Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vickivale
    11. Studeni 2020. 08:56

ruška  pijem estrofem i folacin i stavljam utrogestane, aspiracija mi je bila u rujnu, tako da je ovo kontrolirani fet. Zapravo sam dosta zadovoljna jer sam se skroz oporavila od stimulacije i aspiracije.
    Mislim se vratiti u pon na posao, iako radim u zdravstvu ali nisam toliko izložena riziku od zaraze.

Dvojajcane blizanke 🍒

Amaranta
    11. Studeni 2020. 08:56

Žene sretno vam danas u kojoj god da ste fazi ❤️🤞

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

11. Studeni 2020. 09:09

Jutro 😀. Sretno svim curama danas, javljajte novosti.  Cure jesmo rekle da se ne broji dan transfera jel tako? Onda sam danas 4dnt. 
    Manemoj, kako si danas? Imali promjena 🙈. Kod mene opet bolovi ujutro kao pred mengu dolje nelagoda..jutros stavljam utriće i sad puno prostora i sve mekano..vise ne mogu doci do cervixa 😅🤣

manemoj
    11. Studeni 2020. 09:28

LioraLiora

Jutro 😀. Sretno svim curama danas, javljajte novosti. Cure jesmo rekle da se ne broji dan transfera jel tako? Onda sam danas 4dnt.
    Manemoj, kako si danas? Imali promjena 🙈. Kod mene opet bolovi ujutro kao pred mengu dolje nelagoda..jutros stavljam utriće i sad puno prostora i sve mekano..vise ne mogu doci do cervixa 😅🤣

Hej, baš i ja tebe na prethodnoj stranici to pitala. Kod mene od promjena, grudi me bole ajmeeee i imam osjećaj da su nabubrile i da je svaka teška par kila 🙈
    I standard već bolovi kao pred mengu..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Teja1408
    11. Studeni 2020. 09:29

Sretno svim curama danas 💕 

manemoj
    11. Studeni 2020. 09:34

Teja1408

Sretno svim curama danas 💕

Hej, osjetiš li ti neke promjene kod sebe?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 09:35

Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

11. Studeni 2020. 09:35

vickivale

ruška

Jutro svima,nisam dugo bila na forumu,ali vas svaki dan čitam.naravno prošla sam jako puno postupaka i nista,neznam kako još imam snage za sve.u petak 06.11.imala fet dvije blastociste,poliklinika škvorc u pitanju,prvi puta bila kod njih.nakon feta imala lagane bolove u donjem djelu kicme i sada sve nestalo.naravno u moj glavi se vrte samo misli da je sve izgubljeno,jer sam navikla na gubitke.neznam da li bi volila da me boli ili ne,nikako nije dobro.cure koje ste sa feta,kakve simptome imate?

Hej, ja sam bila u pon na fetu…jučer nešto zerinu zeru pritiska u donjem dijelu kralješnice inače ostalo sve super, mogla bi maraton pretrčati. Jel ti preporučeno kakvo mirovanje?

I ja bila u pon na FETu i ne osjecam nista...🤔 prosli ET sam na dan transfera imala smedi iscjedak. Ovak put ne. Jedino aj malo sise ko da su mi bolne al nis znacajno. Ja sam na bolovanju do bete. 

11. Studeni 2020. 09:36

Sretno cure danas na aspiraciji i na transferu 👍

BAJOMA
    11. Studeni 2020. 09:36

🦋Anitram1982🦋

vickivale

ruška

Jutro svima,nisam dugo bila na forumu,ali vas svaki dan čitam.naravno prošla sam jako puno postupaka i nista,neznam kako još imam snage za sve.u petak 06.11.imala fet dvije blastociste,poliklinika škvorc u pitanju,prvi puta bila kod njih.nakon feta imala lagane bolove u donjem djelu kicme i sada sve nestalo.naravno u moj glavi se vrte samo misli da je sve izgubljeno,jer sam navikla na gubitke.neznam da li bi volila da me boli ili ne,nikako nije dobro.cure koje ste sa feta,kakve simptome imate?

Hej, ja sam bila u pon na fetu…jučer nešto zerinu zeru pritiska u donjem dijelu kralješnice inače ostalo sve super, mogla bi maraton pretrčati. Jel ti preporučeno kakvo mirovanje?

I ja bila u pon na FETu i ne osjecam nista…🤔 prosli ET sam na dan transfera imala smedi iscjedak. Ovak put ne. Jedino aj malo sise ko da su mi bolne al nis znacajno. Ja sam na bolovanju do bete.

😘😘🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.