Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Studeni 2020. 18:40

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, molim te, pisi me za petak UZV.
    Petak 13. 🙃

NARAVNO da si ti morala dobiti termin prije mene 
    Baš se veselim, u petak vidiš svoje bebice 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Studeni 2020. 18:42

miss1502

MTB proletit ce tih 5 dana, jedva cekam da i ti konacno vidis svoju bebicu! Nirvana, za tebe vrijedi isto!!
    Jedva cekam i ja to dozivit, za nekih cca mjesec dan 😂😂👏👏🙏

Vidim da sam već u sutra, zapravo sam 5+1 i imam još 6 dana 
    A za par tjedana ćemo s tobom odbrojavati do prvog UZVa 

💔💔💔

MaloTele
    11. Studeni 2020. 18:42

Mattan meni su nudili opcu ali nisam htjela,previse me strah da se necu probuditi, nije bilo toplo bolno meni barem,ali sam na momente stvarno mislila da cu se onesvjestit, imala sam osjećaj da mi je onu sondu gurnula skroz do leđa, ne cijelo vrijeme ali na nekim mjestima, sve u svemu sretna sam da je proslo,ali ako cu morat ponovno na aspiraciju def uzimam opcu,ne zelim ni te sekunde prolaziti vise u bolovima,iskreno sam mislila da ce me manje boljeti jer stvarno mogu trpit bol,al eto, bilo pa prošlo,drzimo fige da se barem pola oplodi 😊🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    11. Studeni 2020. 18:46

MTB i bolje da si u sutra, brze ce Doc uzv, obavezno slikicu stavi da i mi vidimo ko to izgleda pa kad dodemo na svoj uzv da bas ne ispadnemo ko telad koja ne zna kaj gleda  😄 bome iduci tjedan isto napeto nesto, do kraja godine ce pola nas imati slicice uzv 🥰🥰🥰🥰🥰

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    11. Studeni 2020. 18:47

Curke kako izgleda transfer, ne bi trebao bit bolan kao aspiracija jelda? Jel isto ostajem u bolnici par sati il' idem prije doma? 😄 Ja sam vec na transferu, racunam da ne moze da se bas nijedna ne oplodi pa da se pripremim odma za transfer 😊😍

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

🍀🐞MISS🐞🍀
    11. Studeni 2020. 18:55

Chloe18

Curke kako izgleda transfer, ne bi trebao bit bolan kao aspiracija jelda? Jel isto ostajem u bolnici par sati il' idem prije doma? 😄 Ja sam vec na transferu, racunam da ne moze da se bas nijedna ne oplodi pa da se pripremim odma za transfer 😊😍

Nista ne boli, bar mene nije nista..izgleda isto ka ginekoloski pregled,kad ti rade papa test ili inseminaciju .tako nesto,uglavnom nista ne boli...i ostajes lezat pola sata nakon transfera .bar je tako kod nas ...dolazis na pun mjehur,ali sve ti to provjeri jer svaka klinika ima svoja pravila..

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Studeni 2020. 18:55

Chloe18

Chloe, meni je transfer bio kao običan pregled. Ništa me nije bolilo, trajalo je par minuta i nakon toga odšetaš do najbližeg McD.
    Doduše, bilo je primjera žena koje imaju drugačije postavljenu maternicu pa im je transfer bio kompleksniji, ali vjerujem da bi znala da ti je maternica nestandardna.
    Taj dan malo uspori. Iako ti to izgleda piece of cake, svejedno smo taj dan malo umornije i trebamo biti nježne prema sebi i svojim bebama.

💔💔💔

11. Studeni 2020. 18:58

angribird

Bozma

angribird, menopur 300, ali na njemu mi naglo buknu folikuli, a unutra nezrele stanice, pa ih je drugi put ostavio dan duže i tek na 20mm mi dao štopericu i tada smo dobili blastice. e onda sam se prebacila u Cito i tamo bila na Letrozolu i menopuru i pričala tu priču sa nezrelim stanicama ali me nitko nije slušao, folikuli na 14mm, on mi određuje štopericu za sutradan, od 7 folikula samo 2 stanice, dva dana mi nisu znali reć jesu li oplođene, treći dan mi vraćena dva dvostanična, kažu odlična jer nemaju fragmentacija

A da li ti planiras taj besplatni koji pokušati u zagrebu? Ja isto ni sama nisam baš pametna što da radim. Koliko tu čitam za niže amh je bolja kombinacija lh i fsh a to su menopuri i taj pergoveris ili kako već

a baš zadnjih dana dosta razmišljam, koliko trošim na ove dodatke koje su mi preporučili za kvalitetu stanica uz matičnu mliječ da bi oni sad ostali bez ljekova, pa sam za ništa sve ovo kupovala i pila, Lagano pripremam teren za donaciju, dane trošim na telefoniranje i slanje mailova. Ovo ću, ako me i primi u ovaj prirodnjak odradit onako usput, dobro će mi doći da mogu doktoricu svako drugi dan pitat preporuke i ostalo

MaloTele
    11. Studeni 2020. 18:59

Miss to znam da je pun mjehur Pise na vratima bolnice 😄 al zanimalo kolko moram ostat tam, znaci kratko nesto, u principu najgore je proslo,barem ovaj fizički dio,na psihički ne mozemo utjecat 😅 znaci ja bi samo jela i jela danas otkad sam se probudila, vec sam ko trudnica 😍💪🥳
    MTB McD pod obavezno,transfer ce biti samo izgovor 😍 nema da se ne primi 😄

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

11. Studeni 2020. 19:00

Bozma

angribird

Bozma

angribird, menopur 300, ali na njemu mi naglo buknu folikuli, a unutra nezrele stanice, pa ih je drugi put ostavio dan duže i tek na 20mm mi dao štopericu i tada smo dobili blastice. e onda sam se prebacila u Cito i tamo bila na Letrozolu i menopuru i pričala tu priču sa nezrelim stanicama ali me nitko nije slušao, folikuli na 14mm, on mi određuje štopericu za sutradan, od 7 folikula samo 2 stanice, dva dana mi nisu znali reć jesu li oplođene, treći dan mi vraćena dva dvostanična, kažu odlična jer nemaju fragmentacija

A da li ti planiras taj besplatni koji pokušati u zagrebu? Ja isto ni sama nisam baš pametna što da radim. Koliko tu čitam za niže amh je bolja kombinacija lh i fsh a to su menopuri i taj pergoveris ili kako već

a baš zadnjih dana dosta razmišljam, koliko trošim na ove dodatke koje su mi preporučili za kvalitetu stanica uz matičnu mliječ da bi oni sad ostali bez ljekova, pa sam za ništa sve ovo kupovala i pila, Lagano pripremam teren za donaciju, dane trošim na telefoniranje i slanje mailova. Ovo ću, ako me i primi u ovaj prirodnjak odradit onako usput, dobro će mi doći da mogu doktoricu svako drugi dan pitat preporuke i ostalo

A zašto donacija ako stvaras svoje stanice? Zasto ne bi pokušala još negdje takvu stimulaciju kao tu gdje si dosla do blastica??? Jednom k'o nijednom!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.