Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Studeni 2020. 11:55

manemoj

NadimakMTB

LioraLiora, samo opušteno do ponedjeljka. Ovo je dosta rano testiranje i bete su još male, pa ih test malo hvata, malo ne. Samo imaj dalje vjere, pričaj sa svojom bebicom, i u ponedjeljak ćeš biti pametnija.
    Inače, ovo nije Mullerov test. Jesu to kinezi? Čujem da su oni dosta nepouzdani.
    Inače, ja bih i da dobijem menstruaciju išla vaditi betu - čisto da vidim je li se nešto tu događalo ili ne.

Tiinaa, jako, jako mi je žaomiss1502, bok mama! Vidim, obavila si i McD, sad nema da ne uspije! Sad polako, uzmi si ovaj vikend za sebe i svoje bebe

Ok ja sam sad skroz zbunjena.. znači mogu dobiti menstruaciju? Zašto sam ja zabrijala da ne mogu dok ne prekinem s terapijom 🤦🤦

Nekima se menga probije i kroz utriće.
    A neki imaju implantacijsko krvarenje.
    Sve smo jako različite.

💔💔💔

14. Studeni 2020. 12:42

Ljutopile , mislim se jutros evo još jedne ljute, imamo angribird i sad još i ljutopile . Mogla si bar upozorit da mijenjaš ime

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 12:52

Amaranta hvala, ma meni je čudno da je samo jedna jedina doktorica to vidjela i to ima jedno 10 godina od toga , i da poslije ama baš nitko nije spomenuo da imam ikakvu pregradu, čak ni kada sam operirala polip na maternici mi to nije potvrđeno , pa valjda bi mi to bilo koji doktor rekao jer više manje sam svima pričala za neuspješnost prirodnog zatrudnjivanja. Pitat ću  u petak svog doktora gdje idem u postupak.
    Što se dijagnoze tiče, ja imam endo, tj imala sam i vjerojatno se smjestila u jajovode , i zato idemo u ICSI , da bi neki dan došao nalaz od supruga (teratozoospermia) 0% pravilnih spermića u ejakulatu. Tako da sad moramo ponoviti spermio i definitivno mora biti opcija ICSI radi njegove dijagnoze...
    .
    LUCIJA007 prije 3 god dobila sam nalaz pape , CIN II - visokorizičnog stupnja povezan sa HPV ,išla sam na kolonoskopiju, i dobila terapiju 2 vrste vaginaleta,antibiotik i kremu za rodnicu, u međuvremenu koristila matičnu i propolis+med i čekala termin za biopsiju, s tim da sam u međuvremenu nakon terapije morala ponoviti papu, pa su oni zagubili uzorak, pa sam ponovo radila novi bris, trajalo to oko 4mj sve , da bi na kraju nalaz pape došao čist ko suza. Poslije toga sam privatno radila bris na HPV i pokazao mi negativno, sva sreća , poslije toga više nikakvih problema nisam imala. Bogu hvala 

endometrioza

14. Studeni 2020. 12:54

Bozma

Ljutopile, mislim se jutros evo još jedne ljute, imamo angribird i sad još i ljutopile . Mogla si bar upozorit da mijenjaš ime

Ovo mi bolje stoji ime😂😂😂

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 12:57

Tiinaa Žao mi je jako , budi snažna 

endometrioza

14. Studeni 2020. 13:12

🌺Dada31🌺

Amarantahvala, ma meni je čudno da je samo jedna jedina doktorica to vidjela i to ima jedno 10 godina od toga , i da poslije ama baš nitko nije spomenuo da imam ikakvu pregradu, čak ni kada sam operirala polip na maternici mi to nije potvrđeno , pa valjda bi mi to bilo koji doktor rekao jer više manje sam svima pričala za neuspješnost prirodnog zatrudnjivanja. Pitat ću u petak svog doktora gdje idem u postupak.
    Što se dijagnoze tiče, ja imam endo, tj imala sam i vjerojatno se smjestila u jajovode , i zato idemo u ICSI , da bi neki dan došao nalaz od supruga (teratozoospermia) 0% pravilnih spermića u ejakulatu. Tako da sad moramo ponoviti spermio i definitivno mora biti opcija ICSI radi njegove dijagnoze…
    .
    LUCIJA007prije 3 god dobila sam nalaz pape , CIN II - visokorizičnog stupnja povezan sa HPV ,išla sam na kolonoskopiju, i dobila terapiju 2 vrste vaginaleta,antibiotik i kremu za rodnicu, u međuvremenu koristila matičnu i propolis+med i čekala termin za biopsiju, s tim da sam u međuvremenu nakon terapije morala ponoviti papu, pa su oni zagubili uzorak, pa sam ponovo radila novi bris, trajalo to oko 4mj sve , da bi na kraju nalaz pape došao čist ko suza. Poslije toga sam privatno radila bris na HPV i pokazao mi negativno, sva sreća , poslije toga više nikakvih problema nisam imala. Bogu hvala

Ma pa ako si operirala polip na maternici vidjeli bi ti tad da nesto nije u redu.. Tko zna sto je o a vidjela a nama je dovoljna bubica u uhu da pocnemo sumnjati...
    Ti si bar dobila terapiju za cin, meni je moj BIVSI ginekolog rekao da za cin nema lijeka, kao sto mi je 3 godine govorio da je sve u redu i da se opustim, da je sve u glavi te da mi ne treba potpomognuta niti ikakve pretrage... Inace on je veliki vjernik i pobornik ivf-a... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 13:31

LUCIJA007

Ma pa ako si operirala polip na maternici vidjeli bi ti tad da nesto nije u redu.. Tko zna sto je o a vidjela a nama je dovoljna bubica u uhu da pocnemo sumnjati...
    Ti si bar dobila terapiju za cin, meni je moj BIVSI ginekolog rekao da za cin nema lijeka, kao sto mi je 3 godine govorio da je sve u redu i da se opustim, da je sve u glavi te da mi ne treba potpomognuta niti ikakve pretrage... Inace on je veliki vjernik i pobornik ivf-a...

LUCIJA007 pa to sam si i pretpostavila da bi vidio kada je micao polip. Stvarno neznam , jest da je ta doktorica u to vrijeme stažirala pa ko zna što je ona vidjela, mnogo iskusniji doktori mi nisu to mogli potvrditi.
    Što se CIN-a tiče , ja sam bila uplašena baš jako , dok mi kuma nije rekla kako je imala CIN III visokog stupnja , teški displaziju, i da je išla na konizaciju , rezali su joj to samo uz lokalnu anesteziju , umrla skoro od bolova , dok se to sad sve može riješiti laserski, nakon 3 mj nazal uredan i imala dvije prirodne trudnoće , tako da tvoj doktor , Bože me oprosti priča šuplje priče, kako se cin ne može izliječiti ,pa gdje je on kupio diplomu ? Bože dragi.....  
    Što se čudnog doktora tiče , nisi ti vidjela kakav je jedan moj usputni socijalac bio. 
    ČUJ PRIČU: Uđeš u ordinaciju, sviraju svete pjesme, crkvene, na svim zidovima po nekoliko svetih slika,kao da si ušao u sakristiju a ne kreveljit se na stolu gola s raširenim nogama , Kontracepciju od njega nijedna žena nije mogla dobiti , bio je u celibatu nekoliko godina , zaredio se , da bi nakon par mjeseci osjetio poziv da pomaže ljudima , upiso med fakultet, specijalizirao ginekologiju i pametuje na svakom pregledu kako žene imaju pravo samo prirodno ostati trudne , te da je sve što se kosi tom zakonu nekršćanski. I nikako seks prije braka...
    Vjernica sam , ali to što je on propovijedao uj ginekološkoj ordinaciji je meni bilo suludo i bolesno s jedne strane.
    Smiješno mi je to bilo, svi su znali za tog ginekologa, smjenjen je jako brzo , jadna ordinacija koja ga je dobila hahahah 

endometrioza

14. Studeni 2020. 13:35

🌺Dada31🌺

LUCIJA007

Ma pa ako si operirala polip na maternici vidjeli bi ti tad da nesto nije u redu.. Tko zna sto je o a vidjela a nama je dovoljna bubica u uhu da pocnemo sumnjati…
    Ti si bar dobila terapiju za cin, meni je moj BIVSI ginekolog rekao da za cin nema lijeka, kao sto mi je 3 godine govorio da je sve u redu i da se opustim, da je sve u glavi te da mi ne treba potpomognuta niti ikakve pretrage… Inace on je veliki vjernik i pobornik ivf-a…

