Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    12. Studeni 2020. 18:50

Cure koje su na SVETOM DUHU - treba li za tamo ponijeti na punkciju išta tipa spavaćice, papuča, ogrtača? 
    Pitam za prijateljicu - kumu - koja je doslovno uletila jučer u postupak, a nisu joj ništa rekli... punkcija joj sutra ujutro pa trebam hitno informaciju, ako zna koja!!!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Studeni 2020. 18:53

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Chloe18, a meni, a meni?

Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.
    Pami MTB
    Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️

Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.

Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5…dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde….

Ne znam koliki je bio neposredno prije postupka, ali 3 dana nakon transfera je bio 3.55 i doktorica mi je odmah propisala terapiju koja mi je u 7 dana smanjila na 1.9.
    Vjerujem i da mi je pomoglo što sam dobivala 7 dana dodatne injekcije progesterona od transfera nadalje.
    Uz malo sreće, tebi će upaliti na idućem, sad si već imala dobre rezultate kad su ti imali 3 za vratiti
    Do idućeg puta, pij ova pomagala za ojačanje jajnih stanica i smanji si TSH kako bi složila što bolje uvjete za prihvat.

Unisticu dr sa pitanjima sledeci put, ovde sa vama cu da doktoriram, nece znati sta ga je snašlo 😂😂😂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Marinela87
    12. Studeni 2020. 18:54

Anavi985 ne treba ništa. samo možda nek ima majicu kratkih rukava ispod.. Da bude lakše manevrirati. Meni su rekli da skinem ovu dugu ta sam imala preko, valjda da lakše mi stave anesteziju

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 18:55

Tanja79

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Chloe18, a meni, a meni?

Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.
    Pami MTB
    Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️

Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.

Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5…dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde….

Ne znam koliki je bio neposredno prije postupka, ali 3 dana nakon transfera je bio 3.55 i doktorica mi je odmah propisala terapiju koja mi je u 7 dana smanjila na 1.9.
    Vjerujem i da mi je pomoglo što sam dobivala 7 dana dodatne injekcije progesterona od transfera nadalje.
    Uz malo sreće, tebi će upaliti na idućem, sad si već imala dobre rezultate kad su ti imali 3 za vratiti
    Do idućeg puta, pij ova pomagala za ojačanje jajnih stanica i smanji si TSH kako bi složila što bolje uvjete za prihvat.

Unisticu dr sa pitanjima sledeci put, ovde sa vama cu da doktoriram, nece znati sta ga je snašlo 😂😂😂

Tako i treba, pa nismo mi svoje jajnike na cesti našli! 

💔💔💔

12. Studeni 2020. 19:04

angribird

Bozma i ja se nekako razmišljam da pokušam u citu ali samo iz razloga sto cu biti dolje sada ovo vrijeme oko blagdana i onda da napravim ponovo sve nalaze paralelno pa ako ne uspije da pokušam u Podobnika, a to je dr Alebić, mozda se do tada i ova korona smiri. Jer evo sada sam imala trudnoću iz te stimulacije menopurom, kao uspjelo je, ali očito embrij nije bio ok.

Eto tako i ja mislim, tebi se uhvatio pa nije bio ok, a koliko su onda moji losi kad nece niti da se uhvate unatoc premekoj opni stanice i embryoglue. i ima li smisla onda ista uopce pokusavat sa svojim stanicama, jer nije bas da se pomladjujem.
    A dobro, ja bas nisam klasa optimist 😁
    Tebi malo treba, mozda mala promjena u stimulaciji da bi i embriji bili ok

Anavi985
    12. Studeni 2020. 19:06

Marinela87

Anavi985 ne treba ništa. samo možda nek ima majicu kratkih rukava ispod.. Da bude lakše manevrirati. Meni su rekli da skinem ovu dugu ta sam imala preko, valjda da lakše mi stave anesteziju

Hvala! 

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

12. Studeni 2020. 19:10

Bozma

angribird

Bozma i ja se nekako razmišljam da pokušam u citu ali samo iz razloga sto cu biti dolje sada ovo vrijeme oko blagdana i onda da napravim ponovo sve nalaze paralelno pa ako ne uspije da pokušam u Podobnika, a to je dr Alebić, mozda se do tada i ova korona smiri. Jer evo sada sam imala trudnoću iz te stimulacije menopurom, kao uspjelo je, ali očito embrij nije bio ok.

Eto tako i ja mislim, tebi se uhvatio pa nije bio ok, a koliko su onda moji losi kad nece niti da se uhvate unatoc premekoj opni stanice i embryoglue. i ima li smisla onda ista uopce pokusavat sa svojim stanicama, jer nije bas da se pomladjujem.
    A dobro, ja bas nisam klasa optimist 😁
    Tebi malo treba, mozda mala promjena u stimulaciji da bi i embriji bili ok

Ja sam klasa teski pesimista. Evo gledam tu npr. Pami koja je isto bila samo na menopuru 150 i imamo slične karakteristike u svemu i uopce nije dobila stanicu, a ja 5, bas smo svi isti a toliko različiti. A koju bi pokušala sljedeću sada da možes birati?

Samara
    12. Studeni 2020. 19:13

Samo da se javimo da je sve u redu, srce junacki kuca i mjere odgovaraju tjednima trudnoce na dan. Znaci za sad je sve ok pa me narucio tek za 4 tjedna opet na pregled :/ to mi je iskreno malo dugo pa mozda odem za 2 tj privatno tek tolko da sam mirna.
    Inace sljedeci pregled 11.12 pa me zapisi MTB u tablicu ;) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MaloTele
    12. Studeni 2020. 19:21

Samara

Samo da se javimo da je sve u redu, srce junacki kuca i mjere odgovaraju tjednima trudnoce na dan. Znaci za sad je sve ok pa me narucio tek za 4 tjedna opet na pregled :/ to mi je iskreno malo dugo pa mozda odem za 2 tj privatno tek tolko da sam mirna.

Odlicne vijesti,woohoo 😍😍🥳🥳🥳 ako ces biti mirnija bolje da ides,nista nije bitno trenutno kao tvoj dusevni mir 😊 iako predobro napredujete pa sam uvjerena da Ce bit sve okej,ali def ti provjeri da ti ne bi srce iskocilo od brige 🙃
    MTB ti imas momcica malog po mojoj ekranskoj procjeni 😜

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 19:28

Samara

Predivno  Jesi uživala gledato svoju bebicu?  Pišem novi službeni datum.
    Inače, slažem se da mi zvuči malo dugo, zar se ne bi u 12tt trebalo raditi mini anomaly scan? Ili sam nešto pobrkala?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.