Bozmarazumijem te, nakon toliko neuspjeha popizdiiiiimo…. ja imam osjecaj ko da se nista ne dogodi… ono, tijelo odbija biti trudno…. znaci doslovno, ja nista ne osjetim ( tjelesno ) ni brevatcid i progesteron, ni fragmine ni estrofem…. nista …. zero… ko da moje tijelo odbija ikakvu suradnju… jedino nako minusa totalno potonem i bude tuga ogromna, pa bijes…. pa opet tuga… i onda se pomiris dok se ne priblizi novi postupak! Ali moram reci da sad imam stvarno povjerenje u profesora Vrčića, a isto u Cito- svaki put letrozol, pa menopure i cetrotide i od 7-8 folikula samo 2 stanice, meni se isto cini da nesto profulaju no opet, ne znam…. sigurno je nekome i to bio siguran recept…
Ja ti mislim da je on nama rano radio aspiracije, pa da je zato od 7-9 folikula koliko bi ih imala na zadnji uzv na kraju 2 stanice, jer su bile nezrele. Ja sam orosla jos 2 klinike, na kraju bi mi uvijek izvukli vise stanica nego je bilo folikula, nigdke nisam imala prazne folikule nego kod njega. Nadam se da ces ih i ti imat sad u Petrovoj. Kad kreces?
Znači nitko nije zadovoljan citom osim makist, koliko pamtim, ali njoj je uspjelo tamo, pa mozda zato.
Dobro jutro svim curama ❤️
.
Anitram, TirelessIvy dali znate koje su procedure oko tog vraćanja novca, jel ja račune donesem u AOK ili moram ispuniti neki obrazac pa priložiti račune, i gdje da nabavim taj obrazac, kako to ide? 😊
endometrioza
Imamo 5 oplođenih stanica, transfer u ponedjeljak u 9, drzimo fige da svi prezive 🤞🤞🤞🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Imamo 5 oplođenih stanica, transfer u ponedjeljak u 9, drzimo fige da svi prezive 🤞🤞🤞🤞
Ajme super , bravo 🙏🙏👏👏👏 bas sam happy zbog tebe, imas odlicne rezultate
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ajme odlična vijest, baš mi drago 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure ja se danas baš osjećam loše.. nisam spavala cijelu noć kako treba, jutros osjetim da me grlo lagano boli, temperatura je sad 37.. ne kužim, nigdje iz kuće od transfera nisam izašla 🙄
A i psihički danas koma.. baš me ulovilo nešto da ovaj put nećemo uspjeti i cijelo jutro sam na rubu suza..
Valjda takav dan, nadam se da će sutra biti bolje..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss mi se pratimo od početka i to totalno slicno,moramo imati slicne rezultate 😂 jako sam se bojala da se nece nijedna oplodit, prvi put mi je i imam sto strahova oko svega,ali evo dan po dan i dogurat cemo do kraja ☺️
Manemoj hvalaa, sad se pak bojim da nece miseki izdrzat do ponedjeljka,a oni vikendom ne rade pa ne mogu ranije transfer imat,ali molit cemo se i vjerovat u njih, uvjerena sam da ce barem 1 pozivjet, naprosto mora kolko je zeljena i voljena 🥰🥰🥰🤞🤞🙏🙏🙏
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Cure ja se danas baš osjećam loše.. nisam spavala cijelu noć kako treba, jutros osjetim da me grlo lagano boli, temperatura je sad 37.. ne kužim, nigdje iz kuće od transfera nisam izašla 🙄
A i psihički danas koma.. baš me ulovilo nešto da ovaj put nećemo uspjeti i cijelo jutro sam na rubu suza..
Valjda takav dan, nadam se da će sutra biti bolje..
Nemoj tako razmisljat,pokusaj barem, zasto ne bi uspjeli,sve ide po planu do sad,pa ce i taj najgori dio cekanja dobro zavrsit 🙏🙏☺️ svi imamo lošije dane,to je normalno,izbaci to iz sebe da mozes dalje u pozitivno cekanje, beba je tuuu, samo je treba docekati ☺️
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Dada ja ne znam. Nisam to do sada radila. Kod vecine klinika ne moras direktno da platis, ali Green IVF radi samo privatno, sto znaci da mora ta procedura, ti platis pa trazis da ti vrate. Do sada to nikada nisam radila, pa ne znam, ali moj iskreni savet ti je da ih pozoves i da ih pitas. Najlakse je tako, da oni znaju unapred takodje i da se pripreme. Kada sam se ja ovde pre 10 godina preselila, to mi je bio sok - koliko je slaka sluzba fokusirana da tebi da, ali da i od tebe dobije pravu informaciju na vreme. Na kraju, to rade jer je tako najefikasnije. Radije ce pricati sa tobom sat i po vremena da ti sve objasne, nego da te pozuruju, jer ako te pozuruju sigurno ce negde da bude neka greska i onda ce to i njih da kosta i vise ljudi i vremena i novca. Slobodno ih pozovi i pitaj sve sta te interesuje.
MTB to I mene jako ljuti i mislim da je velika nepravda. Svaka od nas je drugacija i u drugacijoj situaciji. Mislim da bi svaka trebalo, dokle to ima smisla, da dobije bar neki broj pokusaja pokriven od osiguranja. Ja sam cak i ta prva tri pokusaja kada sam imala 36 i 37 godina placala sama, jer mi je AMH bio nizak i osiguranje tada to ne pokriva. Onda sam napravila dve godine pauzu, ne zato sto je to meni bilo tako super, nego zato sto me je poslednja maksimalna stimulacija kompletno unistila (stitna zlezda, dobila skoro 10 kila, poremetili mi se ciklusi, upala u depresiju), a jos na to mi je mama dobila rak i nije mi uopste bilo do procesa iako sam znala da su te dve godine koje sam imala bile kriticne. Svaka od nas ima specificnu situaciju i trebalo bi da nam se makar malo pomogne.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dada mislila sam da pozoves AOK da se sa njima dogovoris oko povracaja novca nisam sigurna da sam se bas najbolje izrazila
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji