Jutro curke, sretno svima i uživajte u vikendu.
Bela, Piky uz vas smo ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Marinela87, dobro nam došla, i još prije nam otišlja - trudna.
Po svemu što sam ja čitala, kad ti vrate 2 zametka, njihov uspjeh međusobno uopće ne ovisi. Svaki od njih ima svoj unutarnji kapacitet da se primi i to je to. Ne može jedan ometati drugoga, niti mu pomoći. Jednostavno, stave dva nadajući se da će se barem jedan primiti. Nekad se prime oba, nekad jedan, nekad drugi, nekad niti jedan. To je jedno od čuda prirode u koje medicina još nije prodrijela.
Što se tiče ocjena, to su ocjene "vanjske" kvalitete jajašaca. Istraživanjem su došli do toga da ako jajašca izgledaju ovako ili onako, onda imaju veću ili manju šansu da se prime. Ali opet, naša medicina i dalje ne zna unutarnji mehanizam naših jajnih stanica. I nekad se savršene blastice ne prime. A nekad se "nekvalitetne" dvodnevne prime.
Skraćeno, imaš svoje bebe nazad, u buši. Mazi ih, pričaj im, i vjeruj u najbolje - time im pomažeš.
Za TSH pij terapiju, moja se spustila unutar 7 dana, i vjerujem da je i to pomoglo da se moja bebica bolje zakači.
Kad trebaš vaditi betu?
manemoj, baš se veselim radi tebe.
Znam koliko sam ja bila tužna kad su moji odustali prije finisha. Ali prebolila sam to i krenula dalje, sa ovim malim herojem u meni.
A ti svom malom heroju možeš pričati kako će imati brace i seke, i veeeeliku obitelj koja ga čeka.
💔💔💔
Drage moje, u velikoj sam guzvi pa ne stignem pisat.
Jucer mi je bila aspiracija, 3 js.
2 oplođene. U ponedjeljak transfer 🙏
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Po svemu što sam ja čitala, kad ti vrate 2 zametka, njihov uspjeh međusobno uopće ne ovisi. Svaki od njih ima svoj unutarnji kapacitet da se primi i to je to. Ne može jedan ometati drugoga, niti mu pomoći. Jednostavno, stave dva nadajući se da će se barem jedan primiti. Nekad se prime oba, nekad jedan, nekad drugi, nekad niti jedan. To je jedno od čuda prirode u koje medicina još nije prodrijela.
Što se tiče ocjena, to su ocjene "vanjske" kvalitete jajašaca. Istraživanjem su došli do toga da ako jajašca izgledaju ovako ili onako, onda imaju veću ili manju šansu da se prime. Ali opet, naša medicina i dalje ne zna unutarnji mehanizam naših jajnih stanica. I nekad se savršene blastice ne prime. A nekad se "nekvalitetne" dvodnevne prime.
Skraćeno, imaš svoje bebe nazad, u buši. Mazi ih, pričaj im, i vjeruj u najbolje - time im pomažeš.
Za TSH pij terapiju, moja se spustila unutar 7 dana, i vjerujem da je i to pomoglo da se moja bebica bolje zakači.
Kad trebaš vaditi betu?
Znam koliko sam ja bila tužna kad su moji odustali prije finisha. Ali prebolila sam to i krenula dalje, sa ovim malim herojem u meni.
A ti svom malom heroju možeš pričati kako će imati brace i seke, i veeeeliku obitelj koja ga čeka.
Ovaj forum je najdivnije mjesto. Ja znam da se ti a i ostale cure stvarno iskreno veselite radi mene kao i ja radi svih vas ❤️❤️❤️
Skupa placemo, veselimo se, bodrimo, savjetujemo.
Jedno divno mjesto sa divnim ljudima 🥰
Ovo je baš support koji ženama koje ovo prolaze treba 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage moje, u velikoj sam guzvi pa ne stignem pisat.
Jucer mi je bila aspiracija, 3 js.
2 oplođene. U ponedjeljak transfer 🙏
🎉🎉🎉 Odlične vijesti 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
minilu, wooohoo, super rezultat. Držmo fige u ponedjeljak!
manemoj, baš to - sve za jednu, jedna za sve! Bez zadrške!
💔💔💔
Manemoj ajme superrrr! Bas se veselim zbog tebe, da mi je to dozivit spasila bi se !! Smrzlici su mi san - bar jedan 🙏 bas se veselim iducem tjednu i svemu sta dolazi...
Minilu super, sretno u pon! 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Kad trebaš vaditi betu?
Hvala ti! Da, to za uspjeh zametka i meni ima smisla, ali kad su dr u isti glas rekle 'neće bit blizanci, jedan je malo slabiji, njega šaljemo da pomogne drugom', ja gledam kakve to logike ima i kako vi možete bit tako uvjerene da npr bas on neće uspjet. Da, puno je tu jos nepoznanica, zato mi je ta njihova uvjerenost bila čudna. Ali, imas pravo, poanta je da su tu i da je to super jer je ovo najdalji stadij do kojeg sam ikad (znajući) dosla na ovom putu 🥰
A daj da te pitam, jel se tebi tokom stimulacije kad povisio tsh?
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Kad trebaš vaditi betu?
Hvala ti! Da, to za uspjeh zametka i meni ima smisla, ali kad su dr u isti glas rekle 'neće bit blizanci, jedan je malo slabiji, njega šaljemo da pomogne drugom', ja gledam kakve to logike ima i kako vi možete bit tako uvjerene da npr bas on neće uspjet. Da, puno je tu jos nepoznanica, zato mi je ta njihova uvjerenost bila čudna. Ali, imas pravo, poanta je da su tu i da je to super jer je ovo najdalji stadij do kojeg sam ikad (znajući) dosla na ovom putu 🥰
A daj da te pitam, jel se tebi tokom stimulacije kad povisio tsh?
Ma ne mogu znati, pričaju gluposti i to ispred trudnice. Srećom, uskoro ćeš im moći bacati ječmenac
Ne znam je li se povisio tokom stimulacije, ali na nalazima prije postupka (koji su doduše bili par mjeseci stari) sam imala dobar TSH. Onda sam 3 dana nakon transfera išla vaditi TSH i bio 3.55. Doktorica mi je dala minimalnu terapiju.
Tjedan dana kasnije, kad sam vadila betu, paralelno sam vadila i TSH i već mi je bio 1.9. Tako da izgleda da se on dosta brzo može regulirati, barem kod mene.
💔💔💔
Manemoj ajme superrrr! Bas se veselim zbog tebe, da mi je to dozivit spasila bi se !! Smrzlici su mi san - bar jedan 🙏 bas se veselim iducem tjednu i svemu sta dolazi…
Minilu super, sretno u pon! 🥰
Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji