Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    08. Studeni 2020. 10:15

LioraLiora ne znam šta ću.. jutros sam baš razmišljala, umrijeti ću od straha ako budem čekala betu bez da imam ikakvu info prije toga a test me strah raditi ako pokaže negativno pa onda opet čekati betu.. sad sam nekako u fazi da bi 18.11 napravila test. Računam, to je praznik pa ako je negativan stignem dušu isplakati taj dan 🙈 a ako je pozitivan lakše ću betu dočekati.
    Što se pazenja u trudnoći tiče.. evo baš nedavno u mojoj okolini rodila curica od 16 godina koja nikome nije rekla da je trudna, ni jedan vitamin, pregled, ništa. Beba zdrava. 
    Tako da je to lutrija ali htjela bi znati ako je nešto baš NO NO! 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    08. Studeni 2020. 10:19

Ja jedem normalno, jedino tunu neću. Neznam možda griješim, ali moji u obitelji su svi sve papali i svi živi i zdravi 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

08. Studeni 2020. 10:27

manemoj

LioraLiorane znam šta ću.. jutros sam baš razmišljala, umrijeti ću od straha ako budem čekala betu bez da imam ikakvu info prije toga a test me strah raditi ako pokaže negativno pa onda opet čekati betu.. sad sam nekako u fazi da bi 18.11 napravila test. Računam, to je praznik pa ako je negativan stignem dušu isplakati taj dan 🙈 a ako je pozitivan lakše ću betu dočekati.
    Što se pazenja u trudnoći tiče.. evo baš nedavno u mojoj okolini rodila curica od 16 godina koja nikome nije rekla da je trudna, ni jedan vitamin, pregled, ništa. Beba zdrava.

Ni ja, ako napravim test prije bete, bit cu tuzna na beti..onak bezveze idem onda ..a opet pripremis se za betu ima i toga..nista neznam.. al opet imamo prednost , imamo smrzliće i idući put idemo samo na transfer.. koliko ce tebi bit dana 18.11? Kad si ti točno imala transfer? 

manemoj
    08. Studeni 2020. 10:31

LioraLiora

manemoj

LioraLiorane znam šta ću.. jutros sam baš razmišljala, umrijeti ću od straha ako budem čekala betu bez da imam ikakvu info prije toga a test me strah raditi ako pokaže negativno pa onda opet čekati betu.. sad sam nekako u fazi da bi 18.11 napravila test. Računam, to je praznik pa ako je negativan stignem dušu isplakati taj dan 🙈 a ako je pozitivan lakše ću betu dočekati.

Ni ja, ako napravim test prije bete, bit cu tuzna na beti..onak bezveze idem onda ..a opet pripremis se za betu ima i toga..nista neznam.. al opet imamo prednost , imamo smrzliće i idući put idemo samo na transfer.. koliko ce tebi bit dana 18.11? Kad si ti točno imala transfer?

U četvrtak imala ali trodnevne. Znači 14 dana od transfera mi to ispadne. A tad bi trebala biti dosta jasna slika čini mi se. 
    Skupa ćemo poluditi 🤯🥴🤡

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

08. Studeni 2020. 10:32

manemoj

No ali ta doslovno curica od 16 ima puno kvalitetnija jajca i ona nije ni razmisljala naravno o NICEMU... Bas to mi koje tesko dolazimo do trudnoće vazemo rekla bih na kraju gluposti li ako je sudjeno bit ce.. Primjer bolila me uzasno glava od estrofema ali uzasno.. Ja se bojala popiti lupocet🙄💆‍♀️... Ono znam da kao njega smijem ali ipak🤢🙄... One koje zatrudne vecina pojma nema pola toga sto je nama u glavama i doslovno im je smijesno Cim se mi zamaramo.. Tipa frendica mi ostala prirodno trudna i doktor joj kaze da pije folnu ona a ne sta ce joj to dize joj se zeludac nece ona to piti... Treba ici na ultrazvuk njoj to TLAKA sta ju ima mrcvarit ne da joj se ici 🤢🙄 A naravno nista nije pazila, Secer joj u nebo bio visok ali kaze sta ce kad voli papati 🤷‍♀️ i rodila  savršeno zdravu bebu... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 10:36

Teja09

Dobro jutro cure! Ja prijavljujem malo smedarenja jučer, danas očekujem pravu mengu pa idući tjedan na konzultacije i HSG! Toliko sam uzbuđena da sam si odabrala već odjeću koju ću obuci, trajni lak skinula za mogući postupak u 12 mj… 🙈
    Što se tiče trudnoće, čini mi se da sam čula da svakako treba izbjegavati losione s vitaminom A, najbolje bi bilo da se mažete nekim čistim uljem (bademovo, marelice…).
    Svima želim sretnu i lijenu nedjelju, a pogotovo trudnicama!

Da, ovo za vitamin A je baš dosta bitno.
    A za bademovo ulje sam čula da je super za mazati stomak kad malo uznapreduje trudnoća - puuuno manje strija ima i koža postane predivna.
    Zvuči smiješno, ali čestitam na mengi. Još malo pa krećeš!!!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 10:42

Ma znam ja za hrpu slučajeva i gdje su se samo poseksali, skoro i samo do pola, pa je žena ostala trudna. 
    S obzirom da sam baksuz koji u 20 godina seksualne aktivnosti nikad nije uspio prirodno ostati trudan, ne želim biti i onaj baksuz koji je izgubio bebu jer nije pazio što jede i čime se maže.
    Znam da ništa nisu garancije, i da ako mi je suđena tužna priča da će se dogoditi što god da ja činila, i nisam opsesivna, ako mi se nešto jede - pojest ću (u manjim količinama), ali kad sam već ovolika sretnica da mi je upalilo iz prve (nadajmo se, čekamo još to srčeko ), neću to ugroziti nekom nepotrebnom glupošću. Imam cijeli život ispred sebe za tunu i kreme i svašta drugoga, ovih 8 mjeseci pazim. 

💔💔💔

08. Studeni 2020. 10:43

manemoj

LioraLiora

manemoj

U četvrtak imala ali trodnevne. Znači 14 dana od transfera mi to ispadne. A tad bi trebala biti dosta jasna slika čini mi se.
    Skupa ćemo poluditi 🤯🥴🤡

Meni ce biti 11 dana poslije transfera 18.11. Dal bi tad trebalo pokazati? Ako hoces skupa mozemo ujutro testirati taj dan hahhahahha

08. Studeni 2020. 10:44

Moja sogorica je ostala trudna prirodno.. Uglavnom test je radila tek nakon sto joj skoro mjesec dana kasnila menga.. Kaze ona znam da sam trudna a necu jos zvat ginekologa odmah ce me narucit a ne zelim da me prcka previse nije to dobro🙃.. Nije bila u cvijetu mladosti daleko od toga. Na prvi  ultrazvuku je isla u cca  4 mjesecu trudnoce i isla je na jos  samo 2 prije poroda i ona je rekla ginekologu da nece ici kad joj on rekao tj tako cesto i da ce ona OSJETIT ako nesto ne valja🤢... 
    Pusila je cijelu trudnocu,ona zapali a meni muka to gledati 🤷‍♀️🙄radila u trgovini, teglila teret do 8 mjeseca trudnoce... Meni nije bilo svejedno jer to je moja nećakinja i onda si mislim eto mi savršeno zdrave nećakinje a di sam ja🤢🤢🤢.. Ma joj... 

08. Studeni 2020. 10:45

NadimakMTB

Ma znam ja za hrpu slučajeva i gdje su se samo poseksali, skoro i samo do pola, pa je žena ostala trudna.
    S obzirom da sam baksuz koji u 20 godina seksualne aktivnosti nikad nije uspio prirodno ostati trudan, ne želim biti i onaj baksuz koji je izgubio bebu jer nije pazio što jede i čime se maže.
    Znam da ništa nisu garancije, i da ako mi je suđena tužna priča da će se dogoditi što god da ja činila, i nisam opsesivna, ako mi se nešto jede - pojest ću (u manjim količinama), ali kad sam već ovolika sretnica da mi je upalilo iz prve (nadajmo se, čekamo još to srčeko ), neću to ugroziti nekom nepotrebnom glupošću. Imam cijeli život ispred sebe za tunu i kreme i svašta drugoga, ovih 8 mjeseci pazim.

Razumijem sve u potpunosti.. Ista takva bi i ja bila do poroda vjerojatno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.