Jutro svima,nisam dugo bila na forumu,ali vas svaki dan čitam.naravno prošla sam jako puno postupaka i nista,neznam kako još imam snage za sve.u petak 06.11.imala fet dvije blastociste,poliklinika škvorc u pitanju,prvi puta bila kod njih.nakon feta imala lagane bolove u donjem djelu kicme i sada sve nestalo.naravno u moj glavi se vrte samo misli da je sve izgubljeno,jer sam navikla na gubitke.neznam da li bi volila da me boli ili ne,nikako nije dobro.cure koje ste sa feta,kakve simptome imate?
Hej, ja sam bila u pon na fetu...jučer nešto zerinu zeru pritiska u donjem dijelu kralješnice inače ostalo sve super, mogla bi maraton pretrčati. Jel ti preporučeno kakvo mirovanje?
Dvojajcane blizanke 🍒
Dobro jutro cure 🥰
miss1502, Chloe18, Leptirica90 cure sretno danas, držim fige na najjace da sve prodje savršeno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Liora,Liora suparnice moja 😂, šta ima novog, ima li nekih promjena? Mene grudi bole ajmeee, imam osjećaj da se natekle, da će eksplodirati, plus mislim da je svaka teška barem par kila 🙈.. osim toga standardni grčevi kao da ću dobiti..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure 🥰
miss1502, Chloe18, Leptirica90cure sretno danas, držim fige na najjace da sve prodje savršeno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Liora,Liora suparnice moja 😂, šta ima novog, ima li nekih promjena? Mene grudi bole ajmeee, imam osjećaj da se natekle, da će eksplodirati, plus mislim da je svaka teška barem par kila 🙈.. osim toga standardni grčevi kao da ću dobiti..
Supatnice 😅, autocorrect
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala vam ❤❤🤰🤰da upravo krećem po svoju bebu😘😘nadam se da će upaliti ovaj put
Azospermia
Missi, Chloe, Leptirica sretno danas!!❤🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jutro svima,nisam dugo bila na forumu,ali vas svaki dan čitam.naravno prošla sam jako puno postupaka i nista,neznam kako još imam snage za sve.u petak 06.11.imala fet dvije blastociste,poliklinika škvorc u pitanju,prvi puta bila kod njih.nakon feta imala lagane bolove u donjem djelu kicme i sada sve nestalo.naravno u moj glavi se vrte samo misli da je sve izgubljeno,jer sam navikla na gubitke.neznam da li bi volila da me boli ili ne,nikako nije dobro.cure koje ste sa feta,kakve simptome imate?
Hej, ja sam bila u pon na fetu…jučer nešto zerinu zeru pritiska u donjem dijelu kralješnice inače ostalo sve super, mogla bi maraton pretrčati. Jel ti preporučeno kakvo mirovanje?
Da umjereno mirovanje,ali ja pocela raditi u pon.radim u uredu i pazim se glupe korone,jer nam to netreba sada u ovoj situaciji. Ja sam jedino u zadnja dva dana dobila hrpu nekih prištića ko pred menstruaciju.šta sve piješ od tableta nakon feta,punkcije?ja pijem dhuphaston,decortin,Andol,folacin i stavljam crinone gel
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Meni ove bez aspiracije nisu naplacivali, a ove sa aspiracijom bez stanice jesu, plus stoperica+orgalutran, skupi se. Jos i izostajanja s posla. Vecu sansu bi imali da nismo ni isli 😂
Točno to 🤦♀️
LucyLou hvala ti, budem zvala 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sretno svim curama danas 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Piky ne svidja mi se ovo ni malo, 🙄😔.
Pustili te doma neobavljena posla, ispada bezveze si i bila u bolnici… I meni je plod na kiretazi bio cca 2mm 'u fazi raspadanja' i gestacijska.. I to sad opet stoji u tebi… Toliko dugo… 💆♀️🤢…
A da odes za 2,3 dana ukoliko to samo ne krene bar na pregled u Zagreb kod Podobnika…?
Jel krvaris?
Pa joj pada mi to na pamet, Zadar mi je bliži kod Vlatkovića ali nisam pametna. A krvarim malo zato mislim da će to možda izaći samo.. 😢
Piky kako si danas? Zašto ne odeš u zadarsku bolnicu po mišljenje, znam da dosta pacijenata iz Gospića dolazi u Zadar pa mislim da su ipak stručniji...
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Sortiraj odgovore
Najstariji