LemonŽao mi je, baš tuznih priča ima tu, nekad je čak i lakše znati da ustvari nisi sam u takvim nevoljama i da jos ima ljudi sa slicnim pricama, i da žive i bore se, i to me ponekad drži da ne odustanem. Nekako mi je glavno pitanje u tome svemu ako i nije nesto ok sa genima nas kao roditelja,da li odustati???Iako ima 50 posto šanse da sve može biti ok, i da dijete nece naslijediti baš taj nevaljali gen?
Boriti se dok ima snage u nama, i nadati se da će se na uzv vidjeti ako nije dobro. Sve dok mozemo proci jos jedan inducirani porod ne treba odustajati iako to ostavlja traga
A uvijek nam ostaje donacija stanica kao opcija 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mattan, da, ti čisti prirodnjaci su gore gubljenje vremena nego inseminacije. Meni bi pukao folikul večer prije, a mi se po uputama nismo nit doma inseminilali zbog onih 3-4 dana apstinencije, onda kad bi došli tamo na aspiraciju, nema folikula…a jbg, niste radili HSG, inseminacija sad nema smisla i tako 3 puta. Tako ti neki pokušaji mi izgledaju kao sam baš izgubila vrijeme bezveze i platila štopericu i nzn šta još, a da nismo niti išli u taj prirodnjak bar bi imali nešto šanse doma napravit, a ovako nismo imali nikakve šanse. Ja ću sad pitat doktoricu (ako bude prirodnjaka) da mi da Cetrotide da folikul ne pukne
Nisam ni ja neki pobornik prirodnjaka. Probali 2 puta, isto bez lijekova, samo štoperica. Oba puta uspio uloviti folikul,jednom bio prazan, jednom nezrela stanica 🙄, a kad razmislim i ne košta tako malo.
LucyLou hvala ti, poslala sam im mail, glupo mi je opet zvati, jedino nisam sigurna da li sam na dobar poslala,ne mogu na stranici nigdje naći baš od svojeg dr.
Lucyinthesky, mislim da je na web stranici samo jedna mail adresa tako da vjerujem da ce ti se tajnica povratno javiti...a ako se ne javi, samo zovi, to je informacija koju moras saznati na vrijeme...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Mattan, da, ti čisti prirodnjaci su gore gubljenje vremena nego inseminacije. Meni bi pukao folikul večer prije, a mi se po uputama nismo nit doma inseminilali zbog onih 3-4 dana apstinencije, onda kad bi došli tamo na aspiraciju, nema folikula…a jbg, niste radili HSG, inseminacija sad nema smisla i tako 3 puta. Tako ti neki pokušaji mi izgledaju kao sam baš izgubila vrijeme bezveze i platila štopericu i nzn šta još, a da nismo niti išli u taj prirodnjak bar bi imali nešto šanse doma napravit, a ovako nismo imali nikakve šanse. Ja ću sad pitat doktoricu (ako bude prirodnjaka) da mi da Cetrotide da folikul ne pukne
Nisam ni ja neki pobornik prirodnjaka. Probali 2 puta, isto bez lijekova, samo štoperica. Oba puta uspio uloviti folikul,jednom bio prazan, jednom nezrela stanica 🙄, a kad razmislim i ne košta tako malo.
LucyLou hvala ti, poslala sam im mail, glupo mi je opet zvati, jedino nisam sigurna da li sam na dobar poslala,ne mogu na stranici nigdje naći baš od svojeg dr.
Meni ove bez aspiracije nisu naplacivali, a ove sa aspiracijom bez stanice jesu, plus stoperica+orgalutran, skupi se. Jos i izostajanja s posla. Vecu sansu bi imali da nismo ni isli 😂
Lemon, mislim da smo imale slican slucaj… Gdje si slala uzorke u SAD? Ja sam nasla bas institut koji se bavi holoprozencefalijom u SADu, cak ih i kontaktirala, ali nismo na kraju poslali nase uzorke (MM i moj), bilo mi je sve to previse psihicki u tom trenutku. Ti si bila na PGD? Mozes mi malo objasniti kako to funkcionira?
Ej onda nam se ista stvar desila. Znaci bila sam u Belgiji na pgdu i sve dobro do 20 tt. Holoprozencefalija je bila. Plodna voda vadena prije poroda i to je bilo ok. Invitae panel smo radili gdje su nesto nasli sto ne mogu interpretirati i sad saljemo nasu krv. Vec smo bili upisani za Belgiju sad u 11.mj jer imamo jos jedan embrij ali kad taj nalaz nije dobar. I Belgija bas prije par dana javila da zaustavljaju sve postupke.
Proces ti je sve isto dok ne vide koliko si embrija dobila. Onda ti jave koliko imas i onda nekih 2 mj.njima treba da naprave pgd. Meni na tri embrija svi su bili uredni, znaci nije bilo moje translokacije. Jedan kod odmrzavanja je propao, drugi smo vratili i primilo se i eto kako je zavrsilo. No rekli su mi sve nalaze da im iz Amerike posaljem i ako oni konkretno nadu problem da mogu to provjeriti na embriju koji je jos kod njih. Nas zavod pokriva vecinu troškova tamo.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Još me jedna stvar zanima, piše preko zavoda 4 inseminacije i 6 Ivf je bespla… Ali nigdje ne kažu jel to godišnje ili za cijeli život?!
da je bar godisnje :D
Jutro cure ipak ja nemogu ne pozelit svima sretno :***
Jutro svima,nisam dugo bila na forumu,ali vas svaki dan čitam.naravno prošla sam jako puno postupaka i nista,neznam kako još imam snage za sve.u petak 06.11.imala fet dvije blastociste,poliklinika škvorc u pitanju,prvi puta bila kod njih.nakon feta imala lagane bolove u donjem djelu kicme i sada sve nestalo.naravno u moj glavi se vrte samo misli da je sve izgubljeno,jer sam navikla na gubitke.neznam da li bi volila da me boli ili ne,nikako nije dobro.cure koje ste sa feta,kakve simptome imate?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Trudnice very soon to be - part one
ruby22 - 9.11 prvi UZV, beta je divna!!
miss1502 - 11.11. aspiracija
Chloe18 - 11.11. aspiracija
Leptirica90 - 11.11. transfer
Jadranka. - 12.11. aspiracija
Giny - bockanje
tokio - 16.11 prvi MPO pregled
Bjanka - 17.11 operacija polipa
MTB - 17.11. prvi UZV, bete se poduplale!!!
Teja1408 - 17.11 beta
Marinela87 - 17.11 beta
Nirvana2020 - prvi UZV, bete se poduplale!!!
Pepsi - prvi UZV, bete se poduplale!!!
ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
manemoj - 20.11. beta
LioraLiora - 20.11. beta
Dada31 - 20.11. UZV
Anitram1982 - 23.11 beta
minilu - 23.11 beta
Nina985 - 23.11 beta
vickivale - 23.11 beta
Tiinaa - 25.11 prvi UZV, bete se poduplale!!!
Lucyinthesky - postupak 11/20
Ana26 - postupak 11/20
VM - postupak 11/20
kju - postupak 11/20
Deoria - postupak 11/20
TiKi92 - postupak 11/20
anavi985 - postupak 11/20
Oolive - postupak 11/20
Bozma - postupak 11/20
točkicaa - postupak 11/20
Vučica - postupak 11/20
little123 - postupak 11/20
Vuky - postupak 11/20
_Dolly_ - postupak 11/20
MiniGirl - tempirani odnosi
Teja09 - HSG 11/20
nada86 - FET 11/20
Blacky89 - FET 11/20
Anavi123456 - FET 11/20
sunshine25 - FET 11/20
Sanjich - FET 11/20 ?
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - idući postupak 12/20
ANKSIMORON - idući postupak 12/20
Mila-Milica - idući postupak 12/20
maja555 - idući postupak 12/20
AuroraB - idući postupak 12/20
Razumna - idući postupak 12/20
darliv - FET 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
angribird - FET ??
Monolena - idući postupak 01/21
Meto - idući postupak 01/21
Tanja79 - idući postupak 01/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
Aura - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - idući postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - idući postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - idući postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - idući postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
Piky u našim srcima i mislima
Belaaa u našim srcima i mislima
💔💔💔
Trudnice
Samara - 10tt, 12.11 UZV
Lana3 - 6tt
Olivera - 8tt
*.Women_name.* - 8tt 30.11 UZV
Ruska1986 - 17tt, 5.11. UZV
willy
Tuma - 11tt
Simba 1989 - 10tt imamo jednojajčane trojke
more2309 - 8tt imamo dvojke
BAJO1 - 22tt, mala Marija
MakiST - 24tt it's a boy!!!
flower93 - 26tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Dobro jutro, svima!
Belaaa nam je napokon doma, želimo joj da se posveti sebi i svom oporavku.
Piky držimo fige da njena tužna priča što prije dobije epilog i da napokon može krenuti dalje.
A danas imamo dvije aspiracije i jedan transfer!
Želimo miss1502 i Chloe18 aspiraciju sa što manje boli, neugode i stresa, a što više zabavnih priča. I nakon toga, dobar tulum u labosu!
Leptirica90 ide po svoju bebu, neka se lijepo spoje i nakon toga više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseci! I ne zaboravi na McD sutra!
Svima nama ostalima, da se lijepo brinemo o sebi (i svojim bebama), da usporimo i da uživamo u danu
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji