Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.
Bella i Piky, držite se! Molimo za vas!
Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..
Slažem se sa curama. Ja sam ih zvala u petak i pitala šta ako dobijem petak ili subotu. Rekli su mi ako dobijem u petak tijekom dana da dođem u sub ujutro, a ako u subotu da dođem u ponedjeljak poslije 11. Ja bi na tvom mjestu otišla sutra. Nazovi ih odmah ujutro i reci.
Ja još uvijek nisam dobila.
Kad je željno iščekuješ onda nikako,nadam se da će doć uskoro da možeš krenuti s postupkom🙂
Piky mozda si vec pisala, no nisam ulovila.... u kojoj si bolnici? Trazi razgovor, pricaj sa doktorom o svojim opcijama... ako oni ne znaju, neka te prebace kamo znaju ... ne znam :/
Piky
si cesto mislim pisati uopce te ruzne stvari ili ne.. I onda sam odlucila da da.. Jer nazalost nije sve uvijek ruzicasto i kad se nekome dogode i ruzne stvari najcesce ih nemaju s kim podijeliti i lakse im je tu se 'ispucati'…
Medalja ima i 2 strane i kako se pisu lijepe stvari (kao sto sam ih i pisala cim sam 4 dan imala blijedo pozitivan test i uzbudjenje prvog ultrazvuka ) tako se po meni trebaju pisati i one druge ne tako lijepe.. Jer i virtualna podrska puno znaci pogotovo kad netko prolazi isto sto i ti pa se ne osjecas kao 'Pale sam na svijetu' ili samo ja sam takav baksuz😔😔😔…
Pogotovo kad te netko tko je slicno prosao donekle pripremi na ono sto te ceka.. Npr ja da sam znala za te tablete od bilo koga bar bi znala sto je normalno sto ne.. Onako sam bila zbunjena do kraja, zbunjena i uplasena i svasta nesta… Npr sad kad je Bella napisala sto je sve prosla otprilike bi znala sto ocekivati jer doktori ne kazu sve.. Meni je samo rekao da mu budem blizu i da se javim u slucaju jakog krvarenja…
Da popijem ketonal kad to krene… Sad vidim i znam sto to znaci.. Tad nisam znala 😔…
I ja znam da i Beli i Piky puno znaci nasa podrska i sto mislimo na njih ❣️❣️
Ajme cure daa, puno znači te… Ja sam pak stvarno baksuz, čak su i doktori rekli da to nisu u karijeri vidjeli toliko zatvoren grlić maternice, ali neznam zašto se to dogodilo, jeli to tako od prije ili jednostavno tijelo detektirao da sam trudna pa ne pušta unutra jer u biti nisam imala spontani nego missed AB.. Ma nemam pojma više a neznam ni što će biti uopće sa mnom. Danas malo krvarim ali svakako mislim da je to premalo za bilo kakvo čišćenje. I neznam zašto sam ovako napuhnuta kao da sam u 6 mj.trudnoće,bojim se da je trbuh pun krvi ili nečega… Ali doktori su toliko flegma kao da me zub boli pa sam onda I ja danas..
Što bude biti će, nadam se samo da me neće uništiti.
I ja se osjećam kao baksuz jer ne mogu odrzat trudnoću a doktori mi ne nalaze razlog..
I da, napuhana si od krvi, sukrvuce, ugrusaka + trudnoce koja stoji…
Jer sve stoji zacepljeno u tebi.. I ja sam tako izgledala🤢
Pa ali meni nije jasno kako će to onda izaći.. Čak ni ne ležim šetam po sobi nebi li krenulo više van..
Ne znam sto da ti kazem... Vjerojatno ce ti dati tablete na kraju jer na ovo ocito ne reagiras..
Jesu li ti ujutro na viziti sto rekli?
Ana26 i Ana123456 vjerojatno ste skuzile da sam vas pomijesala 🙈 Ana26 ni ja jos nisam, iako je danas iscjedak neke peach boje pa se nadam da se sprema uskoro.. Nikitta kakvo je kod tebe stanje?
Piky ja se iskreno nadam da su se oni bar približno susreli s takvim slucajem..da li su ti vadili krv, prate li ista osim sto si im tamo pod nadzorom?
Belaaa kako si ti danas?
MTB sto te briga jel pretjerujes ili ne, trudnica si, imas pravo paziti na bebicu koliko god zelis 😍😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.
Bella i Piky, držite se! Molimo za vas!
Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..
Slažem se sa curama. Ja sam ih zvala u petak i pitala šta ako dobijem petak ili subotu. Rekli su mi ako dobijem u petak tijekom dana da dođem u sub ujutro, a ako u subotu da dođem u ponedjeljak poslije 11. Ja bi na tvom mjestu otišla sutra. Nazovi ih odmah ujutro i reci.
Ja još uvijek nisam dobila.
Kad je željno iščekuješ onda nikako,nadam se da će doć uskoro da možeš krenuti s postupkom🙂
Iskreno se nadam da ću dobiti što prije. Ludim više od čekanja. Sve mi je oteglo od 2mj.
Ti svakako ujutro nazovi i reci im kad si dobila pa će ti reći kad da dođeš. Jesi blizu ZG?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Darliv, nadam se da će kod tebe danas krenuti.
Meni kasni tjedan dana. Najgore mi je što ne znam ni kad da očekujem.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lucija007 hvaala na razumjevsnj i svim ostalim curađa na podrsci i svemuu hvaals❤️
Picky zasto ti ne daji gel jer on otvara ako si bas zatvorena pitaj doktora trazi vici jer nemogu razumit to moja je sve dala od sebe da mi pomogne koliko moze.
Mene je jutros doktor pregleda na uzv jos ima malo u maternici da mi je opet taj koktel i vecras jos jedan da mi daju da se maternica stisne i da izidje pita me jeli ko da antibiotike ja kazem ne uvea je i njih
Pitala sam sta ako neode oce morat kiretraza ne kaze vakum i kaze vjeruj te mi to traje minut dva i ne steti nista samo se to lagano usisa ujutro ce me opet netko pogledati moja il ko vec bude molim se i nadam da ce izici isto hodam po sobi ali isto ne krvarim bas previse nadaj mo se da ce otici🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Darliv bolje sam malo ali jos sve frisko i jako boli 💔😪 ali moram skupit snage hvala na brizii
Hvaala svim curama uz vas je sve leksee ❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Leptirica90, jupiiii, sad kreće tulum! I ne zamaraj se brojem jajnih stanica, evo sad smo imali 2 žene sa "samo" 3, 4 stanice koje su onda imale i za transfer i za smrzliće. Bitna je kvaliteta, ne kvantiteta.
vuky, drago mi je da si opet s nama. Da, imamo tužnih priča. Ali imamo i sretnih, i zajedno prolazimo kroz sve.
Lana3, za sad sam našla da se ne smije piti čaj od komorača.
Jadranka, super, još samo par dana
💔💔💔
Darliv, nadam se da će kod tebe danas krenuti.
Meni kasni tjedan dana. Najgore mi je što ne znam ni kad da očekujem.
Meni se sve zbrkalo nakon stimulacije, prvi ciklus dobila na 24 dc, a sad mi je danas 34 dc, drzim fige da tebe iznenadi danas ili sutra 🤞🏻🍀
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji