O joj... nakon 13-to satnog radnog dana, i dvije čaše vine poslije posla, ja još idem čitati 20+plus stranica foruma🙈 I najviše mi se vrte po glavi piceki, gliste, pure i dreki Bozma👍🤣… Inače, sad kad si ponovila svoju priču o nezrelim stanicama, lošim tajmingom punkcija i sl., i ja bih se složila sa curama i predložila ti da okušaš sreću u Zagrebu. Ne tvrdim da su oni bolji od Splita, nego da bi i njima mogla dati šansu, da netko još jednom iz sasvim druge struje promotri tvoju situaciju.
Leptirica90 bravooo, imaš bebicu i smrzliće! 😍 Nek ti je sa srećom!
Miss1502 samo odmaraj što više možeš, i mene je stvarno jako bolilo, nisam mogla sjesti na wc školjku od boliva, morala sam piškiti u tuš kabini, nisam mogla predugo sjediti niti puno hodati.. a opet, na kraju je bilo sve ok i išla sam odmah na transfer. Ja pijem jako puno vode i inače, pa možda je to pomoglo. Chloe ti se već i oporavljaš po malo👍
Sanjich pa stvarno već dugo piješ dosta toga za stanice, znači taj dio si odradila i nema potrebe da više razbijaš glavu sa time, pa helouuu imaš tri smrzlića! 😊Ja sad pijem l-karnitin po preporuci doktorice, ali neće se to poznati na sljedećem postupku jer je prerano.
Nikitta držim 🤞🤞 da menga krene sutra. Popij i ti čašu crnog😆
Lucija007 hvala što si imala bolove kod aspiracije😆😘, sad mi stvarno lakše jer vidim da ipak nisam jedina!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada ovde u Nemačkoj većinu lekova koji se malo manje koriste treba naručiti, posebno sve ovo sto se tice potpomognute oplodnje. Ali je jako jednostavno. Mozes doslovno u bilo koju apoteku uci i zamoliti da ti naruče. Dva puta dnevno imaju dostave. Ako naručio do 9 ujutro do 4 popodne stiže istog dana, a ako posle toga, onda ili oko 6 kada zatvaraju ili direktno ujutru sledeći dan. Mozes i telefonom pozvati.
TirelessIvy Znaš li koliko AOK vraća za lijekove tj za inekcije? Moj doktor kaže da moram platiti sama i predati u AOK da mi vrate nešto novca? Znaš li možda postotak koji subfinanciraju? 😊
endometrioza
Nikitta mislio je na PN stadij, 1dn na slamčice. Odmah bi ih 1.dan, nebi dozvolio da dođu do faze blastociste.
Ja sam se krivo izrazila možda. Neznam uopće kako to ide. Nisam bila blizu te faze pa sam slabo pratila a toliko tih naziva ima da si često pomiješam značenja 😂
endometrioza
Vidim da je bilo riječi o inseminaciji, pa da napišem kako je meni bilo to iskustvo..znači kad smo krenuli u prvi postupak ikad je bila inseminacija, čitala sam isto tako kao rijetko uspije pogotovo iz prve.. ali eto morali smo odnekle krenuti i doktori nam rekli pošto u vas nema problema nikakvih ajmo probati s tim..i 1 je bila neuspjesna.. dođemo mi za 2mj. I sta cemo ovo ono..dal jos jednu probat…kao bi, a i doktorica nam rekla ma ajde jos jednu i onda vam ostane 4 ivf.. i mi onak ajde..i druga nam uspije. Nažalost vanmaterična. I više nisam htjela, bojala sam se opet istog..iskreno strah me i sada toga, jer mi velika trauma bila..ostala živa što sam došla na vrijeme u bolnicu..jer sam imala unutarnje krvarenje jajnika, plod se zalijepio na jajnik, užas kažu 1 do 3 % da ss to u svijetu dešava 😑. Malo me i sad strah da ne bi opet bilo tak i sada…
Mislim da ti je šansa za to puuuuno manja na IVF. Samo opušteno, još koji dan pa ćemo se uz malo sreće diviti tvojoj sjenici
Daajj Bozee 🥰🥰🥰
Iris_iris a bome i tvoj je nizak. A jebemu, nema veze, bitan je i nalaz na uzv, a kao što vidiš folikula još itekako imaš. 🥰
Nirvana daaa, fala, ne bude bio najljepši, ali je zato najpopularniji, pravi scarface 🤣
da, to je baš nisko, zato se hvatam za svaki folikul
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Dada ti si kao i ja u AOK? Posto si ti jos mlada mislim da je 50%. Ja moram sve sama da platim. Ali mozes i njih pozvati i pitati ili im pisati email. Jako su poslovni i ljubazni i, za razliku od mnogih drugih u Nemackoj, pricaju engleski. Sve ce ti lepo objasniti i mozes sve da ih pitas. Ali mozes mozda da razmislis da promenis osiguranje na AOK Hessen? Njihove razlicite filijale praktično rade kao samostalne kompanije. AOK Hessen pokriva 100% mislim u tri pokusaja, ali moras da si kod njih registrovana bar tri meseca pre nego sto udjes u proces
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dada ti si kao i ja u AOK? Posto si ti jos mlada mislim da je 50%. Ja moram sve sama da platim. Ali mozes i njih pozvati i pitati ili im pisati email. Jako su poslovni i ljubazni i, za razliku od mnogih drugih u Nemackoj, pricaju engleski. Sve ce ti lepo objasniti i mozes sve da ih pitas. Ali mozes mozda da razmislis da promenis osiguranje na AOK Hessen? Njihove razlicite filijale praktično rade kao samostalne kompanije. AOK Hessen pokriva 100% mislim u tri pokusaja, ali moras da si kod njih registrovana bar tri meseca pre nego sto udjes u proces
Mi idemo u proces sad nakon idućeg ciklusa tako da ne stignem. Definitivno ću im poslati mail da pitam za cijenu jer 900e mi nije malo čak i da dobijem onih 25% koji je minimum za vraćanje. Znam da imam neko pravo zbog godina ali nisam bila sigurna koliko. Mogla sam ja mjenjati i osiguranje jer neka osiguranja pokrivaju 100% postupka ali neznam koja, a niti sad više imam vremena jer je zakonski rok 3 mj od prvog dana primjene osiguranja. Ako ne uspije od prve onda ću o tome razmišljati. Nadajmo se da neću morati 🙏❤️
endometrioza
Kako to da sama moras sve platiti? Od 1.11.2020 pokrajina Bayer subvencira sa jednokratnom pomoci izmedu 900 do 1900 eura do 4 x. I povecali su broj pokusaja sa 3 na 4 x uz 50%(provjereno) placanja. I kod nekih cak godinu dana. BW pokrajina pokriva 75% (provjereno)
Jutro svima,jedno pitanje,da li mjerite bazalnu temperaturu?da li ima to smisla zbog svih lijekova koje dobivamo ili smo dobivale prije aspiracije?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Bozmarazumijem te, nakon toliko neuspjeha popizdiiiiimo…. ja imam osjecaj ko da se nista ne dogodi… ono, tijelo odbija biti trudno…. znaci doslovno, ja nista ne osjetim ( tjelesno ) ni brevatcid i progesteron, ni fragmine ni estrofem…. nista …. zero… ko da moje tijelo odbija ikakvu suradnju… jedino nako minusa totalno potonem i bude tuga ogromna, pa bijes…. pa opet tuga… i onda se pomiris dok se ne priblizi novi postupak! Ali moram reci da sad imam stvarno povjerenje u profesora Vrčića, a isto u Cito- svaki put letrozol, pa menopure i cetrotide i od 7-8 folikula samo 2 stanice, meni se isto cini da nesto profulaju no opet, ne znam…. sigurno je nekome i to bio siguran recept…
Ja ti mislim da je on nama rano radio aspiracije, pa da je zato od 7-9 folikula koliko bi ih imala na zadnji uzv na kraju 2 stanice, jer su bile nezrele. Ja sam orosla jos 2 klinike, na kraju bi mi uvijek izvukli vise stanica nego je bilo folikula, nigdke nisam imala prazne folikule nego kod njega. Nadam se da ces ih i ti imat sad u Petrovoj. Kad kreces?
Sortiraj odgovore
Najstariji