Istražih. Svaki kolostrum u suplementu nažalost dolazi od kravljeg mlijeka. To je skroz bezveze, ne znam zašto ljudi briju da je normalno uzimati mlijeko od životinje, a ne ljudsko - a ljudi smo 🤣 Vidjet ću još oko toga, jednostavnije mi je to kupiti, nego se mučit s matičnom mliječi, ali s druge strane već sam na skupom i jakom probiotiku koji mi je ful pomogao s problemima endo na crijevima, tako da ne znam bih li onda uzimala kolostrum kad je i to kakti kao probiotik. Mah. Razmislit ću 🤪Nikittajesi ti saznala što za termin operacije ? Zvala Beč? I jesam li dobro pročitala prije par dana , ili sam sanjala da ti operacija košta 17 000e? Koliko im je jamstvo da se endo neće vratiti i da ćeš biti izliječena ?
Nikitta,
Kad budes isla na testiranje mozes na maria.anarita234@gmail.com poslati mail s podacima pa cu kontaktirati kolege za Stampar
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Istražih. Svaki kolostrum u suplementu nažalost dolazi od kravljeg mlijeka. To je skroz bezveze, ne znam zašto ljudi briju da je normalno uzimati mlijeko od životinje, a ne ljudsko - a ljudi smo 🤣 Vidjet ću još oko toga, jednostavnije mi je to kupiti, nego se mučit s matičnom mliječi, ali s druge strane već sam na skupom i jakom probiotiku koji mi je ful pomogao s problemima endo na crijevima, tako da ne znam bih li onda uzimala kolostrum kad je i to kakti kao probiotik. Mah. Razmislit ću 🤪
https://ibb.co/G0GYjJt
Mozda je i bolji kravlji😂
Pozdrav
Jedno pitanjce.
Jel neko pio utrogestan prije zaceca? I jel imao povisenu temp od njega ?
Inace ja imam 29 godina decko 26.
Spermiogram uredan papa uredan.
Zadnja menstrucaija 18.10 i radilo smo odmah folikuliometriju.
Doktorov nalaz :
17 dan ciklusa endiometrij 12 mm D20/20
19 dan ciklusa endiometrij sekrecijski 12 mm.Desno zuto tijelo i LUF
prepisao mi utrogestan vag 2x2
I kao da napravin test za 13 dana.
Dakle po tome ovulacija je valjda bila.
I sada zadnja 3 dana imam temp koju mjerim samo popodne jer ujutro radin krece se od 37.1 do 37.3
Sad neznan jel to od tih tableta ?
Cure ako ikoja moze bacit pogled ako moze dat neki komentar
Menstruqciju ocekujem odnosno NE OCEKUJEM 17.11.TOG
1.8. Curetak stigao 💗
Inace nemamo dijece.prosle godine biokemijska .
I necuvamo se sigurno godinu ipo
1.8. Curetak stigao 💗
I ova folikuliometrija je bila bez ikakvih lijekova.samo smo isli na te preglede dali kao sama ovuliram
1.8. Curetak stigao 💗
Pozdrav
Jedno pitanjce.
Jel neko pio utrogestan prije zaceca? I jel imao povisenu temp od njega ?
Inace ja imam 29 godina decko 26.
Spermiogram uredan papa uredan.
Zadnja menstrucaija 18.10 i radilo smo odmah folikuliometriju.
Doktorov nalaz :
17 dan ciklusa endiometrij 12 mm D20/20
19 dan ciklusa endiometrij sekrecijski 12 mm.Desno zuto tijelo i LUF
prepisao mi utrogestan vag 2x2
I kao da napravin test za 13 dana.
Dakle po tome ovulacija je valjda bila.
I sada zadnja 3 dana imam temp koju mjerim samo popodne jer ujutro radin krece se od 37.1 do 37.3
Sad neznan jel to od tih tableta ?
Cure ako ikoja moze bacit pogled ako moze dat neki komentar
Menstruqciju ocekujem odnosno NE OCEKUJEM 17.11.TOG
Da, utrogestan utjece nekim zenama na temperaturu tj od njega mnogim zenama zna biti povisena...
I ova folikuliometrija je bila bez ikakvih lijekova.samo smo isli na te preglede dali kao sama ovuliram
Po ovome ovuliras da.. Ako se ne cuvate god i pol ja bih svakako savjetovala da ti izvadis spolne hormone i obavis prohodnost jajovoda..
Minimalno od toga krenuti...
Mozes si i kupiti lh trakice i po njima pratiti ovulacije no svakako provjeriti stanje jajovoda.
To je meni drugi gin savjetovao cim sam se prebacila kod njega...
Hvala na odgovoru.meni je doktor rekao ako ovaj mjesec ne budem trudna da ce mi odmah dan klomifen i kao tu neku stopericu.
A nije mi izvadio hormone nit ista osim pape i spermiograma koji su uredni i kao ovjerio se sad da ovuliram prirodno.
A ta prohodnost mi je rekao da ako ne upali niti stoperica.
A neznan sta mi je pametno.
Nadan se ovih par dana da ipak ostanem pregnant ;)
1.8. Curetak stigao 💗
Ooo Piky sretnoooo, neka se konacno sve ocistilo🌺🌺🌺❣️
Ej nije se ništa očistilo. Jutros sam bila na uzv, dobila sam ponovni inekciju za stezanje maternice u ujutro na još jednu, pa u ponedjeljak ponovno na uzv, a onda definitivno dalje.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji