Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    14. Studeni 2020. 18:41

Nikitta znam da je jedna obitelj koja se bavi pcelarstvom slala maticnu iz Osijeka za Zagreb u nekoj stiropor kutiji koju je nabavila iz nekog labosa, i oko maticne je unutra stavila smrznute patrone za prijenosni hladnjak, i do Zg je bez problema doputovalo tako, pa mozes nesto slicno improvizirati.. Ili u termosicu stavis kockice leda i u to ubacis ampulice i mislim da bi ti moglo izdrzati do tamo..
    Tinaa bas mi je zao 😔

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 18:43

Bozma

Lucyinthesky, u kojoj si ti klinici?
    Mislim da ja tu prednjacim po ludosti, koji testovi iz smeca, rastavljanje testova i sl. U postupku sam a trazim kliniku za dalje 😂 kako se ljeci od ove ovisnosti? Ima koja klinika 😂

Trenutno u Ivf poliklinici krećem u postupak i imam recimo "novu nadu".
    Prije toga sam bila u 4 postupka u Podobniku.
    Miss1502 ovo su divne vijesti i od srca ti želim sreću ❤️🥳
    LioraLiora nemoj još dizati ruke i živcirari se, meni se čini da si dosta rano radila test, držim ti fige za dalje 🤞🤞🤞
    Nikitta ja sam u frižideru sa ulošcima furala meso i u drugu zemlju na odmor, bez problema, dugo to drži pa mi eto, palo na pamet kao ideja 😁
    Piky drži se i ako možeš odi čim prije negdje drugdje, nadam se da će ti ova agonija uskoro prestat 😔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Piky
    14. Studeni 2020. 18:49

nada86

Tina 😔žao mi je, grlim te, drži se…
    Piky slažem se sa curama, daj molim te pošalji nam broj računa, ta agonija mora više završiti.
    Miss 🤞🙏 za veliku betu

Ma nema smisla račun kad to ne rade privatnici.. A nemogu sad ništa do ponedjeljka, a zvala sam sv duh moram imati test na Covid i mogu odmah doći

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

14. Studeni 2020. 18:57

Lucyinthesky, e sad cu se opet premisljat, mislila sam probat s njima, a kako i ja muku mucim sa nezrelim stanicama, ne znam ima li smisla opet bacit novce na postupak sa nezrelim stanicama 

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 19:14

Bozma

Lucyinthesky, e sad cu se opet premisljat, mislila sam probat s njima, a kako i ja muku mucim sa nezrelim stanicama, ne znam ima li smisla opet bacit novce na postupak sa nezrelim stanicama

Nemoj se ravnati po meni. Napisala sam pred par dana iskustvo kod njih, provela sam tamo dosta vremena. Sve je to individualno.
    Nikitta ja matičnu uzimam od Webera, onaj paket po 3 komada i dođe u onim stiroporima i takvu je stavljam u zamrzivač.
    Ja ti od sveg srca držim fige da se s prelaskom granice ništa ne zakomplicira i da sve prođe super🤞

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

darliv
    14. Studeni 2020. 19:18

Nikitta ja sam jucer bila na uzv i ne vidi se ostecenje jajovoda, i profa misli da je zbog velike količine tekućine jedan dio zavrsio u njemu i da ona ne bi isla samo tako na operaciju, i da ponovim hsg..pa sam ja rekla da iskreno ne zelim to ponavljati jer mi je bilo toliko bolno da se sad stresem kad se sjetim, ali ako inzistira da hocu..i onda mi kaze da bi ona isla s transferom ovaj ciklus, a ako slučajno ne uspije da onda obavim to prije novog postupka..i slozila sam se 🥰 tako da vracamo 🐧🐧 ovaj mjesec..ici cemo bez estrofema..samo me zanima da li oni daju stopericu ili se ide bez icega pa prate po nalazima krvi i preko uzv tocan dan ovulacije..
    I da, maloprije sam procitala to za Austriju i iskreno se nadam da zdravstvene ustanove nece zatvarati, jer ionako moras imati negativan test da bi uopce krenuo na ikakav zahvat, stvarno ne bi imalo smisla da se udari i na to.. 🙏🏻
    Piky bas mi je zao da se toliko oduzilo 😔

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

14. Studeni 2020. 19:19

Bozma

A ja sam baš maloprije razgovarala s tom curom embriologicom, ona jos uvijek na specijalizaciji i kao embriolog bi preporucila ili repromed ili cito🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. 

14. Studeni 2020. 19:21

Piky

nada86

Tina 😔žao mi je, grlim te, drži se…
    Piky slažem se sa curama, daj molim te pošalji nam broj računa, ta agonija mora više završiti.
    Miss 🤞🙏 za veliku betu

Ma nema smisla račun kad to ne rade privatnici.. A nemogu sad ništa do ponedjeljka, a zvala sam sv duh moram imati test na Covid i mogu odmah doći

Piky... Toliko se mucis danima.. A tako ces se mozda morati i sa tabletama za ciscenje...
    Razmisli si dobro.. Stvarno mislim da bi ti Podobnik uspio napravit kiretazu, ako i ne bi reci ce ti to odmah na ultrazvuku kao sto je i meni odmah rekao da ce sve rijesiti vakumskom.. 
    To sto ti oni nisu uspjeli i dalje te zavlace ne znaci da kiretazu netko puno iskusniji ne bi mogao... Sto god odlucila sretno a mi smo tu ako se odlucis privatno.. Svi se mozemo naci u takvoj situaciji i moramo si pomagati. 
    Sretno 🙏❣️

14. Studeni 2020. 19:40

Bozma slažem se s Nikittom da moraš osjetiti da je to to. Isto tako mislim da nisi dala sansu svojim stanicama. Leteća si, sve si preletila ali ustvari nikad nisi dobila neku cvrstu informaciju o svojim stanicama i vašim embrijima, tako da mislim da letiš i na tu donaciju🤔🤔😅😅😅.

Lucyinthesky
    14. Studeni 2020. 19:42

Bozma slažem se s Nikittom, jednostavno treba slušati neki svoj osjećaj po meni.
    Ja sam prije njih jedino još na jednim konzultacijama bila i nekako nam nije sjelo i tu sam poslušala intuiciju.
    Kod Podobnika je to bilo to, kliknuli smo odmah i osjećala sam se ugodno i da me tad netko pitao, rekla bi sigurno da od tamo odlazim trudna, ali s vremenom se stvari zakopliciraju ponekad.
    Trenutno u Ivf-u imam ok feeling i prvi dojam je bio solidan, ali ja se trenutno bojim uopće imat dobar osjećaj 🙄

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.