Još jedno pitanje cure,
ja zaboravila pitati od šoka kad je spomenuo hiper.
Gonal uzimala u 17.30. Danas je ta vrsta štoperice.
Dajem li si i večeras Gonal ili više ne?
Sutra ni Orgalutran ne dajem?
Hvala vam, nemam pojma kako sam to zaboravilaa pitati.
Stiže nam curica 💓
Mene je doktor pitao sto izabirem.. I objasnio koju stopericu dobivam onda s obzirom na odluku.. Sta se tice hipera ja nis neosjecam.. Nakon 2dana od aspiracije kao da nisam ni imala…
Da... Svaka bolnica drugacija pravila svome i svaki doktor drugacije prica, a i svako tijelo drugacije reagira. I ja sam se vecinom ok osjecala i kad su mi odgadjali transfer.. Sad sam brojala, u ovih mojih hrpu transfera je 'samo' fetova bilo cak 8🤷♀️🤢🤢... Decapeptyl je u mom slucaju na vv bio samo 'blaza stoperica' no ne i pokazatelj da do transfera nece doci...
Sanjich uf,mene bas tare zeludac ..ja mislim da je od siofora iako pijem 10ak tableta na dan, moze bit od bilo cega,ali mi se cini sa je otkako njega pijem ovako krenilo . Pitat cu doktora da ga mozda ipak nastavim samo 1 put na dan uzimat...
Chloe sigurno su narasli folikulici preko vikenda,sutra cemo obe sve doznat!! Bas mi je lakse kad se s nekim pratim..Mene danas vec dosta boluckaju jajnici,tako da vjerojatno rastu, napuhnuta sam i jedva cekam da prođe aspiracija 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Leptirica90 i ja se toga bojim da cu ih imat malo ali stanje MTB rekla bitna je kvaliteta a ne kvaliteta…daj boze da te 3 prezive i budu blastice 🙏🙏
Piki,Bela saljem vam ❤️ i puno podrške
Jadranka, Chloe kako vec znas dda ti je aspiracija u cetv, kolikii su vam folikuli? Ja cu tek sutra doznat…jedva cekam..
Sanjich jel te muci zeludac od siofora,mene danima vec muci ne znam sta cu? I btw rekla mi je zena u ljekarni da siofor bas puni crpi b12 pa bi uz njega trebalo uzimati i b12…jesi znala za to?
Imala sam danas ultrazvuk i doktor mi tako prepisao za cetvrtak,a koliki su folikuli neznam,očito dovoljno kad mi je aspiracija te samo znam da ih imam dosta😃
Sanjich uf,mene bas tare zeludac ..ja mislim da je od siofora iako pijem 10ak tableta na dan, moze bit od bilo cega,ali mi se cini sa je otkako njega pijem ovako krenilo . Pitat cu doktora da ga mozda ipak nastavim samo 1 put na dan uzimat…
Chloe sigurno su narasli folikulici preko vikenda,sutra cemo obe sve doznat!! Bas mi je lakse kad se s nekim pratim..Mene danas vec dosta boluckaju jajnici,tako da vjerojatno rastu, napuhnuta sam i jedva cekam da prođe aspiracija 🙏
Ajme mene nista ne boli osim cica, to ne valja 🤦🤦🙊 a nadam se da ce bit okej,necu se deprimirat barem do sutra 😂 neka su spori ali samo da narastu, da bar doguramo do aspiracije barem da vidim kak to izgleda 😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Leptirica90 i ja se toga bojim da cu ih imat malo ali stanje MTB rekla bitna je kvaliteta a ne kvaliteta…daj boze da te 3 prezive i budu blastice 🙏🙏
Jadranka, Chloe kako vec znas dda ti je aspiracija u cetv, kolikii su vam folikuli? Ja cu tek sutra doznat…jedva cekam..
Sanjich jel te muci zeludac od siofora,mene danima vec muci ne znam sta cu? I btw rekla mi je zena u ljekarni da siofor bas puni crpi b12 pa bi uz njega trebalo uzimati i b12…jesi znala za to?
Imala sam danas ultrazvuk i doktor mi tako prepisao za cetvrtak,a koliki su folikuli neznam,očito dovoljno kad mi je aspiracija te samo znam da ih imam dosta😃
Da li ces imati jos koji ultrazvuk prije cetvrtka?
Ne 😃
Ne 😃
Hm... I oni su tebi vec danas u nedjelju procijenili da ce punkcija biti u cetvrtak...
Koja je to bolnica?
Ne 😃
Hm… I oni su tebi vec danas u nedjelju procijenili da ce punkcija biti u cetvrtak…
Koja je to bolnica?
Daa,petrova bolnica! I zbog cega ako je sve ok nebi procijenili nakon tri ultrazvuka i nakon sutra zadnjih inekcija te utorka stoperice i srijede test korona slijedom ide ako je sve ok sto i jest aspiracija?uglavnom slijedom sve je kod mene ok i ide svojim tokom.
Još jedno pitanje cure,
ja zaboravila pitati od šoka kad je spomenuo hiper.
Gonal uzimala u 17.30. Danas je ta vrsta štoperice.
Dajem li si i večeras Gonal ili više ne?
Sutra ni Orgalutran ne dajem?
Hvala vam, nemam pojma kako sam to zaboravilaa pitati.
Cure, ponavljam pitanjce. Uopće se ne mogu sjetiti što mi rekao i je li rekao.
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji