Jutro cure ,evo ja sam sad zvala embriologicu .od 13 jajnih stanica ,9 ih je bilo zrelo,a 6 su se uspile oplodit...rekla mi je da sutra ponovo nazovem da mi kaze stanje pa da cemo sutra odlucit oce li ih vracat u subotu 3.dan ili u ponedjeljak 5.dan.... molim Boga da ih ostane svih 6!!! Kad bi tako bilo mojoj sreci se bi bilo kraja 🙏🙏
Bolovi su mi se danas dosta smanjili, jos su prisutni,ali nemjerljivo s onim jucer ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jutro curke,sretno svima danas, drzimo fige da budu sve samo dobre vijesti 🤞🤞☺️☺️ meni su rekli zvat u 10, imam osjećaj da je to citava vjecnost 🙄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro cure ,evo ja sam sad zvala embriologicu .od 13 jajnih stanica ,9 ih je bilo zrelo,a 6 su se uspile oplodit…rekla mi je da sutra ponovo nazovem da mi kaze stanje pa da cemo sutra odlucit oce li ih vracat u subotu 3.dan ili u ponedjeljak 5.dan…. molim Boga da ih ostane svih 6!!! Kad bi tako bilo mojoj sreci se bi bilo kraja 🙏🙏
Bolovi su mi se danas dosta smanjili, jos su prisutni,ali nemjerljivo s onim jucer …
Odlične vijesti! 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro cure ,evo ja sam sad zvala embriologicu .od 13 jajnih stanica ,9 ih je bilo zrelo,a 6 su se uspile oplodit…rekla mi je da sutra ponovo nazovem da mi kaze stanje pa da cemo sutra odlucit oce li ih vracat u subotu 3.dan ili u ponedjeljak 5.dan…. molim Boga da ih ostane svih 6!!! Kad bi tako bilo mojoj sreci se bi bilo kraja 🙏🙏
Bolovi su mi se danas dosta smanjili, jos su prisutni,ali nemjerljivo s onim jucer …
Odlicno, super rezultat ☺️☺️🥳🥳 ja se nadam samo jednoj barem, bit cu presretna ako ta jedna uspije iz prve ☺️
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Izvrsni rezultati! Držmo fige da ima i za smrzliće!!
💔💔💔
Anitram zbog godina. Ja imam napunjenih 41 godinu. To vise nijedno osiguranje u Nemackoj ne pokriva. Samo do navrsenih 40.
miss super rezultat! Samo misli na njih i salji im pozitivnu energiju. Bice tu jos i za smrzlice
Piky, Bela mislim na vas jako. I obavezno se cuvajte. Mudite jako dobre pre svega prema sebi. To je sada najvaznije.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Hvala cure, joooj, to bi jako jako voljela da bude i 🐧🐧...virujte da mi je veca zelja to nego da sad budem trudna samo da preskocim ponovo aspiraciju...molim se do sutra da prezive moja djecica 🙏🙏❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hvala cure, joooj, to bi jako jako voljela da bude i 🐧🐧…virujte da mi je veca zelja to nego da sad budem trudna samo da preskocim ponovo aspiraciju…molim se do sutra da prezive moja djecica 🙏🙏❤️
Hocee 🤞🤞🤞 ja sam uvjerena da ces imat 🐧 ❤️❤️❤️
TirelessIvy, baš me živcira ta diskriminacija po godinama. Svaka žena je specifična, u različita vremena idemo u menopauze, u različitim smo stanjima - takvo paušalno potezanje neke granice mi je fuj. Plus, kao da svi mi ne plaćamo osiguranja, neovisno o godinama. Baš sam se iživcirala.
miss1502, navijam da ostanu sve pobjedničke i da imaš i smrzlića. Neka to bude tvoj mali budući čopor.
💔💔💔
Jutro cure.. Mene sinoc krenilo bolit, malo kafetin malo neofen.. A sad mislim ipak prijeci na brufen.. Znaci ipak ona stara krv zadnja 3 dana se pretvorila u mengu.. Dr mi je rekao da cu dobit ranije al nisam bas ocekivala 6 dan nakon aspiracije… Cudno ima lo tkp iskustva..
nakon luprona ili decapeptyla kao stoperice mengu možes ocekivati nakon 6-7 dana, nakon hcg stoperice 14 dana
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji