Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 12:01

Piky
    si cesto mislim pisati uopce te ruzne stvari ili ne.. I onda sam odlucila da da.. Jer nazalost nije sve uvijek ruzicasto i kad se nekome dogode i ruzne stvari najcesce ih nemaju s kim podijeliti i lakse im je tu se 'ispucati'...
    Medalja ima i 2 strane i kako se pisu lijepe stvari (kao sto sam ih i pisala cim sam 4 dan imala blijedo pozitivan test i uzbudjenje prvog ultrazvuka ) tako se po meni trebaju pisati i one druge ne tako lijepe.. Jer i virtualna podrska puno znaci pogotovo kad netko prolazi isto sto i ti pa se ne osjecas kao 'Pale sam na svijetu' ili samo ja sam takav baksuz😔😔😔...
    Pogotovo kad te netko tko je slicno prosao donekle pripremi na ono sto te ceka.. Npr ja da sam znala za te tablete od bilo koga bar bi znala sto je normalno sto ne.. Onako sam bila zbunjena do kraja, zbunjena i uplasena i svasta nesta... Npr sad kad je Bella napisala sto je sve prosla otprilike bi znala sto ocekivati jer doktori ne kazu sve.. Meni je samo rekao da mu budem blizu i da se javim u slucaju jakog krvarenja... 
    Da popijem ketonal kad to krene... Sad vidim i znam sto to znaci.. Tad nisam znala 😔... 
    I ja znam da i Beli i Piky puno znaci nasa podrska i sto mislimo na njih ❣️❣️

08. Studeni 2020. 12:06

NadimakMTB

Ana123456

Ana26

Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.
    Bella i Piky, držite se! Molimo za vas!

Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..

Ako si dobila iza 17, onda ti se danas računa kao prvi dan ciklusa.
    Ti svejedno nazovi sutra, nikad ne znaš.

Taman sam tako i dobila oko 17 
    Aha znači danas mi je onda prvi dan  ciklusa 
    Hvala vam cure ,nadam se da ću uspjeti💓

• Ana26
    08. Studeni 2020. 12:08

Ana123456

Ana26

Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.

Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..

Slažem se sa curama. Ja sam ih zvala u petak i pitala šta ako dobijem petak ili subotu. Rekli su mi ako dobijem u petak tijekom dana da dođem u sub ujutro, a ako u subotu da dođem u ponedjeljak poslije 11. Ja bi na tvom mjestu otišla sutra. Nazovi ih odmah ujutro i reci.
    Ja još uvijek nisam dobila. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

08. Studeni 2020. 12:09

Pozz cure😃aspiracija eto sad u četvrtak🤗nadam se da bude s anestezijom bezbolno😃😃

• Piky
    08. Studeni 2020. 12:12

LUCIJA007

Piky
    si cesto mislim pisati uopce te ruzne stvari ili ne.. I onda sam odlucila da da.. Jer nazalost nije sve uvijek ruzicasto i kad se nekome dogode i ruzne stvari najcesce ih nemaju s kim podijeliti i lakse im je tu se 'ispucati'…
    Medalja ima i 2 strane i kako se pisu lijepe stvari (kao sto sam ih i pisala cim sam 4 dan imala blijedo pozitivan test i uzbudjenje prvog ultrazvuka ) tako se po meni trebaju pisati i one druge ne tako lijepe.. Jer i virtualna podrska puno znaci pogotovo kad netko prolazi isto sto i ti pa se ne osjecas kao 'Pale sam na svijetu' ili samo ja sam takav baksuz😔😔😔…
    Pogotovo kad te netko tko je slicno prosao donekle pripremi na ono sto te ceka.. Npr ja da sam znala za te tablete od bilo koga bar bi znala sto je normalno sto ne.. Onako sam bila zbunjena do kraja, zbunjena i uplasena i svasta nesta… Npr sad kad je Bella napisala sto je sve prosla otprilike bi znala sto ocekivati jer doktori ne kazu sve.. Meni je samo rekao da mu budem blizu i da se javim u slucaju jakog krvarenja…
    Da popijem ketonal kad to krene… Sad vidim i znam sto to znaci.. Tad nisam znala 😔…

Ajme cure daa, puno znači te... Ja sam pak stvarno baksuz, čak su i doktori rekli da to nisu u karijeri vidjeli toliko zatvoren grlić maternice, ali neznam zašto se to dogodilo, jeli to tako od prije ili jednostavno tijelo detektirao da sam trudna pa ne pušta unutra jer u biti nisam imala spontani nego missed AB.. Ma nemam pojma više a neznam ni što će biti uopće sa mnom. Danas malo krvarim ali svakako mislim da je to premalo za bilo kakvo čišćenje. I neznam zašto sam ovako napuhnuta kao da sam u 6 mj.trudnoće,bojim se da je trbuh pun krvi ili nečega... Ali doktori su toliko flegma kao da me zub boli pa sam onda I ja danas..
    Što bude biti će, nadam se samo da me neće uništiti. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

08. Studeni 2020. 12:15

Piky

LUCIJA007

Piky
    si cesto mislim pisati uopce te ruzne stvari ili ne.. I onda sam odlucila da da.. Jer nazalost nije sve uvijek ruzicasto i kad se nekome dogode i ruzne stvari najcesce ih nemaju s kim podijeliti i lakse im je tu se 'ispucati'…
    Medalja ima i 2 strane i kako se pisu lijepe stvari (kao sto sam ih i pisala cim sam 4 dan imala blijedo pozitivan test i uzbudjenje prvog ultrazvuka ) tako se po meni trebaju pisati i one druge ne tako lijepe.. Jer i virtualna podrska puno znaci pogotovo kad netko prolazi isto sto i ti pa se ne osjecas kao 'Pale sam na svijetu' ili samo ja sam takav baksuz😔😔😔…
    Pogotovo kad te netko tko je slicno prosao donekle pripremi na ono sto te ceka.. Npr ja da sam znala za te tablete od bilo koga bar bi znala sto je normalno sto ne.. Onako sam bila zbunjena do kraja, zbunjena i uplasena i svasta nesta… Npr sad kad je Bella napisala sto je sve prosla otprilike bi znala sto ocekivati jer doktori ne kazu sve.. Meni je samo rekao da mu budem blizu i da se javim u slucaju jakog krvarenja…
    Da popijem ketonal kad to krene… Sad vidim i znam sto to znaci.. Tad nisam znala 😔…

Ajme cure daa, puno znači te… Ja sam pak stvarno baksuz, čak su i doktori rekli da to nisu u karijeri vidjeli toliko zatvoren grlić maternice, ali neznam zašto se to dogodilo, jeli to tako od prije ili jednostavno tijelo detektirao da sam trudna pa ne pušta unutra jer u biti nisam imala spontani nego missed AB.. Ma nemam pojma više a neznam ni što će biti uopće sa mnom. Danas malo krvarim ali svakako mislim da je to premalo za bilo kakvo čišćenje. I neznam zašto sam ovako napuhnuta kao da sam u 6 mj.trudnoće,bojim se da je trbuh pun krvi ili nečega… Ali doktori su toliko flegma kao da me zub boli pa sam onda I ja danas..

I ja se osjećam kao baksuz jer ne mogu odrzat trudnoću a doktori mi ne nalaze razlog..
    I da, napuhana si od krvi, sukrvuce, ugrusaka + trudnoce koja stoji... 
    Jer sve stoji zacepljeno u tebi.. I ja sam tako izgledala🤢

• Leptirica 90🦋
    08. Studeni 2020. 12:18

Moram ih zvati preksutra.dobro se osjećam ali me malo boli i krvarila sam bio moj dr.i jako sam sretna.misli da će mi u srijedu bit transfer.a zadnji put sam imala 10.a sad samo 3😦😦

Azospermia

Ana123456

NadimakMTB

Ana123456

Ana26

Ako si dobila iza 17, onda ti se danas računa kao prvi dan ciklusa.
    Ti svejedno nazovi sutra, nikad ne znaš.

Taman sam tako i dobila oko 17
    Aha znači danas mi je onda prvi dan ciklusa
    Hvala vam cure ,nadam se da ću uspjeti💓

Naravno da ces uspjeti.. Sutra zovi i u utorak si tamo ako je M bila oko 17.. Ja sam koliko puta i bez poziva samo ponedjeljakom dosla ako mi se subotom nisu javili, a najcesce nisu..

• Piky

LUCIJA007

Piky

LUCIJA007

Piky

Ajme cure daa, puno znači te… Ja sam pak stvarno baksuz, čak su i doktori rekli da to nisu u karijeri vidjeli toliko zatvoren grlić maternice, ali neznam zašto se to dogodilo, jeli to tako od prije ili jednostavno tijelo detektirao da sam trudna pa ne pušta unutra jer u biti nisam imala spontani nego missed AB.. Ma nemam pojma više a neznam ni što će biti uopće sa mnom. Danas malo krvarim ali svakako mislim da je to premalo za bilo kakvo čišćenje. I neznam zašto sam ovako napuhnuta kao da sam u 6 mj.trudnoće,bojim se da je trbuh pun krvi ili nečega… Ali doktori su toliko flegma kao da me zub boli pa sam onda I ja danas..

I ja se osjećam kao baksuz jer ne mogu odrzat trudnoću a doktori mi ne nalaze razlog..
    I da, napuhana si od krvi, sukrvuce, ugrusaka + trudnoce koja stoji…
    Jer sve stoji zacepljeno u tebi.. I ja sam tako izgledala🤢

Pa ali meni nije jasno kako će to onda izaći.. Čak ni ne ležim šetam po sobi nebi li krenulo više van.. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

vuky
    08. Studeni 2020. 12:22

Hvala ti *Woman_name*, nadam se da bude.... 💗 
    Kako se blize brisevi i moguci postupak postajem nervoznija.... valjda je to vecino tako....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.