Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Studeni 2020. 15:18

O moj Bože, jel ta stvarno trudna pa namjerno stavlja sol na ranu nama koje ne možemol,ili je došla isključivo da provocira?
    Ja razumijem ushićenost i sreću , ali ono što ne razumijem kako može tako provocirati i još si davati za pravo slati u inbox takve poruke. Ovo je užasno, jadan njezin suprug ako je i njemu takva doma.  Svu joj sreću želim ,da rodi zdravo dijete, ali mislim stvarno ,kakva osoba, pa jel to moguće? 

endometrioza

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 15:20

Dada31

O moj Bože, jel ta stvarno trudna pa namjerno stavlja sol na ranu nama koje ne možemol,ili je došla isključivo da provocira?
    Ja razumijem ushićenost i sreću , ali ono što ne razumijem kako može tako provocirati i još si davati za pravo slati u inbox takve poruke. Ovo je užasno, jadan njezin suprug ako je i njemu takva doma. Svu joj sreću želim ,da rodi zdravo dijete, ali mislim stvarno ,kakva osoba, pa jel to moguće?

O Boze, mene zanima sad kakva je to spodoba??

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• LucyLou
    05. Studeni 2020. 15:27

Ruska1986

Kako ste znali da sam isla u Mc? 🤭🤭 Ali to samo zbog vas i vasih buducih transfera, da uspiju 🙂🙂 sve odlicno! Beba ima 189 grama(ja se nadala bar da ima 2 kile haha), prezivahna je(to su mi komentirali) i nikako vidit sta je jer ima pupcanu vrpcu izmedju nogu i non stop ledja okrece! 🙆‍♀️🙆‍♀️ oko 10ak posto da je cura 🤗🤗 ali uopce nije siguran. Danas mi je prvi put bio Grbavac i ja sam odusevljena, bas je super! Sve mi je izmjerio, pokazao, sve mjere su ok.. i stvaljam vam sliku pa probajte definirat sta je sta! Male upute:vide se ledja i glava
    https://ibb.co/rMXfFnz
    https://ibb.co/b7w8Wbd

Ruska, ovo je predivno, bas se lijepo vidi!!!❤️ neka samo tako nastavi dok ne ugleda mamu i tatu ! 😊👏🏻😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Studeni 2020. 15:27

Ruska1986 Bome i mene  sad kad uleti na forum 

endometrioza

05. Studeni 2020. 15:31

LUCIJA007

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala

Gdje si ti ono? Ja bi ih zvala jer bi bila prenestrpljiva.. mene su zvali u utorak i u srijedu, danas bila, sad su rekli da čekam poziv u subotu hoće biti smrzlica.
    Ja se nadam da bi nazvali ako se nije razvila, možda je ovo dobar znak onda ali nazovi čisto da ti bude lakše..

Na VV sam…misliš da smijem nazvati? Bas na broj embriologa ili? A kazem ti zadnje u utorak rekli vidimo se u sub na trans.ja onak ahaa ok..nadam se da su živi, barem 1 😇🙏 MTB super beta, čestitke još jednom 🙂, Nirvana čestitam, i svima koliko vas ima..😍

Ne znam zašto ne bi smjela. Mislim može ti reći da ne daju takve info ako se ljute što zoveš ali šta te briga za to 😉 s druge strane mogu ti dati neku info i biti ćeš mirnija 😊

Idem zvati, ispada da mi transfer 6 ti dan..jel to isto ok? Citam vecini cura 3 ili 5?

Dan aspiracije ti je 0 dan tj njega ne brojis dakle ako je punkcija bila 02. 5 dan ti je 07.

Hvala LUCIJA007 I manemoj.. zvala sam nitko se nije javio, ništa čekam do subote onda 🙏

Nirvana2024
    05. Studeni 2020. 15:31

Ruskaaa, kako je predivno vidjeti bebicu, baš sam sretna zbog tebe 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

manemoj
    05. Studeni 2020. 15:35

Ruska1986

Kako ste znali da sam isla u Mc? 🤭🤭 Ali to samo zbog vas i vasih buducih transfera, da uspiju 🙂🙂 sve odlicno! Beba ima 189 grama(ja se nadala bar da ima 2 kile haha), prezivahna je(to su mi komentirali) i nikako vidit sta je jer ima pupcanu vrpcu izmedju nogu i non stop ledja okrece! 🙆‍♀️🙆‍♀️ oko 10ak posto da je cura 🤗🤗 ali uopce nije siguran. Danas mi je prvi put bio Grbavac i ja sam odusevljena, bas je super! Sve mi je izmjerio, pokazao, sve mjere su ok.. i stvaljam vam sliku pa probajte definirat sta je sta! Male upute:vide se ledja i glava
    https://ibb.co/rMXfFnz
    https://ibb.co/b7w8Wbd

Ajme prekrasno 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Leptirica 90🦋
    05. Studeni 2020. 15:39

Ruska1986 kako mogu da pošaljem u forum nalaz neznam koliko ih ima

Azospermia

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 15:40

Hvala vam, curke, stvarno ste sve divne! ❤💜 Sve mi je bilo onako, necu rec ravno, ali nisam bila ni svjesna dok nisam cula srce i stvarno se osvjestila da je to to! Sad cu bit mirna jedno dva dana... Ali ovaj mjesec nam je krcat svim i svacim ovdje pa cu imat zanimaciju i sta pratit.. Probala sam otic i na Bebe, cak nesto i komentirala ali ne mogu slusat o kolicima vise, stvarno ne mogu 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 15:41

Leptirica 90🦋

Ruska1986 kako mogu da pošaljem u forum nalaz neznam koliko ih ima

Imas na prvoj ili drugoj stranici ovig foruma uputu za stavljat sliku. Tamo je sve napisano.. Pa nam posalji da vidimo...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.