Ooo Piky sretnoooo, neka se konacno sve ocistilo🌺🌺🌺❣️
Ej nije se ništa očistilo. Jutros sam bila na uzv, dobila sam ponovni inekciju za stezanje maternice u ujutro na još jednu, pa u ponedjeljak ponovno na uzv, a onda definitivno dalje.
Pa iskreno pomislila sam da bi znala da si se ocistila jer nazalost osjetila bi.. Krvarenje i bolove...
Joj nadam se da ce ti sad uspjeti pa ovo je sad vec preslo granice normalnog.. I nemoj se uplasiti kad i ako nadam se to krene van jer puno je tu sad ustajale krvi i ugrusaka, uz trudnoću koja stoji😪
Dada31 odavno znam termin operacije, napisala sam da je krajem studenog, da, za sad je sve okej, i sve ide po planu. Nisam objavila točan datum ovdje, jer ne želim, sve je neizvjesno radi korone, bilo tko od nas da bude pozitivan, sve otpada i operacija se odgađa. Kad budem išla, javit ću se tu da znate da sam živa. ☺️ Nema garancije u nijednoj operaciji, pa tako ni ovoj, ali idem kod prof. Jorga Kecksteina, stručnjaka za endometriozu III. i IV. stadija koji je patentirao prvi u svijetu temeljito uklanjanje ove bolesti, tako da se ona ne vraća, ili je recidiv cca 10%, u odnosu na HR operacije gdje je (barem u mom slučaju) recidiv bio 100% oba puta. Liječnici u EU operiraju prema njegovoj metodi, a kod nas se i instrumenti za operaciju nazivaju po njemu. Prof. Joerg Keckstein će me sa svojim timom operirati, dakle on će me operirati, najbolji abdominalni kirurg u Austriji, 2 asistenta i anesteziologinja. Operacija okvirno košta 14.400,00 eura, dakle tu spadaju honorari cijelog tima i osoblja, i boravak od 6 dana u privatnoj bolnici obzirom da je Keckstein u mirovini i nema više opcije da idem jeftinije u socijalnu bolnicu u Austriji. Svaki idući dan je 763 eura, pa ako se što zakomplicira i ostanem dulje, to cijena ide gore. Računam na cca 15.000€, a naravno moram još tamo u hotelu boraviti na kućnoj njezi minimum 7 dana, uz tih 6 što ću boravit u bolnici, a muž u hotelu. Ukupno sam razervirala hotel na 16 dana, iznos 1.200,00 eura, plus hrana, put, računam da će mi minimalno za sve trebati 17.000€. Ja taj novac sada nemam, imala bih da nam posao oboma cijelu godinu nije zabranjen. Ovako prikupljam u krugu obitelji i još negdje. Mogla sam ići “besplatno” opet u Petrovu po treći put, jer i Ćorić je bio kod Kecksteina na usavršavanju, ali odlučila sam se ići kod majstora.
Nina985 ajme super. Taman te htjela pitati kako ćemo se skonektati. Srce si!
Neka ti je Bog dragi u pomoći da sve prođe dobro
endometrioza
Dada31 hvala, da bila sam kod Boga 🤣, kaže da će sve biti okej. Obavila sam životnu ispovijed i primila bolesničko pomazanje. Mirna sam, sve sam stavila u Božje ruke. ❤️🙏🏼
Lucija pročitala sam sve detaljno na američkim stranicama. Znam da je “jače” od humanog, ali logika govori da je to zato što životinje napadaju razne bolesti koje ne napadaju čovjeka. Sve ima svoje razloge, svijet je savršeno osmišljen, jedino je čovjek nesavršen. Budem razmislila, sviđa mi se taj kolostrum, dat ću si dan dva da odlučim. Hvalaa💋
Naravno da će sve biti ok, zar uopće sumnjaš... :) podršku imaš sa svih strana, molit ćemo svi za tebe čim objaviš vrijeme, dan i sat operacije
endometrioza
Pikiy ne znam koliko imaš godina ali mi se čini da si jako mlada, bojim se da time gadno ugrožavaš svoje reproduktivo zdravlje i zdravlje maternice. Pa nisu uzalud kiretaže hitni zahvati. Ne plasim te nego mislim da moras ozbiljno shvatiti svoje stanje. Ako se sama ne pobrineš nece nitko. Za svoje dobro odmah u ponedjeljak pođi u neku bolnicu, ja bih ti savjetovala zagreb, petrovu ili sveti duh, jer tamo ipak rade iskusni doktori koji su svasta vidjeli.
Piky 🙏🙏🙏 drzim fige da konacno sve brzo zavrsi i da se ocistis da mozes krenuti dalje...izdrzi sve ovo, doci ce i bolji dani ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Pikiy ne znam koliko imaš godina ali mi se čini da si jako mlada, bojim se da time gadno ugrožavaš svoje reproduktivo zdravlje i zdravlje maternice. Pa nisu uzalud kiretaže hitni zahvati. Ne plasim te nego mislim da moras ozbiljno shvatiti svoje stanje. Ako se sama ne pobrineš nece nitko. Za svoje dobro odmah u ponedjeljak pođi u neku bolnicu, ja bih ti savjetovala zagreb, petrovu ili sveti duh, jer tamo ipak rade iskusni doktori koji su svasta vidjeli.
Da.. Iako se najbolje se sam ocistiti no ako ne ide ne ide... Od 27.10 drzati to u sebi nije nikako zdravo.... Ne samo sad nego moze ostaviti dugoročne posljedice i tvoje a i na reproduktivo zdravlje maternice .. Pusti ti doktora koji kaze kako su se nase babe cistile po 3 mjeseca.. Od njega uopce tako sta izjaviti je velika budalastina..
Molim te i molim.. Ako sad ne ode napisi nam broj racuna i idi Podobniku odmah iduci tjedan.. Molim te🙏💓
Da.. Iako se najbolje se sam ocistiti no ako ne ide ne ide… Od 27.10 drzati to u sebi nije nikako zdravo…. Ne samo sad nego moze ostaviti dugoročne posljedice i tvoje a i na reproduktivo zdravlje maternice .. Pusti ti doktora koji kaze kako su se nase babe cistile po 3 mjeseca.. Od njega uopce tako sta izjaviti je velika budalastina..
Molim te i molim.. Ako sad ne ode napisi nam broj racuna i idi Podobniku odmah iduci tjedan.. Molim te🙏💓
A tješim se da neće nastupiti sepsa kad sam pila antibiotike. Danas zadnji... U ponedjeljak svakako nekud ali onda moram opet čekati test covid do srijede.
Podobnik nema smisla jer ne rade medikamentozni pobačaj u vrijeme pandemije, a kiretažu neće više nitko raditi nakon ovog.
Jedino sv. Duh. Tabletama
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Piky nevjerojatno da te toliko dugo već drže, to stvarno više nije normalno. Nadam se da ćeš uskoro uspjeti završiti ovu tužnu i tebi sigurno predugu priču i da ćeš napokon moći krenuti u onu drugu sa 🌄🙏❤️
Nikitta operacija je stvarno skupa, ali kako kažu zdravlje nema cijenu. Nadam se da ćeš ti bit ta kojoj se neće vratiti ni tih 10 posto, i da ćeš ostatak života provesti bez ikakvih bolova. A vjerujem da ćeš na kraju dočekati i svog 😇. Ako i ti trebaš financijsku pomoć, molim te reci nam da ti pomognemo.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo mene sa trasnfera! Vracena su mi dva 8stanicna predivna embrij, kako embriologica kaze da su divni. Rekla je da me mogla pustit i do 5.dana ali sta je tu je sad…U utorak moram zvat vidjeti jeli uspila sta zaledit, ja se iskreno nadam da ce bit s obzirom koliko ih je ishvalila ❤️
Eto cure moje ,bas sam nekako sretna i osjecam se trudno 😂😂 imam dobar osjecaj da ce ovaj put uspit!
29.11 mi je beta, planiram test radit tek za 10ak dana, necu puno prije bete, ne zelim sebe mucit sa sjenama…
Tiinaa jako jako mi je zao,drzi se❤️
Chloe di si mi ti,jesi spremna za ponedjeljak, ja sam te malo preduhitrila 😂
🤞🤞❤️❤️👶
Tina24 pokušaj još koji mjesec, ako ne uspije ja ti savjetujem da odeš na konzultacije negdje u nekakvu poliklinika ili traži uputnicu da se naprave neke dodatne pretrage. Ja sam isto krenula mlada sa 22, sad imam 24, to ti za čas prođe jer je to malo duži proces. Savjetovala bi ti da ne gubis vrijeme, uostalom prohodnost možeš provjerit i privatno bez lijecnikove uputnice. Držim fige da ste samo ovulaciju fulali i da ćeš uskoro biti debela 🙏❤️🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️