LUCIJA007 pa to sam si i pretpostavila da bi vidio kada je micao polip. Stvarno neznam , jest da je ta doktorica u to vrijeme stažirala pa ko zna što je ona vidjela, mnogo iskusniji doktori mi nisu to mogli potvrditi.
    Što se CIN-a tiče , ja sam bila uplašena baš jako , dok mi kuma nije rekla kako je imala CIN III visokog stupnja , teški displaziju, i da je išla na konizaciju , rezali su joj to samo uz lokalnu anesteziju , umrla skoro od bolova , dok se to sad sve može riješiti laserski, nakon 3 mj nazal uredan iimala dvije prirodne trudnoće , tako da tvoj doktor , Bože me oprosti priča šuplje priče, kako se cin ne može izliječiti ,pa gdje je on kupio diplomu ? Bože dragi…..
    Što se čudnog doktora tiče , nisi ti vidjela kakav je jedan moj usputni socijalac bio.
    ČUJ PRIČU:Uđeš u ordinaciju, sviraju svete pjesme, crkvene, na svim zidovima po nekoliko svetih slika,kao da si ušao u sakristiju a ne kreveljit se na stolu gola s raširenim nogama , Kontracepciju od njega nijedna žena nije mogla dobiti , bio je u celibatu nekoliko godina , zaredio se , da bi nakon par mjeseci osjetio poziv da pomaže ljudima , upiso med fakultet, specijalizirao ginekologiju i pametuje na svakom pregledu kako žene imaju pravo samo prirodno ostati trudne , te da je sve što se kosi tom zakonu nekršćanski. I nikako seks prije braka…
    Vjernica sam , ali to što je on propovijedao uj ginekološkoj ordinaciji je meni bilo suludo i bolesno s jedne strane.
    Smiješno mi je to bilo, svi su znali za tog ginekologa, smjenjen je jako brzo , jadna ordinacija koja ga je dobila hahahah

Hahahhaha zamisljam tu ordinaciju i umirem od smijeha 😂😂😂😂.....
    I ja sam vjernik no drzim se onog :pomozi si sam pa ce ti i Bog pomoći... 

14. Studeni 2020. 13:37

Nikitta

Lucija vjernik i pobornik ili protivnik?! 😂
    Ljutopile gledam tko je pak sad to, a to angribrid 😂Hvala ti, odoh googlati.

Da, skuzila sam da sam krivo napisala tj moj mob pise po svom a ako ne prekontroliram svaku rijec svasta ispadne, 😂😂😂
    Veliki PROTIVNIK 😂😂😂

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Studeni 2020. 13:52

Nikitta

Istražih. Svaki kolostrum u suplementu nažalost dolazi od kravljeg mlijeka. To je skroz bezveze, ne znam zašto ljudi briju da je normalno uzimati mlijeko od životinje, a ne ljudsko - a ljudi smo 🤣 Vidjet ću još oko toga, jednostavnije mi je to kupiti, nego se mučit s matičnom mliječi, ali s druge strane već sam na skupom i jakom probiotiku koji mi je ful pomogao s problemima endo na crijevima, tako da ne znam bih li onda uzimala kolostrum kad je i to kakti kao probiotik. Mah. Razmislit ću 🤪

Nikitta jesi ti saznala što za termin operacije ? Zvala Beč?  I jesam li dobro pročitala prije par dana , ili sam sanjala da ti operacija košta 17 000e? Koliko im je jamstvo da se endo neće vratiti i da ćeš biti izliječena ? 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.