Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2020. 11:12

manemoj

LioraLiora

Jutro 😀. Sretno svim curama danas, javljajte novosti. Cure jesmo rekle da se ne broji dan transfera jel tako? Onda sam danas 4dnt.
    Manemoj, kako si danas? Imali promjena 🙈. Kod mene opet bolovi ujutro kao pred mengu dolje nelagoda..jutros stavljam utriće i sad puno prostora i sve mekano..vise ne mogu doci do cervixa 😅🤣

Hej, baš i ja tebe na prethodnoj stranici to pitala. Kod mene od promjena, grudi me bole ajmeeee i imam osjećaj da su nabubrile i da je svaka teška par kila 🙈
    I standard već bolovi kao 

Hejj nisam onda vidjela poruku. Znači slično nam je...joj šouu, ja mrvu osjetim da bradavice osjetljive, al sve to očito može bit od utrogestana...al dolje mi se stanje mjenja svaki dan sto se tiče hodnika 🤣🤣 da da ti bolovi mi se javljaju pretežno ujutro, jel i tebi? Preko dana mi ok...

_Dolly_
    11. Studeni 2020. 11:13

Hej curke dali se folna kupuje isključivo u ljekarni ili ima i u dm ili negdje ovako? Hvala :) 

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

11. Studeni 2020. 11:17

Teja1408

manemoj

Teja1408

Sretno svim curama danas 💕

Hej, osjetiš li ti neke promjene kod sebe?

Pa bas i ne. Osim sto su mi sise teske i bolne, ali tako mi je bilo i nakon prvog ivf pa to pripisujem hormonom.
    I imam blage grceve tu i tamo.
    A ti?

Vidim ti ćeš 3 dana prije mene i manemoj ići na betu, kako izdržavaš da ne testiraš? 🙈 znači iste simptome očito svi imamo i to zbog hormona 

• vickivale
    11. Studeni 2020. 11:21

🌼_Dolly_🌼

Hej curke dali se folna kupuje isključivo u ljekarni ili ima i u dm ili negdje ovako? Hvala :)

ide na recept, tako da ne moras kupovati
    ali ima bezreceptnih pripravaka

Dvojajcane blizanke 🍒

Teja1408
    11. Studeni 2020. 11:23

LioraLiora

Teja1408

manemoj

Teja1408

Sretno svim curama danas 💕

Hej, osjetiš li ti neke promjene kod sebe?

Pa bas i ne. Osim sto su mi sise teske i bolne, ali tako mi je bilo i nakon prvog ivf pa to pripisujem hormonom.
    I imam blage grceve tu i tamo.
    A ti?

Vidim ti ćeš 3 dana prije mene i manemojići na betu, kako izdržavaš da ne testiraš? 🙈 znači iste simptome očito svi imamo i to zbog hormona

Da, trebala sam 18.11,al kak je praznik rekli su da moze i 17.11.
    Trenutno nekako imam dosta posla pa sam zaokupljena 😊 moram priznati da se za sad ne zamaram time.. Recimo, za razliku od 1. puta i proučavanja simptoma i onih tablica sto se koji dan dogadja, sada sam onak bas flegma oko svega i svidja mi se to. 
    Trenutno ne planiram nista prije bete, vidjet cemo kako ce stvarno biti 😁
    A ti? Kak ti izdrzavas? 😊

11. Studeni 2020. 11:25

Chloe18

miss1502

Jutro drage moje cure! Bilo je 18 folikula ,ja sam doktora krivo razumila neki dan, samo 11 s jedne strane + 7 s druge…jako me bolilo, koktel je super,al polozaj pojih jajnika nezgodan,zato boli…imamo 13 jajnih stanica ,presretna sam..nadam se da ce bit blastica i za trsnsfer i za smrzliće…jos tu lezim i odmaram, doktor ,sestre,cak i embriiologica preljubazni i dragi…imam samo rijeci hvale…bas sam happy,sad idem doma odmarat jer me jako boli. Hvala svima na podrsci!!❤️❤️
    Chloe javi kad budes gotova,drzim fige 🙏

Jesi prezivjela? Mene sad nisnne boli,al na mi je bilo bolno na momente,ko kad moram na WC kakati a nejde 🤣🙊 ugl imamo 8 stanica,ja presretna 😊😊😊 vidim i tebi je super rezultat, bas mi je drago🤞🤞🤞🤞 ima da copor djece izrodimo sad ☺️

Čestitam Vam, to je odličan rezultat i kod jedne i kod druge. Čekamo sutra novosti

🍀🐞MISS🐞🍀
    11. Studeni 2020. 11:31

Sutra ujutro moram zvat pa cemo dobit informacije kakve su stanice ,koliko ih ima i kad cu u transfer...bas me puno bolilo,svaka cast koktelu,ali za mene je definitivno anestezija, ja to ocito jako tesko podnosim...ali u kbc-u je ne daju ..dosla sam doma, pijem dosta i jako me boli...samo se nadam da nece doc so hiperstimulacije...🙏🙏
    Chloe bravo,odlicni su vam rezultati, bas mi je drago! Tako sam sretna sta je ovo danas prošlo, transfer mi je macji kasalj...idem odmarat,hvala vam puno na podrsci, u ovom postupku imam samo vas i muza,nikome nismo govorili da ovaj put idemo...puno mi je lakse tako ❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

ericaa
    11. Studeni 2020. 11:35

dada odlična vijest!!! to je ono što sam rekla onaj dan, nema pravila i sve smo drugačije, niti postoji garancija da će nešto biti loše ili dobro, uspješno ili ne. Ti imaš vrhunske rezultate općenito, a kamoli tek ne za osobu koja je imala 2 LPRS i endo!! FSH je dobro, koliko sam upućena, da je nizak, AMH je vrhunski!!! Sretno svakako i jako mi je drago!!!! a CA125 , odlična vijest. Držim fige da za Božić bude jedan lijepi poklon... 
    Usporedbe radi, moj AMH je 35,11, FSH 6,9, LH 7,7.. čekam što će mi doktorica reći na to sve 
    cure sa aspiracije odličan broj stanica imate i čestitam!!! Sad pomalo, odmor za dušu i tijelo 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    11. Studeni 2020. 11:35

Miss152 i Chloe odlični rezultati, baš mi je drago 🥰🥰 obje imate na izvoz 😉, držim fige da se sve oplode 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

11. Studeni 2020. 11:36

Gledam vas cure sa Firula, sve imate pre dobar broj stanica, ali rijetko tko ili čak nitko nema smrzlića, zbog čega je tako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.