Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi?
Ja ga uzimam. On snizava imunitet i zapravo ga dobivamo kako tijelo nebi odbacivalo plod
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi?
Rekli su mi da tijelo ne odbaci plod,zbog imuniteta.prvi puta ga pijem,jer sam na ovom stimulativnom prvi puta bila u poliklinici škvorc i vidim da oni svima daju decortin nakon punkcije
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hvala cure,nije mi drago što je kortikosteroid ali ne može napraviti baš toliko štete za 2 tjedna...
Još ne mogu pohvatati tko je tko i u kojoj je fazi ali želim sreću svima 🤰❣️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala cure,nije mi drago što je kortikosteroid ali ne može napraviti baš toliko štete za 2 tjedna…
Još ne mogu pohvatati tko je tko i u kojoj je fazi ali želim sreću svima 🤰❣️
da je opasnost od decortina veca od dobrobiti za održanje trudnoće, vjeruj mi, nitko to ne bi ordinirao
Dvojajcane blizanke 🍒
Rekli su mi da tijelo ne odbaci plod,zbog imuniteta.prvi puta ga pijem,jer sam na ovom stimulativnom prvi puta bila u poliklinici škvorc i vidim da oni svima daju decortin nakon punkcije
Dal su ti rekli do kad se uzima? Meni su samo rekli od 8.tt smanjiti na jednu dnevno ali nisu rekli do kad uzimati tu 1 na dan
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Jutro drage moje cure! Bilo je 18 folikula ,ja sam doktora krivo razumila neki dan, samo 11 s jedne strane + 7 s druge...jako me bolilo, koktel je super,al polozaj pojih jajnika nezgodan,zato boli...imamo 13 jajnih stanica ,presretna sam..nadam se da ce bit blastica i za trsnsfer i za smrzliće...jos tu lezim i odmaram, doktor ,sestre,cak i embriiologica preljubazni i dragi...imam samo rijeci hvale...bas sam happy,sad idem doma odmarat jer me jako boli. Hvala svima na podrsci!!❤️❤️
Chloe javi kad budes gotova,drzim fige 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Vickivale uzet ću što god samo da uspije! 🤞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
LemonŽao mi je, baš tuznih priča ima tu, nekad je čak i lakše znati da ustvari nisi sam u takvim nevoljama i da jos ima ljudi sa slicnim pricama, i da žive i bore se, i to me ponekad drži da ne odustanem. Nekako mi je glavno pitanje u tome svemu ako i nije nesto ok sa genima nas kao roditelja,da li odustati???Iako ima 50 posto šanse da sve može biti ok, i da dijete nece naslijediti baš taj nevaljali gen?
Boriti se dok ima snage u nama, i nadati se da će se na uzv vidjeti ako nije dobro. Sve dok mozemo proci jos jedan inducirani porod ne treba odustajati iako to ostavlja traga
A uvijek nam ostaje donacija stanica kao opcija 😁
Da, ostavlja trag, strah, ne znam ni sama što sve ne, ali sve više čitajuć ovaj forum shvaćam da se na nista ne može utjecati, znaci isto se moze dogoditi i sa doniranim embrijima, kakve sam ja sreće...... 🤣🤣
A zašto ste vi u startu isli na pgd?
Jutro curke,gotova aspiracija, 8jajnih stanica smo dobili 🥳🥳🥳 jos sam osamucena, zelim svima puno srece danas😘😘😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro drage moje cure! Bilo je 18 folikula ,ja sam doktora krivo razumila neki dan, samo 11 s jedne strane + 7 s druge…jako me bolilo, koktel je super,al polozaj pojih jajnika nezgodan,zato boli…imamo 13 jajnih stanica ,presretna sam..nadam se da ce bit blastica i za trsnsfer i za smrzliće…jos tu lezim i odmaram, doktor ,sestre,cak i embriiologica preljubazni i dragi…imam samo rijeci hvale…bas sam happy,sad idem doma odmarat jer me jako boli. Hvala svima na podrsci!!❤️❤️
Chloe javi kad budes gotova,drzim fige 🙏
Super vijesti!!! Žao mi je što te bolilo, ali 13 jajnih stanica je super rezultat.
Kad ćeš znati rezultate tuluma?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji