Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 19:43

Dandelion0

Dandelion0

Još jedno pitanje cure,

ja zaboravila pitati od šoka kad je spomenuo hiper.
    Gonal uzimala u 17.30. Danas je ta vrsta štoperice.
    Dajem li si i večeras Gonal ili više ne?
    Sutra ni Orgalutran ne dajem?

Hvala vam, nemam pojma kako sam to zaboravilaa pitati.

Cure, ponavljam pitanjce. Uopće se ne mogu sjetiti što mi rekao i je li rekao.

Ne znam kako tebi treba biti.
    Ja sam uzimala Gonal i Cetrotide.
    Zadnji Gonal sam uzela dan prije štoperice.
    Zadnji Cetrotide na dan kad je išla štoperica.
    Nakon štoperice više ništa nisam uzimala.

💔💔💔

08. Studeni 2020. 19:45

Dandelion0

Dandelion0

Još jedno pitanje cure,

ja zaboravila pitati od šoka kad je spomenuo hiper.
    Gonal uzimala u 17.30. Danas je ta vrsta štoperice.
    Dajem li si i večeras Gonal ili više ne?
    Sutra ni Orgalutran ne dajem?

Hvala vam, nemam pojma kako sam to zaboravilaa pitati.

Cure, ponavljam pitanjce. Uopće se ne mogu sjetiti što mi rekao i je li rekao.

A svako ima drugacije... Ne mozemo znat.. Da li imas plan simulacije na papiru ili ti sve usmeno govori? Gdje ti ides na postupak? 

• Dandelion0
    08. Studeni 2020. 19:46

MTB hvala.
    Znam da sutra ne ide Gonal i čini mi se da je rekao da ujutro ne ide ni Orgalutran (ti koristila Cetrotide).
    Ali ne znam za večeras. S obzirom na broj folikula, mislim da ne ide Gonal večeras.

Sumnjam da mogu sada nešto zeznuti. Valjda, hehe. 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    08. Studeni 2020. 19:48

Usmeno mi govori, ali danas nije bio moj dr. a ovaj nije bio nešto previše pričljiv.

Stiže nam curica 💓

Pepsi
    08. Studeni 2020. 19:51

Cuuuure jedno pitanjeee 🙈🙈🙈🙈 sto sa sex-om nakon potvrdjene bete? Znam da nista nakon transfera ali sto sad dalje? Zbunjena 🤪🤪🙈🙈🙈🙈🙈

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

• Dandelion0
    08. Studeni 2020. 19:53

Mislim, pričao je ali kažem, ja sam bila pod dojmom. 
    Gedao je što koristim (iako imaju oni svoju shemu u bolnici), ali ja i sebi pišem da imam kod kuće, brojao dane stimulacije... Poslao me vaditi krv i kad sam se vratila njega više nije bilo.

Jutros sam dobila dozu Orgalutrana tak da on ne ide sigurno. Jedino taj Gonal eventualno, ali neću si ništa davati. Večeras u 22h taj Decapeptyl i mislim da će to biti ok. :) Mora! :) 

Stiže nam curica 💓

08. Studeni 2020. 19:58

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

miss1502

Leptirica90 i ja se toga bojim da cu ih imat malo ali stanje MTB rekla bitna je kvaliteta a ne kvaliteta…daj boze da te 3 prezive i budu blastice 🙏🙏
    Piki,Bela saljem vam ❤️ i puno podrške
    Jadranka, Chloe kako vec znas dda ti je aspiracija u cetv, kolikii su vam folikuli? Ja cu tek sutra doznat…jedva cekam..
    Sanjich jel te muci zeludac od siofora,mene danima vec muci ne znam sta cu? I btw rekla mi je zena u ljekarni da siofor bas puni crpi b12 pa bi uz njega trebalo uzimati i b12…jesi znala za to?

Imala sam danas ultrazvuk i doktor mi tako prepisao za cetvrtak,a koliki su folikuli neznam,očito dovoljno kad mi je aspiracija te samo znam da ih imam dosta😃

Da li ces imati jos koji ultrazvuk prije cetvrtka?

Ne 😃

Hm… I oni su tebi vec danas u nedjelju procijenili da ce punkcija biti u cetvrtak…
    Koja je to bolnica?

Daa,petrova bolnica! I zbog cega ako je sve ok nebi procijenili nakon tri ultrazvuka i nakon sutra zadnjih inekcija te utorka stoperice i srijede test korona slijedom ide ako je sve ok sto i jest aspiracija?uglavnom slijedom sve je kod mene ok i ide svojim tokom.

OK.. Samo pitam.. U vecini slucajeva se bar dan prije stoperice ili na dan stoperice ide na ultrazvuk da se vidi koliki su folikuli.. 

🍀🐞MISS🐞🍀
    08. Studeni 2020. 20:01

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

miss1502

Leptirica90 i ja se toga bojim da cu ih imat malo ali stanje MTB rekla bitna je kvaliteta a ne kvaliteta…daj boze da te 3 prezive i budu blastice 🙏🙏
    Jadranka, Chloe kako vec znas dda ti je aspiracija u cetv, kolikii su vam folikuli? Ja cu tek sutra doznat…jedva cekam..
    Sanjich jel te muci zeludac od siofora,mene danima vec muci ne znam sta cu? I btw rekla mi je zena u ljekarni da siofor bas puni crpi b12 pa bi uz njega trebalo uzimati i b12…jesi znala za to?

Imala sam danas ultrazvuk i doktor mi tako prepisao za cetvrtak,a koliki su folikuli neznam,očito dovoljno kad mi je aspiracija te samo znam da ih imam dosta😃

Ne 😃

Hm… I oni su tebi vec danas u nedjelju procijenili da ce punkcija biti u cetvrtak…
    Koja je to bolnica?

Daa,petrova bolnica! I zbog cega ako je sve ok nebi procijenili nakon tri ultrazvuka i nakon sutra zadnjih inekcija te utorka stoperice i srijede test korona slijedom ide ako je sve ok sto i jest aspiracija?uglavnom slijedom sve je kod mene ok i ide svojim tokom.

OK.. Samo pitam.. U vecini slucajeva se bar dan prije stoperice ili na dan stoperice ide na ultrazvuk da se vidi koliki su folikuli..

Da, Jadranka, dobro Lucija kaze...cudno da cete os nedjelje do cetv doktor ostaviti bez nadzora i uzv...moj je mene bs zato trazio da mu sutra opet dodem da me još jednom pogleda da moze tocno odrediti kad cemo aspiraciju,ali dobro...valjda on zna sta radi...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

08. Studeni 2020. 20:07

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

miss1502

Ne 😃

Koja je to bolnica?

A zbog cega mi je cudno... .. Zbog toga sto ti folikuli mogu  biti nezreli ili prezreli tj stanice u njima..stoperica ide na cca 17 ili 18 mm i oprosti ali meni je cudno kako oni u nedjelju mogu znati koliki ce tebi folikuli biti za 4 dana 🤷‍♀️... Meni su to jednom napravili na vv i dobila sam hrpu prezrelih stanica pa eto zato pitam... I sama biologica mi priznala da je punkcija trebala biti dan prije. Kasnije sam znala ici i do 5 puta na ultrazvuk prije punkcije.... 

08. Studeni 2020. 20:08

miss1502

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

LUCIJA007

Jadranka..

miss1502

Ne 😃

Koja je to bolnica?

Da, Jadranka, dobro Lucija kaze…cudno da cete os nedjelje do cetv doktor ostaviti bez nadzora i uzv…moj je mene bs zato trazio da mu sutra opet dodem da me još jednom pogleda da moze tocno odrediti kad cemo aspiraciju,ali dobro…valjda on zna sta radi…

Tako i treba biti... Obavezno pregled pred stopericu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.