Evo aspiracija prosla bezbolno super ali zato booooli sad😖 i 8 ih izvadjeno 🤗😘😘😘
Jutro cure.. Mene sinoc krenilo bolit, malo kafetin malo neofen.. A sad mislim ipak prijeci na brufen.. Znaci ipak ona stara krv zadnja 3 dana se pretvorila u mengu.. Dr mi je rekao da cu dobit ranije al nisam bas ocekivala 6 dan nakon aspiracije… Cudno ima lo tkp iskustva..
nakon luprona ili decapeptyla kao stoperice mengu možes ocekivati nakon 6-7 dana, nakon hcg stoperice 14 dana
Ajme hvala ti ❤️
Joooj jedva čekam opet onu navalu pozitivnih testica, sad već ga dugo nismo vidjele. Držim vam fige da sve do jedne imate pozitivne testice i bete 🙏🙏🤞😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Chloe skroz se pratimo,mora da ce nam se djeca druziti 👏👏👏 bit ce sve ok do ponedjeljka, mora bit, saljemo im puno pozitive i malci ce prezivjeti ako Bog da 🙏❤️
Manemoj to je samo takav san,skroz normalno da se tako osjecas,ipak smo pod utjecajem hormona još,dobro smo i normalne ..proc ce i ovaj dan i sutra ce vec bit bolje 🙏🙏
Jadranka bravo,super rezultat...lijepo danas odmaraj !!!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure ja se danas baš osjećam loše.. nisam spavala cijelu noć kako treba, jutros osjetim da me grlo lagano boli, temperatura je sad 37.. ne kužim, nigdje iz kuće od transfera nisam izašla 🙄
A i psihički danas koma.. baš me ulovilo nešto da ovaj put nećemo uspjeti i cijelo jutro sam na rubu suza..
Valjda takav dan, nadam se da će sutra biti bolje..
Znam kako ti je, mene je prije bete isto bila uhvatila tako neka briga i loše raspoloženje, ali probaj se nekako izvući od toga. Ovo s grlom je vjerojatno nešto prolazno. Pokušaj danas piti puno čaja, meda i limuna i bit će to ok 💪
Chloe18 i Miss1502 držim vam fige za 🐧, za sada sve to baš super djeluje!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dada31 ja sam isto kod AOK. Kod mene je bilo tako da bi od MPO klinike dobila zahtjev za pokrivanje troška IVF, sa tim zahtjevom ideš u AOK, oni ti odobre i onda su već i računi smanjeni za 50% (toliko je meni pokrivalo) i također dobiješ posebne recepte na koje ljekove plaćaš samo djelomično.
Pitaj u klinici prije svega jel daju taj zahtjev pa onda nazovi AOK.. sretno
Nada86 dobila sam ja već taj papir ali na njemu sam dobila smo subvenciju za postupak. Lijekove tj inekcije još nism počela uzimati pa neznam kakva je procedura, dali j u ljekarnoj platim sve pa onda šaljem zahtjev z vraćanje sredstava u AOK (i gdje dobijem tak zahtjev) jer ljekarna je samo posrednik između bolnice i AOK. A znam da i svaka pokrajina svoju politiku ima. Mi smo u NRW.
Ivy pitati ću doktora na UZV pa će mi vjerojatno znati reći, možda ide poseban recept ako se dobije subvencija za postupak, a možda moram i sama. Možda se Anitram javi sa informacijama jer ona znam da je 100% to prošla. Mene zanima smo procedura, postotak koju god da dobijem dobro je došao natrag 😁
Chloe čestitam na 5 hrabrih i daj Bože dragi da dočekaju ponedjeljak da dođu k svojoj mamici 🙏❤️ ali jedna mi stvar nije jasna, kako misliš ne rade vikend pa ako prežive super... Ne kužim p embriji ne smiju čekati. Ja kad sam to pitala svog doktora on kaže da oni rade svaki dan u mjesecu u dežuraju pogotovo u tim fazama za pacijentice koje su već u poodmakloj fazi procesa. Ovo je malo neozbiljno da oni samo tako mogu riskirati ponedjeljak. Koliko sam vidjela mnogo cura ide i vikendom na transfer. Daj Bože mili da sve bude u redu 🙏❤️
endometrioza
Bok cure, danas idem na prve konzultacije za potpomognutu u IVF polikliniku kod dr. Grbavca. Jako se veselim :)) pokusavamo godinu dana, do sad su svi nalazi uredni, ja imam 30 godina, decko 28. U tih god dana u prvom ciklusu pokušavanja imala sam blijedu crticu na testu i drugi dan sam dobila menstruaciju. Nakon toga vise nikad nista. Mislim da smo trebali prije poduzet nesto, vec kada sam obavila prohodnost, ali dr je rekao da nema potrebe i da ce doc do trudnoce. Nama se vise ne da gubit vrijeme i meni je vec dosta tih tempiranih odnosa. Bas sam izgubila volju za tim tako da se veselim sto smo se napokon pomaknuli s mjesta.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Evo aspiracija prosla bezbolno super ali zato booooli sad😖 i 8 ih izvadjeno 🤗😘😘😘
Želim ti da se sve oplode od srca 💞 💞 💞
endometrioza
Želim ti da se sve oplode od srca 💞 💞 💞
Hvala ❤❤❤❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji