Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…
Dan prije prve bete sam imala 37.9, a i prije toga sam danima imala povišenu temperaturu. Ako se sjećaš, čak mi je muž bio pozitivan na koronu, a možda sam je i ja imala.
Mislim da ti ne može utjecati na prihvat.
💔💔💔
Cure koje su bile na antibaby pilulama za tempiranje procesa, MTB - neznam kakva ste krvarenja imali inače kroz dane menstruacije, ali meni je to ono katastrofa, doslovno Niagara, a sad sam počela piti pilule i tek sam na četvrtoj, drugi dan m, a krvarenje je tak oskudno da je to za mene velika razlika… pa neznam dali je radi toga možda ? (Ne žalim se ja nek ostane tako.. Znam da sam samo 4 pilule popila ali samo me zanima dali je koja osjetila promjene u tim segmentu?, dali je to normalno 😊 Tnx 😘❤️
Menstruacija na pilulama nije prava menstruacija, meni je isto samo nešto jadno curkalo par dana i to je bilo to.
💔💔💔
Žene, upravo sam usporedila cijene i čini mi se da je Podobnik jeftiniji od Lučingera.
Ne zelim ništa reći ovom usporedbom, samo da mi se tako čini.
I također mislim da ću zbog Lucije007 ići na vođenje trudnoće kod Podobnika , ako dode do trudnoće, naravno
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…
Dan prije prve bete sam imala 37.9, a i prije toga sam danima imala povišenu temperaturu. Ako se sjećaš, čak mi je muž bio pozitivan na koronu, a možda sam je i ja imala.
❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Žene, upravo sam usporedila cijene i čini mi se da je Podobnik jeftiniji od Lučingera.
Ne zelim ništa reći ovom usporedbom, samo da mi se tako čini.
I također mislim da ću zbog Lucije007 ići na vođenje trudnoće kod Podobnika , ako dode do trudnoće, naravno
Sve ovisi šta si brojala u Podobniku. Tamo su ti cijene pojedinačno za sve na cjeniku.. znači zbrajas aspiraciju, anesteziju, IVF ili ICSI, embriotransfer i folikulometriju
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸
Stvarno? To je meni Podobnik rekao zbog spontanih da bi to trebala primati.. Isto nemam pojma nista o tom. Kud ti ides u postupak?
Ja sam isto pitala svog doktora za tu infuziju jer vidim da se vani cesto daje i da navodno pomaze pri implantaciji. Doktor veli da mi ne bi skodila, tim vise jer sam mrsavica ali ne znam moze li se uopce nabaviti u HR…ako nesto sanzas, javi obavezno. Kako je prosao pregled danas?
Da ste detaljno pročitali uvodne postove, vidjeli bi da u uputama od Nikitte piše:
Ako je moguće, primajte intralipidne infuzije. Kod nas se mogu kupiti, a mogu vam ih davati intravenozno u Podobniku.
Sto bismo mi bez tebe, MTB? 😘
Procitala jesam ali taj dio mi je promaknuo...Nikitta, gdje se mogu kupiti te infuzije? I je li samo moguce primiti kod Podobnika?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sve ovisi šta si brojala u Podobniku. Tamo su ti cijene pojedinačno za sve na cjeniku.. znači zbrajas aspiraciju, anesteziju, IVF ili ICSI, embriotransfer i folikulometriju
Pa gledala sam punu stimulaciju sa više od 6js. I onda Podobnik dođe jeftiniji.
Ali sa obzirom na Lucijino007 iskustvo idem kod njega od prvog ultrazvuka ( prodam svoj auto ( jer mi više neće trebati jer cu ja doma ležati) i valjda će biti za trudnoću i porod 😹😹😹💃)
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nikitta, slažem se. Kad se sjetim koliko sam suza isplakala kad sam prvi put vadila amh 🙄 bila sam uvjerena da nikad neću uspjeti ostati trudna. Iako mi se želja i dalje nije ostvarila, ne odustajem dok god ima folikula u meni. Jedino što mi sa niskim amh rijetko dođemo do smrzlića pa moramo uvijek ispočetka u stimulaciju, ali jedino što je u mpo sigurno je da garancije nema 🙃
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Slazem se da ne moze utjecat, na kraju krajeva il' se primilo vec sad ili nije,a znamo da je,ja bas mislim da je tebi ovo dobitan ivf 😊😊😊 nemoj se bedirat puno, popij nekaj za temp,sutra Ce bit bolje,puno caka meda i limuna i proc ce 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Slazem se da ne moze utjecat, na kraju krajeva il' se primilo vec sad ili nije,a znamo da je,ja bas mislim da je tebi ovo dobitan ivf 😊😊😊 nemoj se bedirat puno, popij nekaj za temp,sutra Ce bit bolje,puno caka meda i limuna i proc ce 😊
❤️🥰 Divne ste sve..
Moram priznati da sam malo od sinoć u bedu.. jer do sad mi je sve išlo baš školski i kako treba (bilo bi savršenije da nisam uopće trebala ovo ali ok)
I baš sve dobro ide.. i onda čitala šta su sve cure prošle i kako su prvi put isto mislile da im je dobitan i nakon toga razmišljala koja je to snaga, suočiti se sa toliko zidova i opet ići dalje i probijati novi. I nekako ne znam jel ja imam toliko snage. Jer mi smo prije MPO samo godinu dana pokušavali koliko smo u braku.. a to je bila godina dana tempiranih odnosa, godina dana suza svaki mjesec i godina dana gledanja kako doslovno svi oko mene ostaju trudni, ali svi.. u zadnje dvije godine smo imali 15 svadbi i svi ali svi su dobili bebu ili su trudni.. i onda onaj osjećaj kad si sretan zbog njih ali čim ostaneš sam plačeš.. i pitanja a šta vi čekate..
Nekako od kad smo krenuli u ovo nisam uopće razmišljala da može ne uspjeti i sinoć me baš oprao hladan tuš. I znam da se i nama može zalomiti od prve i sve mi je jasno.. ali nekako bi bilo predobro da bude istinito..
Evo malo sam sad istresla dušu.. obično mi nakon toga bude bolje..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji