Jutro curke,gotova aspiracija, 8jajnih stanica smo dobili 🥳🥳🥳 jos sam osamucena, zelim svima puno srece danas😘😘😘
Wooohooo, još jedan izvrstan rezultat!!! Kad ćeš ti znati rezultate?
💔💔💔
Jutro drage moje cure! Bilo je 18 folikula ,ja sam doktora krivo razumila neki dan, samo 11 s jedne strane + 7 s druge…jako me bolilo, koktel je super,al polozaj pojih jajnika nezgodan,zato boli…imamo 13 jajnih stanica ,presretna sam..nadam se da ce bit blastica i za trsnsfer i za smrzliće…jos tu lezim i odmaram, doktor ,sestre,cak i embriiologica preljubazni i dragi…imam samo rijeci hvale…bas sam happy,sad idem doma odmarat jer me jako boli. Hvala svima na podrsci!!❤️❤️
Chloe javi kad budes gotova,drzim fige 🙏
Ohoohoo! Koliko stanica! Pa tebi će i stanice morati zamrznuti, ne samo embrije
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss 1502 "Drago" mi je da si napisala da te boli, jer sam ja već mislila da sam ja jedini izrod tu koji je trpio velike bolove poslije aspiracije :) Većinom cure napišu kako nije ništa strašno :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jutro curke,gotova aspiracija, 8jajnih stanica smo dobili 🥳🥳🥳 jos sam osamucena, zelim svima puno srece danas😘😘😘
Wooohooo, još jedan izvrstan rezultat!!! Kad ćeš ti znati rezultate?
Nemam pojma, jos lezim u sobi,al bolilo me na momente, nadam se da Ce se barem pola oploditi,kolko folikulici nisu rasli mislila sam da nece ni jedne bit 😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro drage moje cure! Bilo je 18 folikula ,ja sam doktora krivo razumila neki dan, samo 11 s jedne strane + 7 s druge…jako me bolilo, koktel je super,al polozaj pojih jajnika nezgodan,zato boli…imamo 13 jajnih stanica ,presretna sam..nadam se da ce bit blastica i za trsnsfer i za smrzliće…jos tu lezim i odmaram, doktor ,sestre,cak i embriiologica preljubazni i dragi…imam samo rijeci hvale…bas sam happy,sad idem doma odmarat jer me jako boli. Hvala svima na podrsci!!❤️❤️
Jesi prezivjela? Mene sad nisnne boli,al na mi je bilo bolno na momente,ko kad moram na WC kakati a nejde 🤣🙊 ugl imamo 8 stanica,ja presretna 😊😊😊 vidim i tebi je super rezultat, bas mi je drago🤞🤞🤞🤞 ima da copor djece izrodimo sad ☺️
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ohoohoo! Koliko stanica! Pa tebi će i stanice morati zamrznuti, ne samo embrije
12 stanica ide u oplodnju, dakle jedna je 'visak'.. Oni sad odaberu 12 najboljih a tu jednu sumnjam da ce zamrznuti, nije ti bas praksa, vecinim kazu da nije bila ok.. Imala, sam puno puta takav slucaj kad je bilo tipa 13 ili 14 stanica...
U svakom slucaju odlican rezultat i sad samo polako.. Puno tekucine, isosporta i odmaranje...
Miss 1502"Drago" mi je da si napisala da te boli, jer sam ja već mislila da sam ja jedini izrod tu koji je trpio velike bolove poslije aspiracije :) Većinom cure napišu kako nije ništa strašno :)
Hahahhaha.. Ma to sve ovisi o položaju jajnika i kako su dostupni folikuli...
Mene je sad kod L nakon i lokalne i normabela i rakije🙊😂 bolilo kad je izvadio tamo negdje 8 folikula.. Nakon toga uf i ufff... Istiskala sam Jozu onak dobrano po ruci sve mu crveno bilo 🙊🤢🙄...
Sretno svim curama danas 💕
Hej, osjetiš li ti neke promjene kod sebe?
Pa bas i ne. Osim sto su mi sise teske i bolne, ali tako mi je bilo i nakon prvog ivf pa to pripisujem hormonom.
I imam blage grceve tu i tamo.
A ti?
Sretno svim curama danas 💕
Hej, osjetiš li ti neke promjene kod sebe?
Pa bas i ne. Osim sto su mi sise teske i bolne, ali tako mi je bilo i nakon prvog ivf pa to pripisujem hormonom.
I imam blage grceve tu i tamo.
A ti?
Hormonima
Sortiraj odgovore
Najstariji