da ali sad kad već nemaju lijekova,ja bi tila i to iskoristiti
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Tam7 pa nemogu vjerovati, ista stvar kao nama. Također sam isla u dr. Kosa koji mi je rekao da se priroda na zao nacin poigrala s nama, te sam isla i u polilliniku Vili gdje su mi isto rekli. Također su mi reki da su bile šanse 1: nemoguće. Jos uvijek nas ne salju na kariograme ali smo na svoju ruku isli na razgovor kod geneticara koji nam je rekao sve, a nije rekao ništa. Dakle ako i imamo grešku na genima postoji šansa za zdravo dijete, isto kao sto ljudi sa urednim kariogramima dobiju djecu sa genetskim greškama. To mi je bila prirodna trudnoca,a missed u 7tt je bio ivf.
Da, isto je i nama genetičarka rekla kad sam bila kod nje poslije te T. Rekla je svašta, a ništa konkretno. Međutim sad nam je rekla da napravimo kariograme i dođemo iako koliko vidim neće se puno iz njih vidjeti vrlo vjerojatno… I gin mi je spomenula da se na kariogramima vidi kromosomska razina, a ako je došlo do oštećenja na razini gena to se ne može ustanoviti.
Točno sam imala osjećaj da si i ti prošla slično, jer si spomenula u nekom postu strukturalnu pogrešku. Ne znam kako je kod tebe, ali mene je ta T i cijeli taj proces puno promijenio. U bolnici sam baš MM rekla da sam postala svjesna 2 stvari - da čovjek ne može sve u životu kontrolirati (meni je kontrola dio karaktera, a bila na Panorami, amnio, ehokardiografiji, svim mogućim 3D/4D UZV-ima i dalje je bio ishod kakav je bio) i da čovjek treba biti zahvalan na onome što već ima❤️.
Da da.. Kariogram je pregled kromosoma, a kako ce se jajna i spermiji spojiti i kakvi geni ce ispasti to se znati ne moze.. Za to se radi PgD-predimplantacijska dijagnoza embrija (dakle postupak van Hrvatske ali ni to nista ne znaci, nasa Lemon je iska na PGD I opet je imala spontani)
Sve ste točno napisale. Kariogram pomaže u slučaju kada imate problem da se to eliminira sa PGD-om. A dalje sto se dogodi moze se dogoditi i ljudima sa urednim kromosomima. Eto ja sam izbjegla translokaciju, i imala nifty uredan, a isto se mozak nije dobro razvio tj.podijelio, sto je videno tek na pola trudnoće. No kod mene mozda je jos nesto u pitanju jer jedan panel na određene gene u Americi je pokazao na plodu da nesto nije kako treba no ne mogu to interpretirati. Sad ce jos analizirati mene i supruga da probaju vidjeti jesmo mi uzrok ili losa sreća.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mooolim 🙄 Ja tuka nisam ni razmišljala o tome...
Znači sad su mi "uzeli" jedan prirodni Ivf a to što su ga za*ebali nikome ništa...
Oni su mene punktirali iako je dan prije uzv pokazao da je puknuo folikul, ali pregledala me neka doktorica koja nije mpo pa je moj dr odlučio da dođem kao sutra da vidi.
I on je vidio opet folikul, kao puknuo je ali se opet zatvorio(tako mi je objasnio)...
I pljas na punkciju, mi nismo ni očekivali jer kao šta će punktirat ako je bila O...
I to na strani gdje je začepljeno, i sad se on nada da je ta JS ipak isplivala iz folikula i da će otići lijevo, na "dobru stranu" i da će se tamo čudo dogoditi...
Sry cure na dugom postu 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Još me jedna stvar zanima, piše preko zavoda 4 inseminacije i 6 Ivf je bespla… Ali nigdje ne kažu jel to godišnje ili za cijeli život?!
Za cijeli zivot i neovisno rodile prvo dijete.. Tj rodjenjem djeteta vam se ne 'brisu' prethodno iskoristeni postupci.. 100 posto povjerena informacija.
Lemon Žao mi je, baš tuznih priča ima tu, nekad je čak i lakše znati da ustvari nisi sam u takvim nevoljama i da jos ima ljudi sa slicnim pricama, i da žive i bore se, i to me ponekad drži da ne odustanem. Nekako mi je glavno pitanje u tome svemu ako i nije nesto ok sa genima nas kao roditelja, da li odustati??? Iako ima 50 posto šanse da sve može biti ok, i da dijete nece naslijediti baš taj nevaljali gen?
Znači cure moje , ja sam od pola 6 do pola 8 bila na konzultacijama, umorilo me sve ...
Nalazi su mi savršeni po riječima doktora.. Što mislite dali je ovo ok:
FSH: 2.12mIU/ml (1.0-12.0)
LH: 2.20mIU/ml (0.01-76,3)
AMH:8.14ng/ml (to me zanima jer neznam dali je to :u redu, jer mi nigdje ne pišu referentne vrijednosti, doktor kaže da je to izvrsno ?)
DHEA:2,97ng/ml (1,3-9,8)
Zanima me čisto radi usporedbe sa vama ostalima, koje ste uspjele, curke što kažete?,
Brisevi su mi uzeti kad i papa, normalno da nisam znala kad mi nije ni rekao , bitno da već mjesec dana glavu razbijam
ali ne zamjeram si jer ipak moj doktor priča Njemački i ja kad tamo dođem više nisam Dada nego Alisa (u zemlji čuda)
Dolly evo usporedi si sa mojim , makar ni ja puno ne znam.
endometrioza
Tuma, mislim da nesto vidim 😍. Taman dok ja dodjem na red cu nesto i naucit 😂
Mattan, e to su cari prirodnjaka, to sto pucaju folikuli. Samo meni nikako nije jasno kako su oni tebi isli aspirirat folikul koji je pukao. Jesu ti mozda napravili inseminaciju onda. To bi objasnilo ovo sto su to dali ovakvu terapiju.
Još me jedna stvar zanima, piše preko zavoda 4 inseminacije i 6 Ivf je bespla… Ali nigdje ne kažu jel to godišnje ili za cijeli život?!
Za cijeli zivot i neovisno rodile prvo dijete.. Tj rodjenjem djeteta vam se ne 'brisu' prethodno iskoristeni postupci.. 100 posto povjerena informacija.
Do 42 godine zivota da.....
Program 100% povrata novca *
Uključuje do 3 svježa IVF/ICSI ciklusa i sve moguće krioembriotransfere (FET)
( Lijekovi nisu uključeni )
[right]Br.[/right]
Vrsta usluge
[right]Cijena[/right]
[right]1.[/right]
Do 35. godine života i AMH iznad 18 pmol/L
[right]50.000,00kn[/right]
[right]2.[/right]
Od 35. do 36. godine života i AMH iznad 12 pmol/L
[right]60.000,00kn[/right]
[right]3.[/right]
Od 37. do 38. godine života i AMH iznad 8 pmol/L
[right]70.000,00kn[/right]
100% novca se vraća ukoliko pacijentica ne ostvari valjanu trudnoću.
Garancija je valjana do kraja 12. tjedna trudnoće.
Ne mogu dokučiti gdje to vracaju novac ako ne zatrudnis...
A što se tiče doktora L nekako mu jako vjerujem i stalno razmisljam da ako sad odem kod njega da ću do Božića imati + A do sljedećeg 🤱🏼🤱🏼
Nada je čudo ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nikitta , ericaa došlo mi da plačem od sreće , znači CA mi je pao ispod referentne vrijednosti, ja sam sretna kao malo dijete jer mi se to nije desilo od 2013.
.
Nego cure moja priča ima drugu stranu medalje što kaže doktor da možda i nije problem u meni, moj suprug ima 98% pokretljive malce, Ima ih puno , sve je ok OSIM što mu je 0% spermića normalnog izgleda i to me baš bacilo u depresiju, nije dobio dijagnozu ali čitala sam da se to zove teratozoospermia i 68% ih ima ili veliku glavu, tupu,šiljastu ili neznam kakva postoji još, 26,5% ih ima debelo tijelo i 5,5% repić ne valja. ( to je njegov nalaz)
.
Ja se baš bojim , može li se uopće sa tom dijagnozom doći do rezultata u ICSI ?
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji