Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2020. 08:41

miss1502

Sanjich Bozma meni su one skroz odbojne, ubile su me jednom u pojam , bas se vidi da rade mikroskopski posao i da cule nad inkubatorima, nimalo empatije prema zenama…tamo sam navikla da su svi njezni prema tebi, one su sve samo ne to..meni se ne sviđa taj pristup ,ipak smo mi zene radoznale i tesko nam je to sve prolazit..neke stvari bi se mogle rec ipak pristojnije…ne mora ih uljepsavt,volim i ja iskrenost ali daj malo takta…

tako je.. i ja se isto osjecam.. NISTA MI NIJE REKLA... zato i jesan sva nikakva jutros.. jebate jos kao napominje da nije danas ponedjeljak  peti dan... i kad sam rekla da zovem napomenut da bi ja barem dva da stave po jednu zamrznit.. ona kao govori pa to i je praksa ovdje po jedna blastocista.. kao ono ddd kako to ne znas... jbt prvi mi je put nis ne znam, lebdim u medjuprostoru.. 

stvarno sva srica na dobrim medicinskim sestrama i doktoru.. eto... barem su mi oni pokazali neku empatiju ... 

ali btw. prije nego me sestra prebacila biologici rekla je da oni zamrznu jednu dobru jednu losu.. ali kao evo prebacit cu vas pa napomenite vasu zelju.. 

07. Studeni 2020. 08:45

Bozma

Jeste primjetile da MTBpuno spava otkako je trudnica 😁
    Sanjich, nzn koja ti se javila od njih dvije. Meni je oba puta bila ista i ja nju obozava, volim kako je brutalno iskrena, ali nije skrta na savjetima. Nije mi nikad nista dobrog rekla, niti se ubija od ljubaznosti, ali draze mi je to da je tu i da je mogu sve pitat nego ono kad sa embriologom nemas nikakav kontakt niti znas sta je oplodjeno, je li oplodjeno, nece da ti ga spoje niti se pojavi na transferu, a sestra nista ne smije rec. Je li ti rekla koliko ih je za sad i kakvi su?

Onda si joj ti garant simpaticna.. haha

07. Studeni 2020. 08:48

Sanjich🤞🤰

miss1502

Sanjich Bozma meni su one skroz odbojne, ubile su me jednom u pojam , bas se vidi da rade mikroskopski posao i da cule nad inkubatorima, nimalo empatije prema zenama…tamo sam navikla da su svi njezni prema tebi, one su sve samo ne to..meni se ne sviđa taj pristup ,ipak smo mi zene radoznale i tesko nam je to sve prolazit..neke stvari bi se mogle rec ipak pristojnije…ne mora ih uljepsavt,volim i ja iskrenost ali daj malo takta…

tako je.. i ja se isto osjecam.. NISTA MI NIJE REKLA… zato i jesan sva nikakva jutros.. jebate jos kao napominje da nije danas ponedjeljak peti dan… i kad sam rekla da zovem napomenut da bi ja barem dva da stave po jednu zamrznit.. ona kao govori pa to i je praksa ovdje po jedna blastocista.. kao ono ddd kako to ne znas… jbt prvi mi je put nis ne znam, lebdim u medjuprostoru..

stvarno sva srica na dobrim medicinskim sestrama i doktoru.. eto… barem su mi oni pokazali neku empatiju …

ali btw. prije nego me sestra prebacila biologici rekla je da oni zamrznu jednu dobru jednu losu.. ali kao evo prebacit cu vas pa napomenite vasu zelju..

Ako biologica procijeni da je neka sto bi se reklo 'nit za zamrznt niti ne' onda ju stave s tom 'boljom' i to nije bas rijetko jer inace bi mogla ostati bez transfera... 

manemoj
    07. Studeni 2020. 08:49

Brzo će taj ponedjeljak 😉. 
    Ja danas čekam poziv jesu ostale dvije izdržale i baš sam napeta, sve me frce u trbuhu, imam neki loš osjećaj..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

07. Studeni 2020. 08:56

LUCIJA007

Sanjich🤞🤰

miss1502

tako je.. i ja se isto osjecam.. NISTA MI NIJE REKLA… zato i jesan sva nikakva jutros.. jebate jos kao napominje da nije danas ponedjeljak peti dan… i kad sam rekla da zovem napomenut da bi ja barem dva da stave po jednu zamrznit.. ona kao govori pa to i je praksa ovdje po jedna blastocista.. kao ono ddd kako to ne znas… jbt prvi mi je put nis ne znam, lebdim u medjuprostoru..

stvarno sva srica na dobrim medicinskim sestrama i doktoru.. eto… barem su mi oni pokazali neku empatiju …

Ako biologica procijeni da je neka sto bi se reklo 'nit za zamrznt niti ne' onda ju stave s tom 'boljom' i to nije bas rijetko jer inace bi mogla ostati bez transfera…

A vidi.. ja sam bas uvjerena čitajući o svemu.. da loš embrij ometa implantaciju dobrog.. i baš sam nekako uvjerena da su mi veće sanse da vratim jednu dobru... i ne bi si htjela taj state of mind u glavi sjebat.. jer ako zamrzne po dvije jedna mi sigurno propada jer ih mora obje odmrznit zajedno.. to je uzas..tolko muke u stimulaciji da bi ona svoju volju izvršavala.. e ne moze tako bas

Ruska1986
    07. Studeni 2020. 09:01

Samara

Nego, Ruska kako ti se sviđa danasnji popis? 😆😂

Nikad bolji 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    07. Studeni 2020. 09:04

Probala sam nac popis od jucer, ali stvarno ne znam nakojoj je stranici 😂😂 pa cu samo pozeljeti sretno danas svima u svemu! 🙂🙂🙂🙂🌝🌝🌝🌝

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

07. Studeni 2020. 09:04

Ljudi di nam je MTB?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Studeni 2020. 09:09

Cure drage evo cucam te dvi tablete po ure moram ih drzati u ustima tako me strah da samo sve prodje uredu😪🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

AuroraB
    07. Studeni 2020. 09:12

Jooj...baš su zločeste što ništa ne govore, to je ono kao da ne daju lažne nade jer 4. dan je jako kritičan... Ali ja bi rađe i tako, nego bila cijelo vrijeme u neizvjesnosti. Meni je rekla na telefon da mi to ne smije govoriti, ali upiješ ih namoliti  
    Nisam ni znala koliko je blaženstvo ići u PRVI postupak, ne znaš ništa i ne brineš previše... Ima "robe" kao, bit' će sve ok. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.