Trudnice very soon to be - part one
Lala1982 - 4.11 čekamo betu
lotus - 6.11 čekamo betu
manemoj - 7.11 smrzlići komada dva, 20.11. beta
LioraLiora - 7.11. transfer, imamo 4js!!
Leptirica90 - 8.11. aspiracija
miss1502 - 8.11. folikulometrija
Jadranka. - 8.11. folikulometrija
Anitram1982 - 9.11 FET
ruby22 - 9.11 prvi UZV, beta je divna!!
Chloe18 - 9.11. folikulometrija
Giny - bockanje
iris_iris - bockanje!!!
Minilu - bockanje, imamo 4 vodeće lijepe veličine
Sanjich - 10.11. čekamo rezultate oplodnje
Dada31 - 10.11. konzultacije
tokio - 16.11 prvi MPO pregled
Bjanka - 17.11 operacija polipa
MTB - 17.11. prvi UZV, bete se poduplale!!!
Teja1408 - 17.11 beta
Nirvana2020 - prvi UZV, bete se poduplale!!!
Pepsi - prvi UZV, bete se poduplale!!!
ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
Tiinaa - 25.11 prvi UZV, bete se poduplale!!!
Lucyinthesky - idući postupak 11/20
Ana26 - idući postupak 11/20
VM - idući postupak 11/20
kju - idući postupak 11/20
Deoria - idući postupak 11/20
TiKi92 - idući postupak 11/20
anavi985 - idući postupak 11/20
Oolive - idući postupak 11/20
Bozma - idući postupak 11/20
točkicaa - idući postupak 11/20
Vučica - idući postupak 11/20
little123 - idući postupak 11/20
Teja09 - HSG 11/20
nada86 - FET 11/20
vickivale - FET 11/20
Blacky89 - FET 11/20
Anavi123456 - FET 11/20
sunshine25 - FET 11/20
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - idući postupak 12/20
ANKSIMORON - idući postupak 12/20
Mila-Milica - idući postupak 12/20
maja555 - idući postupak 12/20
AuroraB - idući postupak 12/20
Razumna - idući postupak 12/20
darliv - FET 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
angribird - FET ??
Monolena - idući postupak 01/21
Meto - idući postupak 01/21
Tanja79 - idući postupak 01/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
Aura - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - idući postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - idući postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
lucija07 u našim srcima i mislima
Piky u našim srcima i mislima
Belaaa u našim srcima i mislima
💔💔💔
Trudnice
more2309 - 7tt 5.11 UZV, imamo dvojke
Tuma - 10tt 10.11 nifty
Samara - 9tt, 12.11 UZV
Lana3 - 5tt
Olivera -7tt
*.Women_name.* - 7tt 30.11 UZV
Ruska1986 - 16tt, 5.11. UZV
willy - čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
Simba 1989 - 9tt imamo jednojajčane trojke
BAJO1 - 21tt, mala Marija
MakiST - 23tt it's a boy!!!
flower93 - 25tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Jeste primjetile da MTBpuno spava otkako je trudnica 😁
Sanjich, nzn koja ti se javila od njih dvije. Meni je oba puta bila ista i ja nju obozava, volim kako je brutalno iskrena, ali nije skrta na savjetima. Nije mi nikad nista dobrog rekla, niti se ubija od ljubaznosti, ali draze mi je to da je tu i da je mogu sve pitat nego ono kad sa embriologom nemas nikakav kontakt niti znas sta je oplodjeno, je li oplodjeno, nece da ti ga spoje niti se pojavi na transferu, a sestra nista ne smije rec. Je li ti rekla koliko ih je za sad i kakvi su?
Onda si joj ti garant simpaticna.. haha
Privatno platis i rade sta ih je volja. Uopce ne dobijes informaciju koliko ih je oplodjenih niti ti se embriolog uopce obrati. Nema sanse da bi ti u cito sestra uopce dala embriologa na telefon, ni na transferu ga ne sretnes jer te polegnu a on dodje od dole stavi ih i bjezi, a tebi 100 pitanja u glavi. Zato su meni one super. Posao im je takav da bas ni ne moraju bit najljubaznije, ali imala sam miljon pitanja i na sva mi je odgovorila, bez uljepsavanja, je da me malo ubila u pojam, ali dala mi je i malo nade. Da mi je netko nakon prvog puta rekao ono sto mi je ona rekla ustedili bi mi puno vremena i novca
Dobro jutro svima!
Danas su naše misli prije svega uz naše Belaaa i Piky. Da im ovo traumatično iskustvo prođe što brže i bezbolnije, i da mogu krenuti u postupak oporavka, uz potporu svom čopora.
LioraLiora nam danas ide po svoju bebu, navijamo da se sad spoje i više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseci Ne zaboravi na McD!
Naša manemoj će danas saznati kako se drže njeni kandidati za smrzliće - držmo joj fige da napuni te slamke i osigura svojoj bebi bracu/seku
I dalje čekamo Lala1982, lotus i more2309 da nam se jave s dobrim vijestima
A svima nama ostalima, ugodan i bezbrižan vikend želim
💔💔💔
Dobro jutro svima!
Danas su naše misli prije svega uz naše Belaaa i Piky. Da im ovo traumatično iskustvo prođe što brže i bezbolnije, i da mogu krenuti u postupak oporavka, uz potporu svom čopora.LioraLiora nam danas ide po svoju bebu, navijamo da se sad spoje i više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseci
Ne zaboravi na McD!
Naša manemoj će danas saznati kako se drže njeni kandidati za smrzliće - držmo joj fige da napuni te slamke i osigura svojoj bebi bracu/seku
Evo ja ću poceti sa odličnim vijestima!! Upravo me zvali, obje su se održale i idu u smrzavanje.. znači ja sam se tako plakala 🙈🙈🙈 nekako ne mogu vjerovati da smo imali 3 oplodjene i uspjeli doći do smrzlica.. presretna sam 🥰🥰🥰
Držim fige svim curama da im dan bude kao moj a našim Bela i Piky šaljem puno zagrljaja ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jeste primjetile da MTBpuno spava otkako je trudnica 😁
Sanjich, nzn koja ti se javila od njih dvije. Meni je oba puta bila ista i ja nju obozava, volim kako je brutalno iskrena, ali nije skrta na savjetima. Nije mi nikad nista dobrog rekla, niti se ubija od ljubaznosti, ali draze mi je to da je tu i da je mogu sve pitat nego ono kad sa embriologom nemas nikakav kontakt niti znas sta je oplodjeno, je li oplodjeno, nece da ti ga spoje niti se pojavi na transferu, a sestra nista ne smije rec. Je li ti rekla koliko ih je za sad i kakvi su?
Onda si joj ti garant simpaticna.. haha
Privatno platis i rade sta ih je volja. Uopce ne dobijes informaciju koliko ih je oplodjenih niti ti se embriolog uopce obrati. Nema sanse da bi ti u cito sestra uopce dala embriologa na telefon, ni na transferu ga ne sretnes jer te polegnu a on dodje od dole stavi ih i bjezi, a tebi 100 pitanja u glavi. Zato su meni one super. Posao im je takav da bas ni ne moraju bit najljubaznije, ali imala sam miljon pitanja i na sva mi je odgovorila, bez uljepsavanja, je da me malo ubila u pojam, ali dala mi je i malo nade. Da mi je netko nakon prvog puta rekao ono sto mi je ona rekla ustedili bi mi puno vremena i novca
Kod mene skroz suprotno. Embiolog me zvao prije aspiracije da sve još jednom prodjemo. Bio tamo, nakon došao porazgovarati samnom i dao mi sve info. Zvao me u utorak i srijedu sa informacijama, bio na transferu i poslije došao do mene da sve još jednom prodjemo i danas me zvao da me obavijesti. Rekla bi da je baš ukljucen u sve to i djeluje mi kao jako topla osoba, ne djeluje da sve odradjuje mehanički.. valjda ima veze kakva je osoba.. kako je netko napisao gore, većinom su u laboratoriju i socijalna inteligencija im nije baš razvijena..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Dobro jutro svima!
Danas su naše misli prije svega uz naše Belaaa i Piky. Da im ovo traumatično iskustvo prođe što brže i bezbolnije, i da mogu krenuti u postupak oporavka, uz potporu svom čopora.LioraLiora nam danas ide po svoju bebu, navijamo da se sad spoje i više ne razdvajaju idućih skoro 9 mjeseci
Ne zaboravi na McD!
Evo ja ću poceti sa odličnim vijestima!! Upravo me zvali, obje su se održale i idu u smrzavanje.. znači ja sam se tako plakala 🙈🙈🙈 nekako ne mogu vjerovati da smo imali 3 oplodjene i uspjeli doći do smrzlica.. presretna sam 🥰🥰🥰
Držim fige svim curama da im dan bude kao moj a našim Bela i Piky šaljem puno zagrljaja ❤️
Woooohoooooo, bit će bebica!!!!
A sad se možeš prestati brinuti i posvetiti se ovoj koja ti raste u stomaku
💔💔💔
Drage cure!
Citam vas već dugo i toliko sam se uzivila u vaše priče da sam se odlučila javit. Svaka vam čast na izdržljivosti i svemu sta prolazite! ja sam jučer odradila prvi transfer, i već mi je dosta svega a najviše osoblja skrtog na rijecima😂 ali to je valjda tako u državnim bolnicama..ne mogu oni svakome crtati, razumijem..
E da, i svaka čast MTB (i asistentima) na uvodnim stranicama, i općenito na angažiranosti!Nikad u životu se nisam uclanila na neki forum, ali ovaj je stvarno nešto super. Jucer sam dakle bila na transferu 2 embrija od 5 dana i rekli su mi odmah da jednoga šalju samo kao pomoć drugom jer je slabiji i neće se održat. Ne razumijem bas, valjda se proizvodi više nekakvih hormona koji pomažu? Ali evo to sam napisala vezano za ovo sta se Sanjich boji da će los ometat implantaciju dobrog.. nadam se da je suprotno 😂
Inace pitala sam kako to lošiji, sta je s ostalima, okolo naokolo, da bi mi na kraju rekli da mi JS nisu neke kvalitete.. Imala sam ih 6 na aspiraciji a vrijedi na kraju samo ta jedna. Kao, nisu one loše, ali nisu bajne. One nisu tome pridavale neki veliki značaj ali naravno da sam ja sva pokisla i jucer cijeli dan umjesto da se veselim tom jednom ali vrijednom, lezala i razmisljala pa zato ne uspijeva, pa hoće li ikad uspjeti, blabla, a trebala bi sad bit pozitivna! Ali dobro sad mi je bar jasnije zašto nikad nije uspjelo u kućnoj radinosti.. Jer osim toga nemam nekih problema, malo povisen tsh u odnosu na idealan za trudnoću i to je to. Rekla je i da se može prehranom poboljšat..morat cu obogatiti svoju kolekciju dodataka ako sad ne uspije.
Cure hvala na slusanju
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Dobro jutro svima!
Ne zaboravi na McD!
Woooohoooooo, bit će bebica!!!!
A sad se možeš prestati brinuti i posvetiti se ovoj koja ti raste u stomaku
Baš 🥰 uff pao mi je kamen sa srca. Stvarno sam se pripremila da ništa od njih kad oni iznenadili 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji