Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 19:17

Chloe18

Miss to znam da je pun mjehur Pise na vratima bolnice 😄 al zanimalo kolko moram ostat tam, znaci kratko nesto, u principu najgore je proslo,barem ovaj fizički dio,na psihički ne mozemo utjecat 😅 znaci ja bi samo jela i jela danas otkad sam se probudila, vec sam ko trudnica 😍💪🥳
    MTB McD pod obavezno,transfer ce biti samo izgovor 😍 nema da se ne primi 😄

Cura koja je bila sa mnom u sobi je prepunila mjehur jer je mislila da treba full biti pun, na kraju nije mogla izdržati i morali joj kateterom pustiti određenu količinu urina prije transfera ugl na kraju je to boljelo jako na ulazu 🥵 baš se napatila... A postupak su cure rekle slično  kao kod inseminacije 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    11. Studeni 2020. 19:19

Chloe18

Miss to znam da je pun mjehur Pise na vratima bolnice 😄 al zanimalo kolko moram ostat tam, znaci kratko nesto, u principu najgore je proslo,barem ovaj fizički dio,na psihički ne mozemo utjecat 😅 znaci ja bi samo jela i jela danas otkad sam se probudila, vec sam ko trudnica 😍💪🥳

Kako i cure kažu, kao običan papa. Traje ma ni 3 minute valjda ili je meni djelovalo brzo. Prvo sam došla na pregled kod doktora, pogledao jajnike, endometrij i još nesto i onda krenuli. Poslije toga malo ležiš, ideš doma, staneš po putu u MCdonalds i uživaš. Meni je taj dan bilo malo teže i nisam baš mogla u šetnju, samo ležala i WC.. ali to je individualno kako se tko osjeca.. i onda misliš da je najgore prošlo 😂 a kad ono.. onda čekanje 😂🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Studeni 2020. 19:24

Chloe18

Samo nemoj pretjerati sa pićem i prepunim mjehurom. Najbolje ti je ponijeti pola litre vode sa sobom, i tamo polako pijuckati.
    Emocionalno je meni bilo dosta zahtjevno, baš sam bila ganuta što je moja beba nazad. Jedva sam pratila što su mi govorili. Fizički, valjda zato što te adrenalin čekanja napusti, sam bila dosta umorna i odgovaralo mi je izležavati se i biti polako taj dan. Ali da, što se boli tiče, najgore si prošla, sad slijedi samo igra živaca i čekanja 

💔💔💔

Lemon
    11. Studeni 2020. 19:29

Bozma jesi ti spominjala Barcelonu za donaciju? Kako se zove klinika? Da malo bacim oko, isto su mi sve opcije otvorene. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• maja555
    11. Studeni 2020. 19:36

Nisam stigla citatit zadnjih dana. 
    Miss1502 kako si? Koliko je bilo jajnih? 
    Bozma vidim da pises da nema lijekova. Jeli za sad postupke koji su dogovoreni ili? 
    Sanjich koja si faza? Koliko je bilo embrija? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Marta82
    11. Studeni 2020. 19:37

Bozma

angribird

Bozma

angribird, menopur 300, ali na njemu mi naglo buknu folikuli, a unutra nezrele stanice, pa ih je drugi put ostavio dan duže i tek na 20mm mi dao štopericu i tada smo dobili blastice. e onda sam se prebacila u Cito i tamo bila na Letrozolu i menopuru i pričala tu priču sa nezrelim stanicama ali me nitko nije slušao, folikuli na 14mm, on mi određuje štopericu za sutradan, od 7 folikula samo 2 stanice, dva dana mi nisu znali reć jesu li oplođene, treći dan mi vraćena dva dvostanična, kažu odlična jer nemaju fragmentacija

A da li ti planiras taj besplatni koji pokušati u zagrebu? Ja isto ni sama nisam baš pametna što da radim. Koliko tu čitam za niže amh je bolja kombinacija lh i fsh a to su menopuri i taj pergoveris ili kako već

a baš zadnjih dana dosta razmišljam, koliko trošim na ove dodatke koje su mi preporučili za kvalitetu stanica uz matičnu mliječ da bi oni sad ostali bez ljekova, pa sam za ništa sve ovo kupovala i pila, Lagano pripremam teren za donaciju, dane trošim na telefoniranje i slanje mailova. Ovo ću, ako me i primi u ovaj prirodnjak odradit onako usput, dobro će mi doći da mogu doktoricu svako drugi dan pitat preporuke i ostalo

jesi sad na Firulama,pa ako ne budu imali lijek ti ga kupi sama,j aću im se isto javit za 1mj pa sama kupit štopericu za prirodni.

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Lana3
    11. Studeni 2020. 19:38

LUCIJA007

LUCIJA007

Nikitta

Lucija nije isto, pa evo vitamin D, nije isto uzimamo li Plivit D (200iu u 1 kapi) ili Oleovit (400iu u 1 kapi). Nije isto uzimaju li cure oralno u spreju vit D, ili piju tablete. Nije ista iskoristivost. I onda me oni hoće uvjeriti da su svi lijekovi s hormonima isti? Budalaštine. Kao da nemamo 3 razreda srednje škole završenih, to me tako iritira! Ćorić mi je rekao da su njemu sve pilule iste, ali da bi se moja mpo doktorica naljutila da čuje da mi je to rekao. Eto, on se bavi endometriozom, a ne plodnošću. I meni govori da je sastav svih kontracepcijskih pilula isti?! Nonsense. 🙈

Pa bas to! Tim riječima mi je rekao, da kupim stimulaciju koja je jeftinija da je njemu svejedno! Mislim si ja neka kupim sto je jeftinije od stimulacije a njegov cjenik u nebo visok.. Skuplji je od lucingera..kod njega je stimulirani postupak kako je rekao za mene za koju zna da cu imati vise od 8 stanica 11000kn,zatim pustaje embrija do petog dana jos 1000kn i 1000kn SVAKA SLAMKA te fet 3500.
    Kod l sam sve sa smrzavanjem u 2 slamke platila 9500+200kn svaki ultrazvuk i fet mu je 2500…

Krivo sam napisala kod R stimulirani 10000kn ne 11000 no opet plus pustanje embrija do 5 dana 1000kn plus svaka slamka 1000kn…kod l je sve to u tih 9500 osim ultrazvuka.
    To su cijene naravno bez lijekova.

Ne volim ni cuti za njega, uzeo nam je brdo para, digli smo kredit, forsirao je inseminaciju za inseminacijom dok nismo odustali i otisli po drugo misljenje gdje smo naucili da inseminacije ne funkcioniraju kod neprohodnih jajovoda nego samo ivf. 😠😡

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Studeni 2020. 19:46

Ja sam baš ljuta, danas sam trebala početi s pilulama, doslovno sam obišla preko 10 ljekarni da uopće nađem svoje tablete, i šipakkkk, menga još nije došla, kasni 3 dana, test negativan naravno. 🙄

endometrioza

Nirvana2024
    11. Studeni 2020. 20:01

NadimakMTB

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, molim te, pisi me za petak UZV.
    Petak 13. 🙃

NARAVNO da si ti morala dobiti termin prije mene
    Baš se veselim, u petak vidiš svoje bebice

Daaaa, ne mogu docekati.
    U pon su mi vadili betu u Petrovoj, bila 2534 (14 dnt), danas (16 dnt 5982) i UZV odmah u petak, ja u soku. Ajde barem jedno cekanje manje 🤞
    Drzim fige da i tebi vrijeme proleti i da vidis bebu sto prije ♥️
    Miss1502, lijepo odmaraj od aspiracije i sretno do transfera, a prvo do vijesti o oplodenima 😘🍀

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    11. Studeni 2020. 20:02

Nikitta

Iris_iris mini AMH? Koliko ti iznosi AMH u pmol? Moj je pao na 1,9. Talking ‘bout micro-mini 🤣
    MTB drago mi je da si bolje, još 5 dana do uzv brojimo s tobom. ☺️
    Nirvana sretno na uzv!

Hvala 😘 u zadnje vrijeme bas ne stignem citati jer dosta radim, ali vidim da se tvoj datum priblizava i drzim fige.
    Nadam se da prstic dobro zarasta i da ce biti najlepsi od svih 🙃

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.