad papa test uredan.. A cin dolazi zbog pada imuniteta najcesce…
Puno ti hvala na iskustvu i preporuci, sve mi je dobrodošlo. Uzimamo matičnu mliječ i beta glukan, vidjet ću za 2 mj stanje. A i biopsija mi je bila toliko brutalna, iščupali su 3 uzorka sa zahvaćenih mjesta pa se nadam da su s njima otišle i promjene 🙄
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
https://ibb.co/FsCSqjx
Eto ne znam koliko se vidi no uglavnom od cina 2 i hpv visokog rizika me i je od tad papa test uredan.. A cin dolazi zbog pada imuniteta najcesce…
Puno ti hvala na iskustvu i preporuci, sve mi je dobrodošlo. Uzimamo matičnu mliječ i beta glukan, vidjet ću za 2 mj stanje. A i biopsija mi je bila toliko brutalna, iščupali su 3 uzorka sa zahvaćenih mjesta pa se nadam da su s njima otišle i promjene 🙄
Joj znam, i meni je biopsija bila grozna, jos su mi i pokazali sto su mi 'iscupali'..
Eto stvarno moja topla preporuka, odmoći ne moze...
Kupit cu jos testova danas, ali razlicitih, moze. Ma da..inače prije kad sam se testirala nikad sjene nisam imala..sad na dva sjene..a danasnji zeleni negativan…
ako imaš Muller u blizini kupi te, jer su ti najjeftiniji i najtočniji. Ja sam prošli put uzela u ljekarni Clear Blue i još neki, oba osjetljivosti od 10, i oba su pokazala jednako kao i Muller, a platila oba 90kn. A taj zeleni mi je jedini pokazivao negativno. ne znam koja mu je osjetljivost, a kad sam naručivala pisalo je 10
Lucija hoću reći koji kolostrum (brand) si uzimala, znam što je kolostrum, i znanstvena istraživanja su potvrdila da majčino mlijeko ubija stanice raka, jedan čovjek je pio svaki sad po 1dc mlijeka dojilje koja mu je bila frendica i spustio tumorski marker za rak prostate na ispod 4, što je uredan nalaz i nije morao na operaciju. Od tada intenzivno razmišljam i o majčinom mlijeku, kao dodatku prehrane, evo u zadnjih 9 mjeseci je otvorena prva hrvatska banka majčinog mlijeka, ali sumnjam da bih meni dali to, to je namijenjeno za dojenčad čije majke nemaju dovoljno mlijeka. Zato sad gledam, ako ti imaš baš iskustva s kolostrumom, da mi napišeš brand, pa da si naručim?
Aquasource kolostrum pije moj prijatelj koji boluje od kronove bolesti i tvrdi da mu stvarno pomaže.
Kupit cu jos testova danas, ali razlicitih, moze. Ma da..inače prije kad sam se testirala nikad sjene nisam imala..sad na dva sjene..a danasnji zeleni negativan…
ako imaš Muller u blizini kupi te, jer su ti najjeftiniji i najtočniji. Ja sam prošli put uzela u ljekarni Clear Blue i još neki, oba osjetljivosti od 10, i oba su pokazala jednako kao i Muller, a platila oba 90kn. A taj zeleni mi je jedini pokazivao negativno. ne znam koja mu je osjetljivost, a kad sam naručivala pisalo je 10
Muller, muller i jedino muller... Prosla sam brdo transfera i nikad mi nije lazno pokazao a 13,14 kn kosta ..Ali nikada... Dok je bila biokemijska znala sam i to po njima sjena nije tamnila i polako nestajala a kad je bila T vidljivo je tamno..
Mislim da nije dobro ni kupovati razlicite testove jer se onda tek zbunimo...
Lucija hoću reći koji kolostrum (brand) si uzimala, znam što je kolostrum, i znanstvena istraživanja su potvrdila da majčino mlijeko ubija stanice raka, jedan čovjek je pio svaki sad po 1dc mlijeka dojilje koja mu je bila frendica i spustio tumorski marker za rak prostate na ispod 4, što je uredan nalaz i nije morao na operaciju. Od tada intenzivno razmišljam i o majčinom mlijeku, kao dodatku prehrane, evo u zadnjih 9 mjeseci je otvorena prva hrvatska banka majčinog mlijeka, ali sumnjam da bih meni dali to, to je namijenjeno za dojenčad čije majke nemaju dovoljno mlijeka. Zato sad gledam, ako ti imaš baš iskustva s kolostrumom, da mi napišeš brand, pa da si naručim?
Joj kad bi se bar mogla sjetiti... Davno je to bilo nazalost zaboravila sam ali znam da je bocica bila 300kn, bilo je i dosta jeftinijih ali nisam htjela jeftinije... 300 kn i da su bile kapsule u bocici nazalost samo to se sjećam....
MTB kako se ono zove ona tvoja aplikacija za izracunavanje datuma poroda po transferu?? 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
LioraLiora, samo opušteno do ponedjeljka. Ovo je dosta rano testiranje i bete su još male, pa ih test malo hvata, malo ne. Samo imaj dalje vjere, pričaj sa svojom bebicom, i u ponedjeljak ćeš biti pametnija.
Inače, ovo nije Mullerov test. Jesu to kinezi? Čujem da su oni dosta nepouzdani.
Inače, ja bih i da dobijem menstruaciju išla vaditi betu - čisto da vidim je li se nešto tu događalo ili ne.
Tiinaa, jako, jako mi je žao
miss1502, bok mama! Vidim, obavila si i McD, sad nema da ne uspije! Sad polako, uzmi si ovaj vikend za sebe i svoje bebe
💔💔💔
MTB kako se ono zove ona tvoja aplikacija za izracunavanje datuma poroda po transferu?? 😂😂😂
Ja sam si izračunala na ovom linku: https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
Osim toga, kad sam dobila plusić sam si instalirala 3 mobilne aplikacije za praćenje trudnoće
💔💔💔
LioraLiora, samo opušteno do ponedjeljka. Ovo je dosta rano testiranje i bete su još male, pa ih test malo hvata, malo ne. Samo imaj dalje vjere, pričaj sa svojom bebicom, i u ponedjeljak ćeš biti pametnija.
Inače, ovo nije Mullerov test. Jesu to kinezi? Čujem da su oni dosta nepouzdani.
Inače, ja bih i da dobijem menstruaciju išla vaditi betu - čisto da vidim je li se nešto tu događalo ili ne.
Tiinaa, jako, jako mi je žaomiss1502, bok mama!
Vidim, obavila si i McD, sad nema da ne uspije! Sad polako, uzmi si ovaj vikend za sebe i svoje bebe
Ok ja sam sad skroz zbunjena.. znači mogu dobiti menstruaciju? Zašto sam ja zabrijala da ne mogu dok ne prekinem s terapijom 🤦🤦
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji