Skužila da je angribird = Ljutopile jer je nastavila pisati kao da je već pisala. Fantastična fora.
Dada31, nije ti problem što je ICSI metoda. I meni su je radili, doduše, nama zato što im je to sad procedura radi korone, a ne radi potrebe. Ali svejedno, rezultat je dobitan, tako da mi nije žao. Samo polako do idućih konzultacija.
toncica24, ja imam povišenu temperaturu već tjednima - možda je od utrića, a možda od trudnoće.
Piky, ovo je strašno što ti rade. Definitivno je vrijeme da ideš dalje. Zašto ne napraviš test na Covid odmah sutra da budeš spremna za neku kliniku? Ako nešto ode loše, doktorima će to biti Upsić, a ti ćeš morati živjeti s posljedicama.
Nikitta, držim fige da ti ne stopiraju operaciju. Je da je lock, ali to je više na druženja i izlaske, nadam se da neće biti i za medicinske zahvate. Zaslužila si ući u Novu Godinu bez bolova
Bozma, od srca ti želim da rodiš zdravo veselo dijete, a da onda kukaš da ne znaš što bi sa sobom po cijele dane kad više ne istražuješ klinike, tehnike, ...
jadranka - čestitam!!! Sad par dana odmora i postaješ mama
💔💔💔
e Nikitta, da korona, novac, posao nisu problem odmorila bi se od IVF-a, ali od svega toga imam malo veći problem a to su godine. Uskoro neću više ni na šta imat pravo, a ni novca da si neka prava sama platim. I sad imam tako malo vremena a toliko toga bi utrpala u to malo vremena, a ne stane sve pa stalno važem šta je bolje, s čim imam više šanse i sl.
Danas sam imala lažni scare pa odmah upozorenje trudnicama da se može dogoditi.
Cijeli dan me malo jače boli stomak i imam svako toliko grčeve, ali odbijala sam se brinuti. I onda, popodne, u jednom trenutku su krenuli jaki, bolni grčevi. Srećom, unutar par minuta se vidio uzrok - trčala sam na wc i imala stolicu
Anyway, baš sam se usrala - i doslovno i figurativno
Mislim, znam da su crijeva iza maternice i da utječe jedno na drugo, ali ovo je stvarno bio više osjećaj kao - gotovo je, to je to, beba ide vani, nego kao gle, imat ću stolicu.
Nakon toga sam nabacila spavanac i sad sam opet kao nova.
💔💔💔
e Nikitta, da korona, novac, posao nisu problem odmorila bi se od IVF-a, ali od svega toga imam malo veći problem a to su godine. Uskoro neću više ni na šta imat pravo, a ni novca da si neka prava sama platim. I sad imam tako malo vremena a toliko toga bi utrpala u to malo vremena, a ne stane sve pa stalno važem šta je bolje, s čim imam više šanse i sl.
Bozma, u pravu si. Nemaš više vremena. Nemaš vremena za beskonačan niz neuspješnih, paničnih pokušaja i razočarenja. Tebi treba samo jedan pokušaj i to dobitni.
Zato ima vremena poslušati svoje tijelo, odmoriti se par mjeseci, napuniti baterije, a onda otići po taj jedan pobjednički.
Odi na nekoliko konzultacija, da vidiš gdje ti najbolje leže, i onda izaberi.
💔💔💔
MTB ti znaš da imaš temperaturu jer ju cesto mjeris ili nešto osjetiš?
Ja i dalje nisam sva svoja.. temperatura ne ide preko 37.2 ali me lagano i glava boli uz to.. pa ne znam jel glava boli zbog tempice ili..
Znači da dobijem na eurojackpotu platila bi cijelom timu stručnjaka da žive s nama 0-24 i mislim da ni tad ne bi bila u potpunosti opuštena 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj, do bete sam mjerila temperaturu svaki dan, između ostalog zato što mi je i muž imao koronu. Poslije bete, mjerim ponekad, svaka dva tri dana, onda kad se osjećam malo umornije ili slabije.
Glavobolja je stalna, već sam navikla na to da je tu. Nije jaka, ali je tu. Plus, spavalica sam (što prije nisam bila). Nekad ne spavam cijeli dan, a onda par dana za redom spavam popodne (što inače nikad, nikad ne radim). Većinom sam dosta umorna, ponekad imam surge energije, a onda se odjednom ispraznim i moram sjesti, usporiti i/ili odspavati.
Nikitta, ja inače imam problema sa stolicom i idem na wc jednom u 2, 3 dana. Kad je baš gadno, onda i jednom na tjedan. Uvijek je to muka, dosta pregovaranja na školjci i dosta fizičkog truda i napinjanja. Jako sam sretna i zahvalna što nisam imala žešće probleme sad od kad sam u ovom postupku, jer se izbjegavam napinjati (i dalje imam sliku kako se napnem i beba izleti vani ) a i bilo bi me strah jer ne bih znala od čega su bolovi - od stolice ili od potencijalnih problema. Ovo danas nije bilo gadno, ali nije mi bilo svejedno kad su krenuli grčevi i srećom odmah sam dobila dokaz da su crijeva uzrok. Nije lako razlikovati što je tu maternica, a što crijeva.
💔💔💔
Skužila da je angribird = Ljutopile jer je nastavila pisati kao da je već pisala. Fantastična fora.Dada31, nije ti problem što je ICSI metoda. I meni su je radili, doduše, nama zato što im je to sad procedura radi korone, a ne radi potrebe. Ali svejedno, rezultat je dobitan, tako da mi nije žao. Samo polako do idućih konzultacija.
toncica24, ja imam povišenu temperaturu već tjednima - možda je od utrića, a možda od trudnoće.
Piky, ovo je strašno što ti rade. Definitivno je vrijeme da ideš dalje. Zašto ne napraviš test na Covid odmah sutra da budeš spremna za neku kliniku? Ako nešto ode loše, doktorima će to biti Upsić, a ti ćeš morati živjeti s posljedicama.
Nikitta, držim fige da ti ne stopiraju operaciju. Je da je lock, ali to je više na druženja i izlaske, nadam se da neće biti i za medicinske zahvate. Zaslužila si ući u Novu Godinu bez bolovaBozma, od srca ti želim da rodiš zdravo veselo dijete, a da onda kukaš da ne znaš što bi sa sobom po cijele dane kad više ne istražuješ klinike, tehnike, …
jadranka - čestitam!!! Sad par dana odmora i postaješ mama
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MTB vjerujem da se vi friške trudnice bojite svega, posebno jakih bolova ili grčevi, tvoje će iskustvo sad drugima pomoći u sličnoj situaciji. Još brojiš sitno do uzv i bit će više mira barem taj dan 😊
Pa zapravo sam baš danas pričala mužu kako sam iznenađujuće mirna. Glava svoje proračunava, kalkulira, svjesna sam statistike... Ne mogu to isključiti, tako funkcioniram. Ali zapravo u tijelu osjećam neki mir i spokoj. Osjećam se zahvalnom i blagoslovljenom radi toga.
Iskustvo sam podijelila baš zato što su meni iskustva drugih žena pomogla da danas ne paničarim oko bolova, grčeva, izostanka bolova i grčeva, pa i eventualnog krvarenja.
💔💔💔
Ili grčeva* Stalno opazim greškicu u pravopisu kad već objavim 😂 Tipkam ležeći kao debos 🤷🏼♀️
Mah, pusti pravopis, svi znamo na kakvom smo forumu i da ovdje ispravaka nema. Ovdje smo radi društva, ne radi literarne vježbe.
💔💔💔
Dada31, nije ti problem što je ICSI metoda. I meni su je radili, doduše, nama zato što im je to sad procedura radi korone, a ne radi potrebe. Ali svejedno, rezultat je dobitan, tako da mi nije žao. Samo polako do idućih konzultacija.
MTB nije mene strah ICSI-a, čak sam i sama birala, jer je doktor htio i na IVF, kaže da bez obzira na teratozoospermiu da bi i t opcija bila u redu zbog svih mojih dobrih nalaza. I ono što sam pisala kako mi je doktor rekao da oblik broda nema veze sa sposobnošću kapetana broda. Mene je ono bilo strah što ako se ne primi zbog njegove te dijagnoze pa ako spermić ne bude mogao probiti opnu... Onda smo u dogovoru muž i ja odlučili za ICSI kao bar malo jači ziher od svega ostalog. Ništa mene to ne brine osim što moram idući put odnijeti potvrde za subvenciju bez kojih nemogu dalje, a naše osiguranje mi još nije taj papir vratilo. Tak da sam sad baš pod stresom zbog toga. I ove pilule su čudo, kako lak ciklus, normalno se osjećam, mogla bih sve, a ne kao inače... Kul sam si fizički, li psihički koma jer imam milijun upitnika iznad glave i jako se bojim svega ☹️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji