Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    10. Studeni 2020. 22:51

@AuroraB  ti bilo zakon!
    Treba se nadati čudu 🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Studeni 2020. 22:51

Mattan

Bozma

Mattan, da, ti čisti prirodnjaci su gore gubljenje vremena nego inseminacije. Meni bi pukao folikul večer prije, a mi se po uputama nismo nit doma inseminilali zbog onih 3-4 dana apstinencije, onda kad bi došli tamo na aspiraciju, nema folikula…a jbg, niste radili HSG, inseminacija sad nema smisla i tako 3 puta. Tako ti neki pokušaji mi izgledaju kao sam baš izgubila vrijeme bezveze i platila štopericu i nzn šta još, a da nismo niti išli u taj prirodnjak bar bi imali nešto šanse doma napravit, a ovako nismo imali nikakve šanse. Ja ću sad pitat doktoricu (ako bude prirodnjaka) da mi da Cetrotide da folikul ne pukne

Baš koma… Ja već 9,10 DC ciklusa ovuliram a ciklus 31 dan, i to je njima ok 🤔 Rezerve isto nisu bajne pa mi njihovo zavlačenje uopće nije drago.. Zašto onda Cetrotide ne dobiju svi? Ako se već može time kontrolirati

a ja sam to išla privatno dok čekamo stimulirani, bilo je bez ikakvih ljekova, samo štoperica. Onda jednom nije bilo mog doktora i ovaj koji ga je mijenjao mi je dao Orgalutran prije štoperice i folikul nije pukao, ali su ga na aspiraciji jedva probili i bio je prazan. Sad zašto ga neki daju a neki ne, ne znam. Baš ću pitat doktoricu drugi put može li se time regulirat

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Studeni 2020. 22:56

AuroraB

Dada31, gdje ste radili spermio? Meni su rekli da jediji spermiogram koji "vrijedi" je onaj koji se radi u MPO klinici zato jer tada spermije gledaju embriolozi koji malo bolje to znaju pogledati i izbrojiti… tako da to možda nije čista nula nego se treba znati pronaći one morfološki ispravne. A također može pokušati popraviti spemiogram antioksidansima, ima nekih preparata i čajeva za koje se pokazalo da pomažu spermićima.

Da , baš smo ih u IVF klinici radili , ali kaže doktor da nebi davao dijagnozu nakon jednog ejakulata jer se za desiti da i stres čini svoje , on je taj dan imao jako težak dan , svašta mu se izdešavalo, boi je 2 tjedna na bolovanjuj, popio brdo tableta kao narkoman pa zato želik da ode endrologu još po jedno mišljenje. No rekao je da to kod ICSI nema veze no ja se svejedno uplašila ... Kaže da "oblik broda" nema veze sa sposobnostima kapetana broda 

Nikitta sad je 21 i tak sam happy , inače sam uvijek prelazila 35 .
    i kaže doktor da je iznenađen za AMH ,da je jako jako dobro. ovo ostalo nemam pojma , nisam školovavala 

endometrioza

10. Studeni 2020. 22:59

Marta82

evo sad prvi put čujem da imamo pravo preko hzzo na 4 inseminacije,ja sam samo jednu iskoristila,znam da imamo pravo na 4 stimulirana s lijekovima i 2 prirodna.

Meni rekli ukupno 6 postupaka.. tipa 3 iui i 3 ivf ili moze kombinacija ak ih zamolis tipa 4 ivf i 2 iui... ili ovisno o problemu koji imas preskaces inseminaciju, ali svakako znam za 6 postupaka preko zavoda

• T_Ivy
    10. Studeni 2020. 23:17

Dada svaka cast za rezultate. Meni to sve izgleda jako dobro. A za morfologiju se uopste ne brini. Oblik nema nikakve veze sa genetičkim materijalom koji je unutra. Oblik samo pomaže brzini i tome da se probije zid jajne celije, sto se u laboratoriji rešava ICSI-em. Tako da ti lepo doktor kaze - kapetan je odlučujući faktor 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Matkiša 😎
    10. Studeni 2020. 23:29

Bozma

Mattan

Bozma

Mattan, da, ti čisti prirodnjaci su gore gubljenje vremena nego inseminacije. Meni bi pukao folikul večer prije, a mi se po uputama nismo nit doma inseminilali zbog onih 3-4 dana apstinencije, onda kad bi došli tamo na aspiraciju, nema folikula…a jbg, niste radili HSG, inseminacija sad nema smisla i tako 3 puta. Tako ti neki pokušaji mi izgledaju kao sam baš izgubila vrijeme bezveze i platila štopericu i nzn šta još, a da nismo niti išli u taj prirodnjak bar bi imali nešto šanse doma napravit, a ovako nismo imali nikakve šanse. Ja ću sad pitat doktoricu (ako bude prirodnjaka) da mi da Cetrotide da folikul ne pukne

Baš koma… Ja već 9,10 DC ciklusa ovuliram a ciklus 31 dan, i to je njima ok 🤔 Rezerve isto nisu bajne pa mi njihovo zavlačenje uopće nije drago.. Zašto onda Cetrotide ne dobiju svi? Ako se već može time kontrolirati

a ja sam to išla privatno dok čekamo stimulirani, bilo je bez ikakvih ljekova, samo štoperica. Onda jednom nije bilo mog doktora i ovaj koji ga je mijenjao mi je dao Orgalutran prije štoperice i folikul nije pukao, ali su ga na aspiraciji jedva probili i bio je prazan. Sad zašto ga neki daju a neki ne, ne znam. Baš ću pitat doktoricu drugi put može li se time regulirat

Tek kad čitam ovaj forum shvaćam da puno toga ne znam... 🥵

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Studeni 2020. 23:35

TirelessIvy

Dadasvaka cast za rezultate. Meni to sve izgleda jako dobro. A za morfologiju se uopste ne brini. Oblik nema nikakve veze sa genetičkim materijalom koji je unutra. Oblik samo pomaže brzini i tome da se probije zid jajne celije, sto se u laboratoriji rešava ICSI-em. Tako da ti lepo doktor kaze - kapetan je odlučujući faktor

Joj lijepo je to čuti, kada mi netko potvrdi tako dobre vijesti 🙏❤️😊 doktor je čak bio 95% uvjeren da bi uspjela i obična Ivf verzija ali kaže "ako želiš na Božić svima pokazati pozitivan test, idemo na icsi što je sigurno sigurno je". Doktor pozitivan, humorističan..neda da kažem da neće uspjeti, ali Bože moj kako bude bit će..
    Tako da definitivno u GreenIVF preporučujem dr. Fehr 😊🔝
    Ispalo da ja sad nemam više ništa nalaza za napraviti, izvukao je još puno pretraga koje neznam ni što znače i sve su unutar dozvoljenih intervala. Jedino me muči jel možda FSH i LH nevaljaju 🙄 

endometrioza

Lucyinthesky
    11. Studeni 2020. 06:50

Bozma

Nisam ni ja neki pobornik prirodnjaka. Probali 2 puta, isto bez lijekova, samo štoperica. Oba puta uspio uloviti folikul,jednom bio prazan, jednom nezrela stanica 🙄, a kad razmislim i ne košta tako malo.
    LucyLou hvala ti, poslala sam im mail, glupo mi je opet zvati, jedino nisam sigurna da li sam na dobar poslala,ne mogu na stranici nigdje naći baš od svojeg dr.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lana3
    11. Studeni 2020. 07:51

Marta82

angribird

Marta82

a kako im se kreću cijene kod prvog pokušaja,može li na rate :-)

Mozda Bozma bolje to zna ali koliko ja znam mislim da ne moze😅😅. Jedino ako imas kakvu karticu pa da ti ona cijepa na rate a njima odmah da dođu novci. Imaju cijene na njihovoj str. 5000 je ivf, 6000 icsi i jos na to plus 3000 ako ima smrzlića. Za lijekove sam ja računala jos odprilike oko 4000.

Program 100% povrata novca *
    Uključuje do 3 svježa IVF/ICSI ciklusa i sve moguće krioembriotransfere (FET)
    ( Lijekovi nisu uključeni )

[right]Br.[/right]
    Vrsta usluge
    [right]Cijena[/right]
    [right]1.[/right]
    Do 35. godine života i AMH iznad 18 pmol/L
    [right]50.000,00kn[/right]
    [right]2.[/right]
    Od 35. do 36. godine života i AMH iznad 12 pmol/L
    [right]60.000,00kn[/right]
    [right]3.[/right]
    Od 37. do 38. godine života i AMH iznad 8 pmol/L
    [right]70.000,00kn[/right]

100% novca se vraća ukoliko pacijentica ne ostvari valjanu trudnoću.
    Garancija je valjana do kraja 12. tjedna trudnoće.

O kojoj klinici je riječ? 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

11. Studeni 2020. 08:00

Piky, ovo kod tebe ne da dugo traje, nego je vec preslo sve granice. Znam da si sretna jer si doma, ali pustili su te doma bez da su ista napravili. Da odes negdje po drugo misljenje?
    Miss1502 sretno danas! Nadam se da ovaj put nece bolit. Ja danas moram zvat da vidim kakvo je stanje, jer sam vec dobila, opet 5 dana uranilo 💩💩 izgleda da mi se menopauza gadno priblizava kad su se ovako skratili ciklusi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.