angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me
Ne znam jesam vidila krivo ali čini mi se da je maja555 bila isto na tome.
Jesam. 5 folikula sam imala od toga 3 jajne stanice. Amh mi je 8.87
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
angribird, obaviještavaj kako je reagirala prijateljica na Femara+Pergoveris stimulaciju. Baš me zanima….Nije da će mi više trebat, ali zanima me
znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?
Miss1502 super je to. Nadam se da ce ovaj ciklus biti dobitan i da ces imat smrzlice.
Nisam redovita u citanju foruma, citam na mobu i na priskake. Ja cu izvaditi do 20.11. Ove tri stvari-feritin, d vitamin i tsh. I javit se Mrsicu. Nadam se da ce to biti ok i da cu u postupak. M trebam dobiti 26.11. Kakvo je stanje u KBC? Ima li lijekova? Nema naznaka o stopiranju?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Miss1502 super je to. Nadam se da ce ovaj ciklus biti dobitan i da ces imat smrzlice.
Nisam redovita u citanju foruma, citam na mobu i na priskake. Ja cu izvaditi do 20.11. Ove tri stvari-feritin, d vitamin i tsh. I javit se Mrsicu. Nadam se da ce to biti ok i da cu u postupak. M trebam dobiti 26.11. Kakvo je stanje u KBC? Ima li lijekova? Nema naznaka o stopiranju?
I ja se nadam tome 🙏 koliko sam nacula , nestasica im je s ljekovima,ali mozda se to ne odnosi n cure koje su upisane u postupak, mozda su za njih osigurali ljekove,stvarno ne znam...sve ces saznat kad odes do njega, najbolje ti je onda vec iduci tjedan👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Obavila sam prve konzultacije i odlucili smo se za IUI stimulirani. 3-7 dan ciklusa moram uzimat tbl Femar i od 7. dana ciklusa uzv.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸
Stvarno? To je meni Podobnik rekao zbog spontanih da bi to trebala primati.. Isto nemam pojma nista o tom. Kud ti ides u postupak?
Znam da je mala šansa za trudnocu u IUI postupku, ali za pocetak cemo tako pa ako ne uspije vidjet sta i kako dalje
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Znam da je mala šansa za trudnocu u IUI postupku, ali za pocetak cemo tako pa ako ne uspije vidjet sta i kako dalje
Znam cure koje su uspjele iz prve, tako da samo hrabro i pozitivno 🤞😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
znači skoro pa isto kao i mi na menopuru. Kad krećeš u nove pobjede? Hoćemo li se pratit?
Ja sam na menopuru imala 5 jajnih stanica, 4 su se oplodile. Ali ja mislim da ja nisam klasicni low responder. Ja nemam cijele jajnike, a i taj dio što imam je oštećen.
Sortiraj odgovore
Najstariji