Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 09:02

manemoj

Lucyinthesky

manemoj super za smrzliće, baš divna vijest, drago mi je radi tebe 😊

🥰🥰🥰 Još sam pod dojmom 🥰

Hej, jesmo ja i ti isto sve i sa smrzlicima i jajnim? Hahha ajd bas super ..mozemo skupa cekati betu jejjjj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 09:04

miss1502

NadimakMTB

TiKi92, super, još malo pa nam krećeš!miss1502, već 3 kvalitetna su ti super. Ali dobro je da ćete dati priliku i ovim malcima da se malo mrdnu.
    Inače, i meni su 3 bila 17mm, ostali 14-16, pa smo im dali malo vremena i stigli su se razviti i na kraju sam ih imala 7 zrelih i spremnih za oplodnju. Neće ti ništa puknuti, ovo je sad pitanje dana.

Hvala ti, bas si me utjesila sad,nadam se da ce porasti ❤️🙏

Držmo fige da porastu.
    A ako i ne, ovdje smo imali u zadnjih par dana lijepi primjer žena koje su imale "samo" 3, 4 jajne stanice koje su se pretvorile u 1 transfer i 2 smrzlića 
    Samo si ti malo popričaj s bebicama, i objasni im što očekuješ od njih.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 09:39

Instalirala sam si SAMO tri aplikacije za praćenje trudnoće.
    I proučila hranu i čajeve koje smijem/ne smijem konzumirati.
    Još samo kozmetiku trebam proučiti.
    Pretjerujem li na 4t+5d? 

💔💔💔

manemoj
    08. Studeni 2020. 09:39

LioraLiora

manemoj

Lucyinthesky

🥰🥰🥰 Još sam pod dojmom 🥰

Hej, jesmo ja i ti isto sve i sa smrzlicima i jajnim? Hahha ajd bas super ..mozemo skupa cekati betu jejjjj

Da, da mi se pratimo 😊
    Jel planiraš raditi test ili čekati betu? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    08. Studeni 2020. 09:41

NadimakMTB

Pretjerujem li na 4t+5d?

Ni najmanje 😉
    Pogotovo jer sam sinoć razmišljala da vas moram pitati za kozmetiku.. postoje li tu neka ograničenja? 
    Ja sam inače zadnji put prištiće na čelu imala u 8 osnovne a sad mi je lice baš čudno.. nadam se da je to od svih tih hormona i da će se brzo vratiti na staro..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

08. Studeni 2020. 09:42

manemoj

LioraLiora

manemoj

Lucyinthesky

🥰🥰🥰 Još sam pod dojmom 🥰

Da, da mi se pratimo 😊
    Jel planiraš raditi test ili čekati betu?

Ništa neznam..bojim se testova 🥶, možda čekat betu ako uspijem...a i do testa nas dvije imamo dugo..pa izludit ćemo 🙈 šta ti mislis?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Studeni 2020. 09:44

manemoj

NadimakMTB

Pretjerujem li na 4t+5d?

Ni najmanje 😉
    Pogotovo jer sam sinoć razmišljala da vas moram pitati za kozmetiku.. postoje li tu neka ograničenja?
    Ja sam inače zadnji put prištiće na čelu imala u 8 osnovne a sad mi je lice baš čudno.. nadam se da je to od svih tih hormona i da će se brzo vratiti na staro..

Postoje, ali ja ne znam koja. To mi je ostalo na ToDo listi, za sad sam prestala koristiti skoro sve. 
    Hrana i čajevi (koje inače puno pijem) su mi bili prioritet.
    Mislim, realno, hrpa trudnica se ponaša sasvim normalno cijelu trudnoću i rode divnu, zdravu djecu.
    Mislim da smo mi, koji smo ipak na malo teži način došli do trudnoće, malo (i previše) oprezniji pa proučavamo sve ikad.

💔💔💔

08. Studeni 2020. 09:49

NadimakMTB

manemoj

NadimakMTB

Pretjerujem li na 4t+5d?

Ni najmanje 😉

Postoje, ali ja ne znam koja. To mi je ostalo na ToDo listi, za sad sam prestala koristiti skoro sve.
    Hrana i čajevi (koje inače puno pijem) su mi bili prioritet.
    Mislim, realno, hrpa trudnica se ponaša sasvim normalno cijelu trudnoću i rode divnu, zdravu djecu.
    Mislim da smo mi, koji smo ipak na malo teži način došli do trudnoće, malo (i previše) oprezniji pa proučavamo sve ikad.

Ja naprimjer nokte geliram svaki mj.vec godinama, od kad korona barem se ne sminkam  a idem farbanje sisanje jednom u 3mj.. i sad jedino sto koristim je dezic onak.. neznam bit pametna 🤷‍♀️ znam da mi jedan ginekolog rekao jednom kao nemojte se mazati kremama losionima i izbacite parfem obavezno, ili ga stavljajte na odjecu..tako da svasta cujes..a opet sve žene oko mene koje prirodno ostale trudne se ponasaju isto ko i prije..sminka..parfemi..farbanja..nokti sve zivo..i rodile normalno i sve ok s djecom 😏

Samara
    08. Studeni 2020. 09:54

Jedino na sta pazim po novom a koristim svaki dan su dezici, koristim samo od biobaze bez alkohola, parabena, bojila i ostalih gluposti i pastu za zube 99 % prirodna iz dm-a. Isto nema razne kemije unutra

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Teja09
    08. Studeni 2020. 09:56

Dobro jutro cure! Ja prijavljujem malo smedarenja jučer, danas očekujem pravu mengu pa idući tjedan na konzultacije i HSG! Toliko sam uzbuđena da sam si odabrala već odjeću koju ću obuci, trajni lak skinula za mogući postupak u 12 mj... 🙈
    Što se tiče trudnoće, čini mi se da sam čula da svakako treba izbjegavati losione s vitaminom A, najbolje bi bilo da se mažete nekim čistim uljem (bademovo, marelice...). 
    Svima želim sretnu i lijenu nedjelju, a pogotovo trudnicama! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.