Mtb ja sam prestala jesti tunu, pazim da ne jedem previse prsuta i kobasica (smrc smrc) al to sam si nekad i dopustila. Izbacila sam kavu i cajeve jako smanjila (prije sam pila minimalno 3 salice zelenog caja), sad pijem 1 u 2 dana i pijem brusnicu, mentu ili kamilicu.... trajni lak i dalje radim, farbati se necu...prestala sam vjezbati (to nakon aspiracije odmah), ne dizem tesko i trudim se svaki dan 2-3 vocke pojest.... pokusavam paziti i na secer jer je blago povisen, ali ogtt je dobar... i to je to....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Piky i Belaaa držite se💓
Sad je teško,ali jake ste vi i znam da ćete brzo se oporaviti o opet krenuti prema svom cilju🙏
Tila sam pitati za cure s VV jel se za FET javlja 1 dan ciklusa pa dolazi 3 dana kao i za postupak ili ?
Nisam još nikako bila na FET -u pa neznam jel sam li dobro razumila
Jer sam čitala na nekim stranicama od privatnih poliklinika da je prvi UZV tek 8 dan ciklusa 🤷
Ja cu najvjerovatnije morat preskočit ovaj mjesec ali da znam za idući
Ja sam isla davno na vv no za FET sam morala zvati 1 dan ciklusa i 3 dan pocela s estrofemom jer oni drugacije ni ne rade tj nisu radili FET po ovulaciji zbog ne radne nedjelje.. Tako da samo ti zovi 1 dan ciklusa
Super hvala na informaciji🙂
Ma znam ja za hrpu slučajeva i gdje su se samo poseksali, skoro i samo do pola, pa je žena ostala trudna.
S obzirom da sam baksuz koji u 20 godina seksualne aktivnosti nikad nije uspio prirodno ostati trudan, ne želim biti i onaj baksuz koji je izgubio bebu jer nije pazio što jede i čime se maže.
Znam da ništa nisu garancije, i da ako mi je suđena tužna priča da će se dogoditi što god da ja činila, i nisam opsesivna, ako mi se nešto jede - pojest ću (u manjim količinama), ali kad sam već ovolika sretnica da mi je upalilo iz prve (nadajmo se, čekamo još to srčeko), neću to ugroziti nekom nepotrebnom glupošću. Imam cijeli život ispred sebe za tunu i kreme i svašta drugoga, ovih 8 mjeseci pazim.
Kad si ovo napisala poseksali do pola, moram vam reci toga stvarno ima, moja kuma znači ostala trudna bas tako..kaze izvadio je..al od jedne male kapi predejakulacije ona ostala trudna.. onako, kolika je sretnica pojma nema 🤣🤣🤣 Ma znam da, samo ti uradi kako ti mislis da najbolje naravno 😊 Sta stvarno 20 god? Ja i muž na bebici radimo 8 godina, ali stim da se i prije toga nismo pazili..ispada 11 god. Nekad ne mogu vjerovati da toliko prošlo..
Mtbja sam prestala jesti tunu, pazim da ne jedem previse prsuta i kobasica (smrc smrc) al to sam si nekad i dopustila. Izbacila sam kavu i cajeve jako smanjila (prije sam pila minimalno 3 salice zelenog caja), sad pijem 1 u 2 dana i pijem brusnicu, mentu ili kamilicu…. trajni lak i dalje radim, farbati se necu…prestala sam vjezbati (to nakon aspiracije odmah), ne dizem tesko i trudim se svaki dan 2-3 vocke pojest…. pokusavam paziti i na secer jer je blago povisen, ali ogtt je dobar… i to je to….
Pa da, o tome i pričam. Ne pričam o opsesivnom ponašanju, to nije dobro ni za dijete ni za majku.
Ali neću se ni ponašati ni "lako ćemo" jer, iako znam da je većini žena na kraju stvarno lako i nema nikakvih posljedica, meni do sad nije bilo lako pa ću biti pažljivija.
Ja sam za sad izbacila tunu (prije sam je često jela), sve svoje proteinske praškove i čokoladice (smrc), suhomesnato.
Sabljarke, morske pse, jetrica, plemenite sireve ionako nisam jela pa mi ne pada teško što više ne smijem
Ali nisam znala da ne smijemo piti čaj od komorača.
Zanimljivo mi je bilo proučavati ovo vezano za hranu i piće, bit će mi i za kozmetiku. A i nekako se opuštenije osjećam, daje mi privid da imam kontrolu (iako znam da nemam).
💔💔💔
Mtbja sam prestala jesti tunu, pazim da ne jedem previse prsuta i kobasica (smrc smrc) al to sam si nekad i dopustila. Izbacila sam kavu i cajeve jako smanjila (prije sam pila minimalno 3 salice zelenog caja), sad pijem 1 u 2 dana i pijem brusnicu, mentu ili kamilicu…. trajni lak i dalje radim, farbati se necu…prestala sam vjezbati (to nakon aspiracije odmah), ne dizem tesko i trudim se svaki dan 2-3 vocke pojest…. pokusavam paziti i na secer jer je blago povisen, ali ogtt je dobar… i to je to….
E baš tako i ja.. Prvih tjedan dva nakon bete mi je i dosta muka bilo pa mi se meso nije ni jelo ni pila kava. Sad više nije tako, ali mi se ni ne pije kava. Znam nekad skroz onu bijelu popiti, ali rijetko. Kamilice mi je broj jedan jer ju inače obožavam.A kobasu isto jako volim, ali eto malo se zasladim s jednu dvije kriške ali nekako mi ni ne paše. I pazim na slatko jer mi je šećer isto povisen. Osobno mislim da je to "ne prerađeno" više prije bilo kad su žene pile doslovno mlijeko podojeno iz cice kravice to jutro i kad se meso doma radilo bez ikakvih kontrola. Pitala sam i svog doktora rekao mi je da se ponašam normalno, jedino ta tuna zbog žive. Čak kažu da nije na odmet popiti nekad kavu,ali ne pretjerivati.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.
Bella i Piky, držite se! Molimo za vas!
Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..
Ana123456 Zašto misliš da ne ideš ovaj mjesec? I ja mislim da zoveš 1 dan ciklusa.
Zato jer mi je jučer bio prvi dan ciklusa ,a nisam imala koga nazvati jer sam dobila popodne ..
U tom slucaju se samo sutra ujutro pojavis na Vv, ja sam tako i puno drugih cura s vv, meni su tamo i sestre to rekle da se tako radi u tom slucaju... I ako si M dobila popodne tipa 5 onda ti od iduceg dana racunaju 1 dan ciklusa.
E baš tako i ja.. Prvih tjedan dva nakon bete mi je i dosta muka bilo pa mi se meso nije ni jelo ni pila kava. Sad više nije tako, ali mi se ni ne pije kava. Znam nekad skroz onu bijelu popiti, ali rijetko. Kamilice mi je broj jedan jer ju inače obožavam.A kobasu isto jako volim, ali eto malo se zasladim s jednu dvije kriške ali nekako mi ni ne paše. I pazim na slatko jer mi je šećer isto povisen. Osobno mislim da je to "ne prerađeno" više prije bilo kad su žene pile doslovno mlijeko podojeno iz cice kravice to jutro i kad se meso doma radilo bez ikakvih kontrola. Pitala sam i svog doktora rekao mi je da se ponašam normalno, jedino ta tuna zbog žive. Čak kažu da nije na odmet popiti nekad kavu,ali ne pretjerivati.
E to sam htjela opet pitati za suhomesnato. Mi imamo svoje domaće i testiramo prije pravljenja kobasica. Jel onda neovisno o tome opasno? Jer ako je ne vidim zašto bi uopće ove godine pravili.. pa ako ja ne mogu jesti zašto bi oni 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ako si dobila iza 17, onda ti se danas računa kao prvi dan ciklusa.
Ti svejedno nazovi sutra, nikad ne znaš.
💔💔💔
E to sam htjela opet pitati za suhomesnato. Mi imamo svoje domaće i testiramo prije pravljenja kobasica. Jel onda neovisno o tome opasno? Jer ako je ne vidim zašto bi uopće ove godine pravili.. pa ako ja ne mogu jesti zašto bi oni 😂
Ako se ne varam, radi toxoplasme. Iz istog razloga trudnice više ne bi smjele dirati golim rukama izmet svojih maca, ako ih imaju. To ti je najbolje provjeriti sa liječnikom, koje testove trebaš napraviti na meso da bi bilo sigurno. Ne znam može li se ono zaraziti i nakon što si ga testirala, dok se suši.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji