Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸
Stvarno? To je meni Podobnik rekao zbog spontanih da bi to trebala primati.. Isto nemam pojma nista o tom. Kud ti ides u postupak?
Ja sam u Mostaru, privatna IVF klinika .
Čitala sam na google malo o tome , ali voljela bih čuti lična iskustva ako je netko imao .
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Miss1502 onda cu izvadit iduci tjedan i otic kod njega. U krajnjem slucaju, reci cu da mi proba u prirodnom postupku kako je i planira.
Bozma u kojoj si fazi?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Miss1502 onda cu izvadit iduci tjedan i otic kod njega. U krajnjem slucaju, reci cu da mi proba u prirodnom postupku kako je i planira.
Bozma u kojoj si fazi?
Ma dobila ranije, u utorak prvi UZV,zvala sam jutros i nisu ništa rekle da ne primaju zbog ljekova, pa sad....nzn. Krećem sutra sa Femarom, a prije prve tablete izvadit ću hormone, radi sebe, da imam friški nalaz koji nije uljepšan Femostonom, Yazom ili Estrofemom. Tebi nisu ni bitni ljekovi ako ćete u prirodnom, eventualno štoperica, ali bolje platit samo to nego čitav postupak.
angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me
Ne znam jesam vidila krivo ali čini mi se da je maja555 bila isto na tome.
Jesam. 5 folikula sam imala od toga 3 jajne stanice. Amh mi je 8.87
znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?
Ja sam na menopuru imala 5 jajnih stanica, 4 su se oplodile. Ali ja mislim da ja nisam klasicni low responder. Ja nemam cijele jajnike, a i taj dio što imam je oštećen.
A jesi bila od pocetka na menopuru ili ova blaga stimulacija, letrozol pa onda menopur?
Tako slicno i ja imam kad je sami menopur od pocetka. Bas ovako sta vise tipkamo o tome se mislim da sam mozda trebala probat nesto drugo i da bi dobar izbor bio dr.kojeg je Nikitta preporicila, dr. Alebic mislim. Ali tko ce to sve, umoris se vise i financijski i fizicki i psihicki
Chloe18, a meni, a meni?
Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.Pami MTB
Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️
Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.
Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5...dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde....
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me
Ne znam jesam vidila krivo ali čini mi se da je maja555 bila isto na tome.
Jesam. 5 folikula sam imala od toga 3 jajne stanice. Amh mi je 8.87
znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?
Ja sam na menopuru imala 5 jajnih stanica, 4 su se oplodile. Ali ja mislim da ja nisam klasicni low responder. Ja nemam cijele jajnike, a i taj dio što imam je oštećen.
A jesi bila od pocetka na menopuru ili ova blaga stimulacija, letrozol pa onda menopur?
Tako slicno i ja imam kad je sami menopur od pocetka. Bas ovako sta vise tipkamo o tome se mislim da sam mozda trebala probat nesto drugo i da bi dobar izbor bio dr.kojeg je Nikitta preporicila, dr. Alebic mislim. Ali tko ce to sve, umoris se vise i financijski i fizicki i psihicki
Samo menopur 150. Ma ja mislim da bih ja i na toj blagoj imala isto. A sto drugo probati, i mene zanima?
Chloe18, a meni, a meni?
Tanja79, imaš na netu stranice gdje možeš napraviti konverziju, recimo ovu:http://unitslab.com/node/155. Ispada ti sitno više od 28.Pami MTB
Hvala… Uh 28 znaci eto to je bilo pre manje od 2 god. A sad 14,9…. Kako brzo se smanjuje ☹️
Hoće to, ali bez brige. AMH nam je izvrstan za naše godine (ja imam isti). I dalje će padati, ali imamo mi još godina i godina do klimakterija.
Odlican nam je AMH, u pravu si.. Zato sam bila i optimisticna u početku u vezi VTO, sad malo manje. Ima tu svega što se treba poklopiti i uklopiti. Nego, koliki ti je bio TSH pred postupak? Meni 3,5…dr je rekao da treba biti do 2,5 al mi svejedno nista nije dao da se smanji. Sad citam da L carnitine regulise rad stitne zlezde….
Ne znam koliki je bio neposredno prije postupka, ali 3 dana nakon transfera je bio 3.55 i doktorica mi je odmah propisala terapiju koja mi je u 7 dana smanjila na 1.9.
Vjerujem i da mi je pomoglo što sam dobivala 7 dana dodatne injekcije progesterona od transfera nadalje.
Uz malo sreće, tebi će upaliti na idućem, sad si već imala dobre rezultate kad su ti imali 3 za vratiti
Do idućeg puta, pij ova pomagala za ojačanje jajnih stanica i smanji si TSH kako bi složila što bolje uvjete za prihvat.
💔💔💔
Bozma i ja se nekako razmišljam da pokušam u citu ali samo iz razloga sto cu biti dolje sada ovo vrijeme oko blagdana i onda da napravim ponovo sve nalaze paralelno pa ako ne uspije da pokušam u Podobnika, a to je dr Alebić, mozda se do tada i ova korona smiri. Jer evo sada sam imala trudnoću iz te stimulacije menopurom, kao uspjelo je, ali očito embrij nije bio ok.
Pozdrav.. zanima me je li itko išao na MPO s AMH manjim od 1? :( :( :(
Pozdrav.. zanima me je li itko išao na MPO s AMH manjim od 1? :( :( :(
Pozdrav, Zvjhor.. u kojoj ti je mjernoj jedinici izražen amh? Moj je 0.98 ng/ml što je nisko, ali nije nemoguće za ivf
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji