Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    07. Studeni 2020. 09:37

Marinela87

Drage cure!
    Citam vas već dugo i toliko sam se uzivila u vaše priče da sam se odlučila javit. Svaka vam čast na izdržljivosti i svemu sta prolazite! ja sam jučer odradila prvi transfer, i već mi je dosta svega a najviše osoblja skrtog na rijecima😂 ali to je valjda tako u državnim bolnicama..ne mogu oni svakome crtati, razumijem..
    E da, i svaka čast MTB (i asistentima) na uvodnim stranicama, i općenito na angažiranosti!Nikad u životu se nisam uclanila na neki forum, ali ovaj je stvarno nešto super. Jucer sam dakle bila na transferu 2 embrija od 5 dana i rekli su mi odmah da jednoga šalju samo kao pomoć drugom jer je slabiji i neće se održat. Ne razumijem bas, valjda se proizvodi više nekakvih hormona koji pomažu? Ali evo to sam napisala vezano za ovo sta se Sanjich boji da će los ometat implantaciju dobrog.. nadam se da je suprotno 😂
    Inace pitala sam kako to lošiji, sta je s ostalima, okolo naokolo, da bi mi na kraju rekli da mi JS nisu neke kvalitete.. Imala sam ih 6 na aspiraciji a vrijedi na kraju samo ta jedna. Kao, nisu one loše, ali nisu bajne. One nisu tome pridavale neki veliki značaj ali naravno da sam ja sva pokisla i jucer cijeli dan umjesto da se veselim tom jednom ali vrijednom, lezala i razmisljala pa zato ne uspijeva, pa hoće li ikad uspjeti, blabla, a trebala bi sad bit pozitivna! Ali dobro sad mi je bar jasnije zašto nikad nije uspjelo u kućnoj radinosti.. Jer osim toga nemam nekih problema, malo povisen tsh u odnosu na idealan za trudnoću i to je to. Rekla je i da se može prehranom poboljšat..morat cu obogatiti svoju kolekciju dodataka ako sad ne uspije.
    Cure hvala na slusanju

Dovoljan ti je jedan 🥰 sve mi želimo imati što više ali na kraju, potreban je samo jedan dobitni..
    Držim fige da je tvoj baš taj 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    07. Studeni 2020. 09:40

manemoj

NadimakMTB

Dobro jutro svima!
    Danas su naše misli prije svega uz naše Belaaa i Piky. Da im ovo traumatično iskustvo prođe što brže i bezbolnije, i da mogu krenuti u postupak oporavka, uz potporu svom čopora.LioraLiora nam danas ide po svoju bebu, navijamo da se sad spoje i više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseciNe zaboravi na McD!
    Naša manemoj će danas saznati kako se drže njeni kandidati za smrzliće - držmo joj fige da napuni te slamke i osigura svojoj bebi bracu/seku
    I dalje čekamo Lala1982, lotus i more2309 da nam se jave s dobrim vijestima
    A svima nama ostalima, ugodan i bezbrižan vikend želim

Evo ja ću poceti sa odličnim vijestima!! Upravo me zvali, obje su se održale i idu u smrzavanje.. znači ja sam se tako plakala 🙈🙈🙈 nekako ne mogu vjerovati da smo imali 3 oplodjene i uspjeli doći do smrzlica.. presretna sam 🥰🥰🥰
    Držim fige svim curama da im dan bude kao moj a našim Bela i Piky šaljem puno zagrljaja ❤️

Super vijesti! 🎉🎉🎉🎉🎉 bas super! 🌝 i ja imam iskustvo kao i ti, sve najbolje! O svemu su me obavjestavali a, obzirom da mi je maltene prvi postupak bio, nisam imala pojma kolika je to sreca! Ne samo da ti jave koliko ih je, nego nakon aspiracije i popricaju sa tobom i obavjestavaju te o apsolutno svemu! Ma divota... A isto sam isla preko HZZOa  dakle nisam nista dodatno placala, a dobila sam uslugu kakvu bi svakanod nas ovdje trebala dobiti... i da, i ja sam od siline svojih stanica mislila da cu imat bar 10 🐧 kako sam naivna bila.. 😏

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    07. Studeni 2020. 09:43

Marinela87

Drage cure!
    Citam vas već dugo i toliko sam se uzivila u vaše priče da sam se odlučila javit. Svaka vam čast na izdržljivosti i svemu sta prolazite! ja sam jučer odradila prvi transfer, i već mi je dosta svega a najviše osoblja skrtog na rijecima😂 ali to je valjda tako u državnim bolnicama..ne mogu oni svakome crtati, razumijem..
    E da, i svaka čast MTB (i asistentima) na uvodnim stranicama, i općenito na angažiranosti!Nikad u životu se nisam uclanila na neki forum, ali ovaj je stvarno nešto super. Jucer sam dakle bila na transferu 2 embrija od 5 dana i rekli su mi odmah da jednoga šalju samo kao pomoć drugom jer je slabiji i neće se održat. Ne razumijem bas, valjda se proizvodi više nekakvih hormona koji pomažu? Ali evo to sam napisala vezano za ovo sta se Sanjich boji da će los ometat implantaciju dobrog.. nadam se da je suprotno 😂
    Inace pitala sam kako to lošiji, sta je s ostalima, okolo naokolo, da bi mi na kraju rekli da mi JS nisu neke kvalitete.. Imala sam ih 6 na aspiraciji a vrijedi na kraju samo ta jedna. Kao, nisu one loše, ali nisu bajne. One nisu tome pridavale neki veliki značaj ali naravno da sam ja sva pokisla i jucer cijeli dan umjesto da se veselim tom jednom ali vrijednom, lezala i razmisljala pa zato ne uspijeva, pa hoće li ikad uspjeti, blabla, a trebala bi sad bit pozitivna! Ali dobro sad mi je bar jasnije zašto nikad nije uspjelo u kućnoj radinosti.. Jer osim toga nemam nekih problema, malo povisen tsh u odnosu na idealan za trudnoću i to je to. Rekla je i da se može prehranom poboljšat..morat cu obogatiti svoju kolekciju dodataka ako sad ne uspije.
    Cure hvala na slusanju

Bas si divno to sve napisala... Tocno onako kako i svaka od bas prolazi kroz to.. Ali na kraju je i potreban samo jedan, jel tako? 😁 dobro nam dosla i nestrpljivo iscekujemo s tobom rezultat 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    07. Studeni 2020. 09:45

Ruska1986

manemoj

NadimakMTB

Dobro jutro svima!
    Danas su naše misli prije svega uz naše Belaaa i Piky. Da im ovo traumatično iskustvo prođe što brže i bezbolnije, i da mogu krenuti u postupak oporavka, uz potporu svom čopora.LioraLiora nam danas ide po svoju bebu, navijamo da se sad spoje i više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseciNe zaboravi na McD!
    Naša manemoj će danas saznati kako se drže njeni kandidati za smrzliće - držmo joj fige da napuni te slamke i osigura svojoj bebi bracu/seku

Evo ja ću poceti sa odličnim vijestima!! Upravo me zvali, obje su se održale i idu u smrzavanje.. znači ja sam se tako plakala 🙈🙈🙈 nekako ne mogu vjerovati da smo imali 3 oplodjene i uspjeli doći do smrzlica.. presretna sam 🥰🥰🥰
    Držim fige svim curama da im dan bude kao moj a našim Bela i Piky šaljem puno zagrljaja ❤️

Super vijesti! 🎉🎉🎉🎉🎉 bas super! 🌝 i ja imam iskustvo kao i ti, sve najbolje! O svemu su me obavjestavali a, obzirom da mi je maltene prvi postupak bio, nisam imala pojma kolika je to sreca! Ne samo da ti jave koliko ih je, nego nakon aspiracije i popricaju sa tobom i obavjestavaju te o apsolutno svemu! Ma divota… A isto sam isla preko HZZOa dakle nisam nista dodatno placala, a dobila sam uslugu kakvu bi svakanod nas ovdje trebala dobiti… i da, i ja sam od siline svojih stanica mislila da cu imat bar 10 🐧 kako sam naivna bila.. 😏

Baš tako i treba biti svima, istina..
    A za smrzlice, na tvoj broj je stvarno šteta ali dobila si onaj dobitni a to je najveća sreća 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

vuky
    07. Studeni 2020. 09:55

Leptirica 90🦋

Ja sam se testirala jučer na koronu. U petrovoj i još 2 cure. I uzorak se šalje na rebro..

Ja bi trebala doci 2dc u Petrovu, je istina da vec tad trebam test i da li ga mogu kod njih isto napraviti ili kako? Zvati cu ih kad se priblizi vrijeme, no ako znas?

AuroraB
    07. Studeni 2020. 09:58

Manemoj isss svaka čast na smrzlićima! Možda je ipak Rekovelle dobar
    Vuky istina je, meni su rekle u Petrovoj da se testira tri puta po novom! Prije pikanja, prije aspiracije i prije transfera.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Teja1408
    07. Studeni 2020. 09:58

manemoj

NadimakMTB

Dobro jutro svima!

Odlicno 🥰🥰🥰

manemoj
    07. Studeni 2020. 10:02

AuroraB

Manemoj isss svaka čast na smrzlićima! Možda je ipak Rekovelle dobarVukyistina je, meni su rekle u Petrovoj da se testira tri puta po novom! Prije pikanja, prije aspiracije i prije transfera.

Odmah sam i ja na Rekovelle pomislila. Tko zna.. vidjeti ćemo do kraja ali za sad eto ispalo baš savršeno 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

vuky
    07. Studeni 2020. 10:02

AuroraB

Manemoj isss svaka čast na smrzlićima! Možda je ipak Rekovelle dobarVukyistina je, meni su rekle u Petrovoj da se testira tri puta po novom! Prije pikanja, prije aspiracije i prije transfera.

Nadam se da ce mi onda tamo uzeti uzorak1dc, je ne znam kako drugacije da uspijem imati rez testa na vrijeme ( ne znam kad cu tocno dobiti M, a mislim dane smije biti test stariji od 48h ) plus sam iz Dubrovacko neretvanske zupanije.... pa komplicira dodatno....

Meto
    07. Studeni 2020. 10:07

Manemoj jeeeej za smrzlice🥰
    Bela sa tobom sam u mislima❤️
    Piky sumnjam da ce ti injekcije pomoci. Ponavljam se al meni je ostao dio posteljice i nije hruo van, tri puta sam po dvije injekcije dobila, to su uterotonici za stezanje maternice. Meni su malo drhtale noge od njih al nista nisam osjetila u vidu nekih grceva i sl. Vjerovatno s tim pokusavaju da prokevaris i onda bi tijelo trebalo prepoznati i samo se otvoriti da ide to vani. 
    Jako mi je zao da se mucis toliko, da te barem malo utjesim dok god nemas sukrvicu nema straha od sepse.. nezz zasto ti nisu dali pikicu u grlic dok si bila uspavana, to bi ga omeksalo i mogli bi napraviti kiretazu.. nadam se da ces rijesiti sto prije to, napravi scenu ako je potrebno. Uz tebe smo❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.