Pami Meni se tada primilo ali je zavrsilo spontanim u 7tt. Imam i prirodnu trudnocu koja je također zavrsila loše. Aaaaa imam i prijateljicu kojoj je amh oko 5 i ima dijete iz prvog pokušaja😅😅. Ali doslovno prvog.
Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam klasa teski pesimista. Evo gledam tu npr. Pami koja je isto bila samo na menopuru 150 i imamo slične karakteristike u svemu i uopce nije dobila stanicu, a ja 5, bas smo svi isti a toliko različiti. A koju bi pokušala sljedeću sada da možes birati?Angribird, slažem se da smo svi različiti i doktori ne mogu znati kako će koja od nas reagirati na stimulaciju dok ne pokušaju. Ali meni su u Rijeci i u prvoj i u drugoj stimulaciji davali samo 150 za što mi je dr.L odmah rekao da je preslaba stimulacija za moj niski amh. Koliko tebi iznosi? Ja sam definitivno bolje reagirala na Gonal koji je čisti fsh, ali recimo u Rijeci sam na 150 jedinica dobila samo 2 folikula, dok sam sad kod L.na 225 jedinica dobila 5 tako da je 150 definitvno preslaba stimulacija za mene.
Moj je isto oko 7. Ali mislim da ja nisam klasnicni low responder jer ja imam po pola svakog jajnika, zbog cisti koje sam dizala, a i to sto je ostalo od njih je oštećeno. Sad kad gledam papir vidim da sam 9 dana imala menopur 150 pa 3 dana 300. To mi je jedan jedini ivf sto sam prošla. Nizak amh se odmah kao veže sa losim stanicama, ma da ne mora značiti, a navodno kombinacija lh i fsh daje kvalitetnije stanice. A sve je to navodno.
Angribird, ja kažem da to nije klasa pesimist nego realist .
Samo nizak AMH nikako ne znači loše stanice, ima puno beba iz niskog AMH i čak visokog FSH kojeg vas dvije još nemate.
Bar sam se ja naslušala priča o lošim stanicama, na svakoj jebenoj folikulometriji. Zapamtila sam za 100 života da samo godine garantiraju loše stanice i da mlađe cure i sa puno gorim nalazima imaju veće šanse
Ako si u mogućnosti ja bi probala Cito, ali traži nešto drugo od stimulacije onda. MakiSt je npr. sa Amh 3,5 dobila 10 stanica, a bila je na Gonalu
Cure koje su bile na antibaby pilulama za tempiranje procesa, MTB - neznam kakva ste krvarenja imali inače kroz dane menstruacije, ali meni je to ono katastrofa, doslovno Niagara, a sad sam počela piti pilule i tek sam na četvrtoj, drugi dan m, a krvarenje je tak oskudno da je to za mene velika razlika... pa neznam dali je radi toga možda ? (Ne žalim se ja nek ostane tako.. Znam da sam samo 4 pilule popila ali samo me zanima dali je koja osjetila promjene u tim segmentu?, dali je to normalno 😊 Tnx 😘❤️
endometrioza
Samo da se javimo da je sve u redu, srce junacki kuca i mjere odgovaraju tjednima trudnoce na dan. Znaci za sad je sve ok pa me narucio tek za 4 tjedna opet na pregled :/ to mi je iskreno malo dugo pa mozda odem za 2 tj privatno tek tolko da sam mirna.
Inace sljedeci pregled 11.12 pa me zapisi MTB u tablicu ;)
Baš mi je drago da je sve super, tako će i ostati 😊😊😊🥰 inače da, predugo je za čekati 😔. Meni su isto rekli da ćemo svakih 4 tjedna pregled, evo meni će sad proc dva i već me hvata da bi išla.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja sam klasa teski pesimista. Evo gledam tu npr. Pami koja je isto bila samo na menopuru 150 i imamo slične karakteristike u svemu i uopce nije dobila stanicu, a ja 5, bas smo svi isti a toliko različiti. A koju bi pokušala sljedeću sada da možes birati?Angribird, slažem se da smo svi različiti i doktori ne mogu znati kako će koja od nas reagirati na stimulaciju dok ne pokušaju. Ali meni su u Rijeci i u prvoj i u drugoj stimulaciji davali samo 150 za što mi je dr.L odmah rekao da je preslaba stimulacija za moj niski amh. Koliko tebi iznosi? Ja sam definitivno bolje reagirala na Gonal koji je čisti fsh, ali recimo u Rijeci sam na 150 jedinica dobila samo 2 folikula, dok sam sad kod L.na 225 jedinica dobila 5 tako da je 150 definitvno preslaba stimulacija za mene.
