Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    14. Studeni 2020. 21:31

miss1502

Hvala cure, bas ste podrska,,drzala sam se i tradicije pa mora bit bingo 👏👏👏👏❤️❤️❤️
    https://ibb.co/jgSpXvm

Rekli smo samo krumpirice, ne cijeli meni 😂😂😂😂 al ajd, sad jedes za sestero pa mozes 🤗🌝

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    14. Studeni 2020. 21:43

Miss1502 juhuuhuuu bašmi je drago zbog dobrih informacija na transferu!! Držimo palčeve još za braću i sestre :)
    Nikitta, tako blizu, a tako daleko... Da li bi bilo pametno otputovati u Austriju ranije da izbjegneš eventualne probleme na granici?
    Piky, već danima ti svi na forumu govore da se angažiraš za sebe, nudimo ti financijsku pomoć... ne znam zašto tako pasivno regiraš?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 21:43

Nikitta

Dada koje ono pilule uzimaš sada?

Zoely  kontracepcijske, 10 dana uzimanja, dvije dnevno... Tako da namjestimo idući ciklus, izazovemo krvarenje i krenemo s bockanjem 2.dan, tako da imamo sve unaprijed isplanirano 😁
    Čudo su 😁😂

endometrioza

• Piky
    14. Studeni 2020. 21:49

Lucija ti si bila kod podobnika koliko si platila uopće, čini mi se 5000??

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

14. Studeni 2020. 22:02

Piky

Lucijati si bila kod podobnika koliko si platila uopće, čini mi se 5000??

Da.. 5000kn...

🍀🐞MISS🐞🍀
    14. Studeni 2020. 22:05

Ruska1986

miss1502

Hvala cure, bas ste podrska,,drzala sam se i tradicije pa mora bit bingo 👏👏👏👏❤️❤️❤️
    https://ibb.co/jgSpXvm

Rekli smo samo krumpirice, ne cijeli meni 😂😂😂😂 al ajd, sad jedes za sestero pa mozes 🤗🌝

Hahhaha ko je vidia ic u MCD samo po krumpirice, pa moraju se i djeca najest 😂😂
    AuroraB hvalaaa, i ja se nadam da ce me utorak docekat dobre vijesti 🙏🙏❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

14. Studeni 2020. 22:06

Piky ako imas hrvatsko zdravstveno osiguranje, a naravno da imaš, mislim da ti ni jedna bolnica u Hr ne smije odbiti liječenje. Javi se svom mpo, tko ti je radio potpomognutu? Pitaj ga u koju bolnicu da odeš u zagrebu i ispricaj sto ti se dogodilo u toj što si već bila. Ako te i odbiju u nekoj državnoj, tu smo za tebe, pa nije ni podobnik ni zagreb kraj svijeta. Ja sam imala kiretažu i skrenula sam s pameti cekajući, a samo sam 3 dana cekala, ponedjeljkom sam saznala da nema otkucaja a već u petak sam bila na cišćenju. Iskreno ne znam kako psihički izdrzavas vec 20 dana skoro, ja sam ta tri dana jedva izdrzala.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 22:31

Nikitta apsolutno nikakve nuspojave a već sam 6 popila, za 3 dana... čak sam si neka puna energije za razliku od ciklusa kakve sam imala kada nisam ništa koristila. 
    2 pijem jer ih moram popiti dovoljno da bi izazvala krvarenje jer je rekao da ako popijem 10 postoji mogućnost da mi izostane jer se tijelo ne navikne tako brzo. A hoćemo napraviti postupak prije božića jer i oni i ja idemo na kolektivni pa d ne čekam toliko dugo. MTB je isto tako na isti princip išla ali neznam koje je ona pilule koristila..... 
    Menge kao da ni nemam, tj imam ona lijepa čista krv kad se obrišem, jako malo, onako školski, bolove skoro nemam, čisto malo radi reda, već sam zaboravila kako je biti bezbrižan u ove dana u mjesecu, čak me nije tjeralo ni na veliku nuždu 😂 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 23:01

Nikitta

Dada aaaa, sounds like a dream! Super da ih tako dobro podnosiš. 😍 Ja evo treći put na wcu, menga ubija, crijeva jebiga, ali kad ne ubija.😂 No i to će jednom proći. Već sutra mi je 4dc i bit će lakše. Možda i krenem s Visanne, zvat ću dr.jer mi na mail još nije odgovorio. Meni se situacija mijenja iz dana u dan 🙈🤷🏼‍♀️😂

Čitala sam malo o tim tableticama, ima ih u hr navodno. Kao, ne zaustavljaju u potpunosti ciklus kao neke, jer to nije dobro za endo. Jedva sam ih našla koliko sam ljekarni prošla ali uspjela sam 😁
    Možda da ih malo pronjuškaš i raspitaš se kod doktora u vezi toga. Znam da je tvoja dijagnoza širih razmjera od moje ali moji ciklusi inače su bili doslovno "kolinje", ovo je olakšanje za nije tijelo. Išla sam samo jednom na wc u ova 3 dana a inače idem jednom u sat vremena 🙄🙄

endometrioza

Nadalica
    14. Studeni 2020. 23:25

Piky zao mi je iskreno da te tako muce, ajde daj taj racun vise 😭
    Tina oboje se bili primili ? Bas mi je zao, ali ti imas smrzlica zar ne, fet je uspjesniji, bar se nesto dogodilo, sljedeci je dobitni, navijamo za tebe 🙏🙏
    Bozma istrazi sve opcije i vodi se srcem, a ne glavom, za donaciju imas vremena, pokusaj dok nije kasno, bar mozes reci da si dala 10000 posto sebe prije te donacije ❤️
    MTB jedva cekam tvoj uzv ❤️
    Angrybird / ljuto pile nadimak je top, sada sa novim nadimkom nova sreca ❤️
    Lioraliora nemoj stalno piskiti razlicite testove, samo se izludjujes, nisu svi isto osjetljivi, neki pokazu sjenu neki ne..
    Ruska neko je savjetovao sodu za zgaravicu, nemoj ni slucajno, nije dobro u trudnoci, meni su bar tako ljekari rekli, za razlog nisam ni pitala, mene je zgaravica mucila svih 37 sedmica, rennie, bademi, plazma, jedino mi to pomagalo, ali nije nikada prestalo, samo su to bila kratkotrajna poboljsanja, proslo je tek kad sam se porodila 😂 znam da nisam utjeha 🤗
    Nikitta sto se Austrije tice, ovamo ce opet lockdown kao sto je to bilo tamo u maju, cak hoce opet skole da zatvaraju, ali i da se desi, treba ti samo potvrda od bolnice sa terminom i mozes ti doci, bolnice ne zatvaraju, znam jer mi se tetka perise ovamo za par dana, a iz bosne je inace... 
    Olivera super za srceko, nadam se da te nisam pomijesala sada sa nekom drugom curom tesko je sve popamtiti 
    Nirvana i kod mene je isto bilo, tek sa 7 tt smo imali eo
    Mi smo se odlucili kada djeca napune godinu dana vratiti po smrzlice, eh sada posto imamo dva razmisljamo da li vratiti oba ili samo jedan.. ako vratim jedan i uspije, 99 posto se necu vratiti po onog sto ce ostati, i tako osjecam kao da sam izdala taj jedan embrij, luda sam naskroz 😭
    Evo usuditi cu se da prije lucemala kazem da je rodila u petak prekrasne, zdrave dvije bebice ❤️❤️❤️💪🏼 svaka cast mama, oporavi se brzo 
     nam se javi tu sa vise novosti ❤️❤️
    Gdje mi je Meto ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.