Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ela 👱🏼‍♀️
    12. Studeni 2020. 17:19

LUCIJA007

ela1989

Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
    Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
    Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸

Stvarno? To je meni Podobnik rekao zbog spontanih da bi to trebala primati.. Isto nemam pojma nista o tom. Kud ti ides u postupak?

Ja sam u Mostaru, privatna IVF klinika . 
    Čitala sam na google malo o tome , ali voljela bih čuti lična iskustva ako je netko imao . 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

• maja555
    12. Studeni 2020. 17:32

Miss1502 onda cu izvadit iduci tjedan i otic kod njega. U krajnjem slucaju, reci cu da mi proba u prirodnom postupku kako je i planira. 
    Bozma u kojoj si fazi? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

12. Studeni 2020. 17:53

maja555

Miss1502 onda cu izvadit iduci tjedan i otic kod njega. U krajnjem slucaju, reci cu da mi proba u prirodnom postupku kako je i planira.
    Bozma u kojoj si fazi?

Ma dobila ranije, u utorak prvi UZV,zvala sam jutros i nisu ništa rekle da ne primaju zbog ljekova, pa sad....nzn. Krećem sutra sa Femarom, a prije prve tablete izvadit ću hormone, radi sebe, da imam friški nalaz koji nije uljepšan Femostonom, Yazom ili Estrofemom. Tebi nisu ni bitni ljekovi ako ćete u prirodnom, eventualno štoperica, ali bolje platit samo to nego čitav postupak.

12. Studeni 2020. 18:04

angribird

Bozma

maja555

angribird

Bozma

angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me

Ne znam jesam vidila krivo ali čini mi se da je maja555 bila isto na tome.

Jesam. 5 folikula sam imala od toga 3 jajne stanice. Amh mi je 8.87

znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?

Ja sam na menopuru imala 5 jajnih stanica, 4 su se oplodile. Ali ja mislim da ja nisam klasicni low responder. Ja nemam cijele jajnike, a i taj dio što imam je oštećen.

A jesi bila od pocetka na menopuru ili ova blaga stimulacija, letrozol pa onda menopur? 
    Tako slicno i ja imam kad je sami menopur od pocetka. Bas ovako sta vise tipkamo o tome se mislim da sam mozda trebala probat nesto drugo i da bi dobar izbor bio dr.kojeg je Nikitta preporicila, dr. Alebic mislim. Ali tko ce to sve, umoris se vise i financijski i fizicki i psihicki

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Studeni 2020. 18:08

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Chloe18, a meni, a meni?

Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.
    Pami MTB
    Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️

Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.

Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5...dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde.... 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

12. Studeni 2020. 18:12

Bozma

angribird

Bozma

maja555

angribird

Bozma

angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me

Ne znam jesam vidila krivo ali čini mi se da je maja555 bila isto na tome.

Jesam. 5 folikula sam imala od toga 3 jajne stanice. Amh mi je 8.87

znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?

Ja sam na menopuru imala 5 jajnih stanica, 4 su se oplodile. Ali ja mislim da ja nisam klasicni low responder. Ja nemam cijele jajnike, a i taj dio što imam je oštećen.

A jesi bila od pocetka na menopuru ili ova blaga stimulacija, letrozol pa onda menopur?
    Tako slicno i ja imam kad je sami menopur od pocetka. Bas ovako sta vise tipkamo o tome se mislim da sam mozda trebala probat nesto drugo i da bi dobar izbor bio dr.kojeg je Nikitta preporicila, dr. Alebic mislim. Ali tko ce to sve, umoris se vise i financijski i fizicki i psihicki

Samo menopur 150. Ma ja mislim da bih ja i na toj blagoj imala isto. A sto drugo probati, i mene zanima? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 18:13

Tanja79

NadimakMTB

Tanja79

NadimakMTB

Chloe18, a meni, a meni?

Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.
    Pami MTB
    Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️

Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.

Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5…dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde….

Ne znam koliki je bio neposredno prije postupka, ali 3 dana nakon transfera je bio 3.55 i doktorica mi je odmah propisala terapiju koja mi je u 7 dana smanjila na 1.9.
    Vjerujem i da mi je pomoglo što sam dobivala 7 dana dodatne injekcije progesterona od transfera nadalje.
    Uz malo sreće, tebi će upaliti na idućem, sad si već imala dobre rezultate kad su ti imali 3 za vratiti 
    Do idućeg puta, pij ova pomagala za ojačanje jajnih stanica i smanji si TSH kako bi složila što bolje uvjete za prihvat.

💔💔💔

12. Studeni 2020. 18:27

Bozma i ja se nekako razmišljam da pokušam u citu ali samo iz razloga sto cu biti dolje sada ovo vrijeme oko blagdana i onda da napravim ponovo sve nalaze paralelno pa ako ne uspije da pokušam u Podobnika, a to je dr Alebić, mozda se do tada i ova korona smiri. Jer evo sada sam imala trudnoću iz te stimulacije menopurom, kao uspjelo je, ali očito embrij nije bio ok. 

ZARAUS
    12. Studeni 2020. 18:33

Pozdrav.. zanima me je li itko išao na MPO s AMH manjim od 1? :( :( :(

Pami
    12. Studeni 2020. 18:42

ZvjHor

Pozdrav.. zanima me je li itko išao na MPO s AMH manjim od 1? :( :( :(

Pozdrav, Zvjhor.. u kojoj ti je mjernoj jedinici izražen amh? Moj je 0.98 ng/ml što je nisko, ali nije nemoguće za ivf

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.