Imam pitanje.
Jel pitaju dr koliko bi djece u konačnici htjeli imati?
Da pojasnim, meni je 3 djece minimum ( osim ako neću moći imati ni jedno onda mi je i jedno ok), 4 mi je taman, a ni 6 mi nije tako puno ako razlika između prvog i zadnjeg bude 10g. Tako da realno ja sam otvorena za sve opcije što se tiče brojnosti jer bi željela imati veliku obitelj i to već 10g govorim…
Pitam zbog količine js u slučaju da ih bude tipa 15
Oplodjuju ti 12 stanica po zakonu a ti ides na onoliko transfera dok ne dodjes do zeljenog broja djece.. Tipa rodis 4 a imas jos npr 4 blastice karikiram ti po njih nikad ne moras ici ali moras placati slamke.. U bolnici je do 5 godina na teret HZZO a nakon tog placas 1000kn godišnje svaku slamku…
A kod privatnika godišnje placas 1000kn slamku tj nema onih 5 godina na teret hzzoa
Oplodjuju ti 12 stanica po zakonu a ti ides na onoliko transfera dok ne dodjes do zeljenog broja djece.. Tipa rodis 4 a imas jos npr 4 blastice karikiram ti po njih nikad ne moras ici ali moras placati slamke.. U bolnici je do 5 godina na teret HZZO a nakon tog placas 1000kn godišnje svaku slamku…
Znači ne može više od 12 jer nije po zakonu.
I realno od tih 12 oplodi se 25% to je 3.
I kaj je to 3? Pa i da se sva tri rode to je meni malo.
A da ne pričam o tome da su js puno kvalitetnije sa 35g nego sa 40. I onda kad ću htjeti sa 40- šipak
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Imam pitanje.
Jel pitaju dr koliko bi djece u konačnici htjeli imati?
Da pojasnim, meni je 3 djece minimum ( osim ako neću moći imati ni jedno onda mi je i jedno ok), 4 mi je taman, a ni 6 mi nije tako puno ako razlika između prvog i zadnjeg bude 10g. Tako da realno ja sam otvorena za sve opcije što se tiče brojnosti jer bi željela imati veliku obitelj i to već 10g govorim…
Pitam zbog količine js u slučaju da ih bude tipa 15
A kod privatnika svake godine placas 1000kn slamku tj nema onih 5 godina ta teret hzzoa.
A da ne pričam o tome da su js puno kvalitetnije sa 35g nego sa 40. I onda kad ću htjeti sa 40- šipak
2/22 FET 2xmorula👎
Miss nisam sigurna kolko oni mogu bit sigurni u ista,ali ako je tako vjerojatno imaju sanse do ponedjeljka, nisam opce znala da postoji mogućnost da mi vrate sutra,tako da me ovo umirilo, a odlucila sam da necu zvat jer ako mi kazu nesto lose samo cu se gristi i bit nemirna do transfera, a ovako cu bit pozitivna cijeli vikend pa sta bude bude,ionako ne mogu nista promijeniti nego vjerovati u najbolji mogući ishod a mislim da je bolje da ostanem pozitivna 🤞🙏💪 iako to kazem sad,ko zna kaj Ce mi past ujutro u glavu 🤣 al def mislim da se pratimo do oba poroda za 9mjeseci 🤞🤞🥰🥰 i bit Ce jedan decko i jedna curica, nekako si bas tak mislim za nas dvije 🤞 😜
Plus imaj na umu da je moja seka rodila troje djece i frendica jedno i sva 4puta sam pogodila spol,tako znam i za nase 🥰🥰 sjeti me se za par mjeseci 🤣
Izazivam te. Prorekni spol 🤭
It's a she 🤞😊🥰
Nadam se da si u pravu 🤭🤗😀
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pa, da.. Iskreno kad sam procitala tvoj post.. 35 godina.. Kao i ja 😂 i 6 djece samo🙃 sam pomislila da mi je dio ovog optimizma 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤩
No zasto bi bio s 40 sipak... Imas jos 10 reproduktivnih godina pred sobom ako je sve ok stignes ti to sve.. Ja sam s 30 krenula i puno puta imala po 14 stanica pa mi je sipak.a imamo primjera koje odu 1 put s 40 i trudnoca bude eto i nasa MTB . Nema tu pravila..
Razumnaaa No zasto bi bio s 40 sipak... Imas jos dosta reproduktivnih godina pred sobom ako je sve ok stignes ti to sve.. Ja sam s 30 krenula i puno puta imala po 14 stanica pa mi je sipak.a imamo primjera koje odu 1 put s 40 i trudnoca bude trudnoća, eto npr nasa MTB..
Nema tu pravila...
A zato što sam ja baksuz. Meni je svaka stanica bitna 😉
Lucija ti realno po meni imaš četvero djece.
I to su po meni 2 trudnoće 🤷🏻♀️ ja ti najviše želim blizance ( baš sam neskromna)
2/22 FET 2xmorula👎
A zato što sam ja baksuz. Meni je svaka stanica bitna 😉
Lucija ti realno po meni imaš četvero djece.
I to su po meni 2 trudnoće 🤷🏻♀️ ja ti najviše želim blizance ( baš sam neskromna)
Nisi ti draga baksuz! Pricitaj moj potpis🙊
Ja sam ga baksuz na 100tu!
Hvala ti, no s godinama i kriteriji mi se smanjili🤷♀️😂😂.. Ja sam uvijek htjela 3 i to blizance i jos jedno usput😂.. Sad cu bit presretna i s jednim💓
Sortiraj odgovore
Najstariji