Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    07. Studeni 2020. 14:33

NadimakMTB

manemoj

miss1502

Cure jel ponekad stavite jastuk pod majicu/haljinu da vidite kakve cete bit trudnice? Ja sam upravo isprobala- nije lose za vidit, znam, munjena sam ali briga me 😂😂😂😂😂 koji gust kad ovde mozes napisat sve budalastine 😂😂😂

Hahahaha i super je što kad misliš da je nešto što radiš neugodno ispadne da svi to rade 😂
    I dalje bi rekla da je pobjednička beta od MTB ali sve smo mi tu negdje 😂😂😂

Šta sad ja? Što sam sad skrivila?miss1502, ne stavljam si stomak, bila sam svojedobno dosta debela pa znam kako to izgleda

Ja sam isto prosla fazu s kilama kad bi sigurno bilo 6.mj 🤣🤣 ako nista drugo, sad imam zalihu robe koja je jako lijepa, a nikad ju ne bi nasla kao trudnica 🤣🤣
    Da ne kazem da su kolegice s posla bile uvjerene da sam trudna, ali im necu reci 😁

Nego, je li normalno ovako rano poceti osjecati mucninu na mahove? Ujutro nisam mogla uopce jesti, a do jucer me pratila takva slonovska glad da to nije bilo normalno 🙈

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    07. Studeni 2020. 14:36

LioraLiora

Evooo ekipoooossss 😂. Došla kući, pošto mi nije baš blizu.. Vraćena jedna 👶, druge 👶👶 frozen. Četvrta kao što sam već rekla je bila oplođena ali od nje ništa, nije se dalje razvijala.
    NadimakMTB, naravno sjeo je MC 🤣, i sjeo je Muller, išla posebno po kinder country i haribo kisele bombone, to mi se tražilo za desert 🤷‍♀️🙆‍♀️

Wooohooo, bravo 🤞🍀
    Nista bez Mekica, MM je meni dao i svoje krumpirice, da imam porciju za svaku posadenu blasticu 🤣
    Sad uzivaj i sretno treniranje zivaca do bete 😬😬 ja ti bas i nisam neki karakter za primjer cekanja 😀

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

manemoj
    07. Studeni 2020. 14:42

LioraLiora

Evooo ekipoooossss 😂. Došla kući, pošto mi nije baš blizu.. Vraćena jedna 👶, druge 👶👶 frozen. Četvrta kao što sam već rekla je bila oplođena ali od nje ništa, nije se dalje razvijala.
    NadimakMTB, naravno sjeo je MC 🤣, i sjeo je Muller, išla posebno po kinder country i haribo kisele bombone, to mi se tražilo za desert 🤷‍♀️🙆‍♀️

Priznaj, jesi samo to kupila u mulleru? 😂🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    07. Studeni 2020. 14:47

Evo sad se i u mene dosta vidi trbuh
    https://ibb.co/RDG8bXM

07. Studeni 2020. 14:51

BAJO1

Jebote vec si u 21tj.. Uhh kad se sjetim tvog pozitivnog testa.. Ajme kako vrime leti 

BAJOMA
    07. Studeni 2020. 14:51

Sanjich🤞🤰

BAJO1

Jebote vec si u 21tj.. Uhh kad se sjetim tvog pozitivnog testa.. Ajme kako vrime leti

😬🤣🤣♥️

Tuma
    07. Studeni 2020. 15:03

Samara

Trudnice koje ste tu negdje ko ja (ja sam danas 9+4) dal vam se vidi trbuh? Ajme ja ga vise ne mogu sakriti vec se jako vidi. Izgledam ko da sam u 4 mjesecu trudnoce 😂 dobro jako sam napuhana i jako puno papam jer sam stalno gladna al ono trbuh je vec sad velik. Prevelik za razdoblje u kojem jesam.. Mislim da ce me dr bacit na djetu haha

Meni se ne vidi jos, samo osjetim da je tvrd i "naotecen" dio ispod pupka, iznad mjehura.... ja sam danas 10+2

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 15:03

LioraLiora, gdje je PUPO u potpisu? 
    Woooohooo, beba se vratila mami!!! I još smrzlići!! Fantastične vijesti. 
    I nadam se da si u Mulleru i testove kupila 

WNGG, ja se baš veselim nekim komadima odjeće koje sam si spremila za trudnoću iz deblje faze 
    Što se mučnina tiče, ja sam jako istrenirana pratiti sve senzacije u svom tijelu, koliko god sitne bile. Tako da sam osjetila da sam postala osjetljiva na neke mirise (sirovo meso), da mi više neka hrana ne paše (zato sam mijenjala doručke), imam nekad napadaje gladi, a onda nekad uopće ne mogu jesti. Jako pratim te signale tijela, vjerujem da sam zato (za sad) izbjegla neke mučninice.
    Inače, kažu da su nam sinovi krasni, a da nam kćerke prave problema, tako da je možda barem jedno od tvojih žensko. 

BAJO1, beba ti se baš lijepo smjestila 

💔💔💔

07. Studeni 2020. 15:05

Jesam da, priznam, kupila sam 3 testića i gledala još parfem neki bio na akciji, al mislim se ma neću se sad ni mirisat neko vrijeme, a i doma sam stalno, nigdje ne idem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

manemoj
    07. Studeni 2020. 15:11

LioraLiora

Jesam da, priznam, kupila sam 3 testića i gledala još parfem neki bio na akciji, al mislim se ma neću se sad ni mirisat neko vrijeme, a i doma sam stalno, nigdje ne idem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Samo 3? 😂 Bravooo!
    Kad misliš raditi test? Ja sam još uvijek u fazi da ga kao neću raditi 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.