Moj je isto oko 7. Ali mislim da ja nisam klasnicni low responder jer ja imam po pola svakog jajnika, zbog cisti koje sam dizala, a i to sto je ostalo od njih je oštećeno. Sad kad gledam papir vidim da sam 9 dana imala menopur 150 pa 3 dana 300. To mi je jedan jedini ivf sto sam prošla. Nizak amh se odmah kao veže sa losim stanicama, ma da ne mora značiti, a navodno kombinacija lh i fsh daje kvalitetnije stanice. A sve je to navodno.
Angribird, ja kažem da to nije klasa pesimist nego realist.
Samo nizak AMH nikako ne znači loše stanice, ima puno beba iz niskog AMH i čak visokog FSH kojeg vas dvije još nemate.
Bar sam se ja naslušala priča o lošim stanicama, na svakoj jebenoj folikulometriji. Zapamtila sam za 100 života da samo godine garantiraju loše stanice i da mlađe cure i sa puno gorim nalazima imaju veće šanse![]()
Ako si u mogućnosti ja bi probala Cito, ali traži nešto drugo od stimulacije onda. MakiSt je npr. sa Amh 3,5 dobila 10 stanica, a bila je na Gonalu
Koliko pamtim maki je mladica od dvadeset i nekoliko godina🤣, ja evo punih 36. Nekako sam kad vidim te vaše priče uvjerena da bi me poljak stavio ili na menopur ili na taj pregoveris. A sto se tiče mojih jajnika, ja mislim da ja i nemam površine tkiva da bi na svakom bilo po 5 folikula jer kao sto sam rekla imam po pola svakog, a i te polovice su jadne izmasakrirane, rekonstruirane, znači moja dva kao vaš jedan🤣🤣🤣🤣
Da li mislite da je doslo do pobacaja kad sam dosla doma da bi osjetila velike bolove i jace krvarenje ?
Ja sam imala spontani doma i fkt me jako bolilo. A taj ugrušak je bio 10ak cm dugačak i unutra se vidjelo i bijelog valjda od žumanjčane vrecice i onak nekak drugačiji ugrušak. Mislim da to nije to, vjerojatno ti se samo zgrusala krv
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…
Smijes Lupocet il Lekadol jer se oni smiju popit i u trudnoci. Ali mene ti je isto nedavno temp prala i presla preko 38, ja nisam nista pila osim limunade, cajeva i jela mandarine i drugi dan sam ju jos malo imala i onda se unormalila... Radije probaj sa prirodnim stvarima pa ako bas ne ide, onda idi na lijekove.. A sta se tice ovog drugog, mislim da temp ne moze bas utjecat na to dal ce se primit il ne... Nemoj tako razmisljat jer ces se samo stresirat! Probaj se ususkat i skuhat si caj pa polako...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…
Smijes Lupocet il Lekadol jer se oni smiju popit i u trudnoci. Ali mene ti je isto nedavno temp prala i presla preko 38, ja nisam nista pila osim limunade, cajeva i jela mandarine i drugi dan sam ju jos malo imala i onda se unormalila… Radije probaj sa prirodnim stvarima pa ako bas ne ide, onda idi na lijekove.. A sta se tice ovog drugog, mislim da temp ne moze bas utjecat na to dal ce se primit il ne… Nemoj tako razmisljat jer ces se samo stresirat! Probaj se ususkat i skuhat si caj pa polako…
Hvala ti ❤️ na mandarina, čaju, juhi i među sam cijeli dan..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zdravo drage žene, nova sam na ovoj temi, ranije sam pisala dok sam čekala betu . Redovito vas čitam i moram napisati da se radujem svakom pozitivnom rezultatu kao da je moj ❣️
Ja krećem u 12. mjesecu u novi postupak . Prvi nažalost nije uspio (biokemijska trudnoća) Imam 3 smrzlića pa idemo po novu šansu 💪🏼🤞🏼
Nego imam pitanje ☺️ Sutra treba da primim intralipidnu infuziju , po preporuci ljekara . Da li je neka od vas to primila i zna li netko nešto o tome? 🌸🌸🌸
Stvarno? To je meni Podobnik rekao zbog spontanih da bi to trebala primati.. Isto nemam pojma nista o tom. Kud ti ides u postupak?
Ja sam isto pitala svog doktora za tu infuziju jer vidim da se vani cesto daje i da navodno pomaze pri implantaciji. Doktor veli da mi ne bi skodila, tim vise jer sam mrsavica ali ne znam moze li se uopce nabaviti u HR…ako nesto sanzas, javi obavezno. Kako je prosao pregled danas?
Da ste detaljno pročitali uvodne postove, vidjeli bi da u uputama od Nikitte piše:
Ako je moguće, primajte intralipidne infuzije. Kod nas se mogu kupiti, a mogu vam ih davati intravenozno u Podobniku.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji