Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    07. Studeni 2020. 13:35

Samara

Trudnice koje ste tu negdje ko ja (ja sam danas 9+4) dal vam se vidi trbuh? Ajme ja ga vise ne mogu sakriti vec se jako vidi. Izgledam ko da sam u 4 mjesecu trudnoce 😂 dobro jako sam napuhana i jako puno papam jer sam stalno gladna al ono trbuh je vec sad velik. Prevelik za razdoblje u kojem jesam.. Mislim da ce me dr bacit na djetu haha

Meni se tek sad poceo vidit, u skoro 17 tt 🤭🤭 na zadnjem vaganju, 5 kila dosad, ali nista mi nisu rekli.. Prosli put su mi se prijetili dijetom

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    07. Studeni 2020. 13:43

Cure jel ponekad stavite jastuk pod majicu/haljinu da vidite kakve cete bit trudnice? Ja sam upravo isprobala- nije lose za vidit, znam, munjena sam ali briga me 😂😂😂😂😂 koji gust kad ovde mozes napisat sve budalastine 😂😂😂

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    07. Studeni 2020. 13:47

miss1502

Cure jel ponekad stavite jastuk pod majicu/haljinu da vidite kakve cete bit trudnice? Ja sam upravo isprobala- nije lose za vidit, znam, munjena sam ali briga me 😂😂😂😂😂 koji gust kad ovde mozes napisat sve budalastine 😂😂😂

😂😂😂😂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    07. Studeni 2020. 13:53

miss1502

Hahahaha i super je što kad misliš da je nešto što radiš neugodno ispadne da svi to rade 😂
    I dalje bi rekla da je pobjednička beta od MTB ali sve smo mi tu negdje 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Studeni 2020. 13:55

miss1502

Hahhahahah extra

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 14:11

Samara

Trudnice koje ste tu negdje ko ja (ja sam danas 9+4) dal vam se vidi trbuh? Ajme ja ga vise ne mogu sakriti vec se jako vidi. Izgledam ko da sam u 4 mjesecu trudnoce 😂 dobro jako sam napuhana i jako puno papam jer sam stalno gladna al ono trbuh je vec sad velik. Prevelik za razdoblje u kojem jesam.. Mislim da ce me dr bacit na djetu haha

Najbolje ti je pratiti kilažu i mjere (opseg ruke, prsa, struka, bokova, bedra). Po tome ćeš znati da li se napuhuješ ili se debljaš.
    Meni je isto stomak veći nego prije postupka, i stalno me zateže. Nije mi više ugodno nositi ni traperice koje su broj veći od mog standardnog broja pa sam stalno u tajicama. S druge strane, vidim po bedrima, licu, pa čak i vagi da sam čak izgubila malo, tako da znam da je to radi trudnoće, a ne radi debljanja.
    Ako nisi imala višak ili preveliki višak na početku ove priče, malo debljanja nije problem 
    S tim da je vaga tu malo zeznuta, znam imati oscilacije od 1, 2 kg od danas do sutra - a stalno jedem podjednako. Tako da više gledam trend nego pojedine vrijednosti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 14:13

manemoj

miss1502

Hahahaha i super je što kad misliš da je nešto što radiš neugodno ispadne da svi to rade 😂

Šta sad ja? Što sam sad skrivila? 
    miss1502, ne stavljam si stomak, bila sam svojedobno dosta debela pa znam kako to izgleda 

💔💔💔

07. Studeni 2020. 14:20

NadimakMTB

manemoj

miss1502

Šta sad ja? Što sam sad skrivila?miss1502, ne stavljam si stomak, bila sam svojedobno dosta debela pa znam kako to izgleda

😂😂😂😂
    Ja sam nakon stimulacije znala bit dosta napuhana, veci trbuh nego Šuputica😂. 
    A inace sam mrsava ravnog trbuha pa, se to bas vidjelo, znali me ljudi cudno gledat a svi se boje pitati ONO pitanje 🤰🙊😂😂... 
    Doslovno sve malo i taj period samo tajice i siroke tunike no s mengom opet uvijek ravan trbuh... 

07. Studeni 2020. 14:24

Belaaa 🌺❣️ kakvo je stanje? 

07. Studeni 2020. 14:32

Evooo ekipoooossss 😂. Došla kući, pošto mi nije baš blizu.. Vraćena jedna 👶, druge 👶👶 frozen. Četvrta kao što sam već rekla je bila oplođena ali od nje ništa, nije se dalje razvijala. 
    NadimakMTB, naravno sjeo je MC 🤣, i sjeo je Muller, išla posebno po kinder country i haribo kisele bombone, to mi se tražilo za desert 🤷‍♀️🙆‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.