Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija…. Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?
Naravno da nas ima. Nisi sama u svom jadu
Ja sam krenula na terapije, i s godinama sam uspjela smanjiti svoju samodestruktivnost na neku normalniju razinu (a bila sam se više puta u životu dovela do ruba s kojeg skoro pa nema povratka).
To mi je pomoglo da znam prepoznati kad krenem kliziti u svoju crnu rupu, i pomoći si na načine koji su meni svojstveni (ne pale sve tehnike svima).
I dalje nekad posrnem (tipa nakon spontanog sam baš bila potonula i opet se krenula sjebavati). Ali se dosta brzo trgnem i vratim nazad - pod dosta brzo mislim kroz nekoliko tjedana.
Nema tih lijekova koji će nam pomoći ako je naše djelovanje i način života taj koji uzrokuje fizičke simptome
Najviše mi ide na živce kad mi netko kaže kako sam jaka, kao kako ja to sve izdrzavam a ostajem normalna a ona je pala u depru jer je imala npr. biokemijsku, jesam mozda iz vanka jaka, ali u sebi se stalno borim da skupim snage i mislim da na taj nacin remetim prirodno funkcioniranje hormona i da sam se time dovela do ovog.
Okej, sad sam se istresla pa mogu ici naruciti neku kobinaciju na asos ili zaru🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣🤣🤣, robu umjesto dodataka prehrani. Hvala tebi i svima🤭🤭😊
Lucyinthesky 💗Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁
Mattan Pričaj nam, sve zelimo znati!! Koliko je endo, koliko folikula ide.. Sve!
MTB taj jarrow su cure narucivale s iherba ili vitacosta! Kuzis, tu je 60 eur a tamo je 35 na akciji... Isti, isti...
oharascarlett14@gmail.com
Joooj, znam kako je. Danas sam dobila najavu menstruacije, i sad sam sretna kao malo dijete. Wooooohooo, uskoro putujemo!!!
Samo još fali trčkalica ujutro i spremna sam! 😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ja sam došla tamo i ženska mi krenula da se čeka 48 sati, da bi svi preko reda.. bla bla.. ja rekla da ok, da sam u postupku medicinski potpomognute oplodnje, suza u oku i sve to.. ženska napisala na papir crvenom kemijskom hitno i dva puta podvukla i ja riješila 😉
Magnolianemam ti šta pametno reći, žao mi je što te to tako zabrinulo.. sjećam se kad sam ja vadila da su me još poslali da odem pola sata sjesti i umiriti se, možda stvarno da ponoviše, sigurno će biti ok ❤️
Inače, otkad si promjenila Nick ja guglam magnolie i razmišljam koju bi posadila u dvorište 😊
A neka bude neka roza😊
Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija…. Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?
Ja sam krenula na terapije, i s godinama sam uspjela smanjiti svoju samodestruktivnost na neku normalniju razinu (a bila sam se više puta u životu dovela do ruba s kojeg skoro pa nema povratka).
To mi je pomoglo da znam prepoznati kad krenem kliziti u svoju crnu rupu, i pomoći si na načine koji su meni svojstveni (ne pale sve tehnike svima).
I dalje nekad posrnem (tipa nakon spontanog sam baš bila potonula i opet se krenula sjebavati). Ali se dosta brzo trgnem i vratim nazad - pod dosta brzo mislim kroz nekoliko tjedana.
Nema tih lijekova koji će nam pomoći ako je naše djelovanje i način života taj koji uzrokuje fizičke simptome
Najviše mi ide na živce kad mi netko kaže kako sam jaka, kao kako ja to sve izdrzavam a ostajem normalna a ona je pala u depru jer je imala npr. biokemijsku, jesam mozda iz vanka jaka, ali u sebi se stalno borim da skupim snage i mislim da na taj nacin remetim prirodno funkcioniranje hormona i da sam se time dovela do ovog.
Okej, sad sam se istresla pa mogu ici naruciti neku kobinaciju na asos ili zaru🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣🤣🤣, robu umjesto dodataka prehrani. Hvala tebi i svima🤭🤭😊
Eh, to u sebi je problem. Zato sam i bila samodestruktivna, jer sam sve držala u sebi, pa bi se sva ta nagomilana tuga, ljutnja, bijes, mržnja, ogorčenje, blabla počelo okretati protiv mene. Ti sama za sebe vidi što to tebi radi.
Morala sam naučiti puštati to vani, na način na koji je meni to OK. I svatko mora naći svoj način.
Uvijek imam sliku koju mi je jednom jedna terapeutkinja opisala - kao ekspres lonac, nekad jednostavno moraš odvrtiti malo ventil da para izađe vani.
💔💔💔
Tiki ja sam bila uvjerena da sam Curly jucer cestitala 🤭 ili sam planirala, pa od uzbuđenja zaboravila 😁 uglavnom to je prvo cudo u ova dva dana, Marinela nam je drugo 🥳🥳
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Kužim te skroz i sama sam slična i svi briju kako sam jaka i kako sve riješim, na van uvijek tako djeluje, a iznutra često kaos.
Moraš pokušat naći neki ispušni ventil, nešto na čemz ćeš se "ispucat" kad ti dođe potreba. Samo se ti istresi tu, treba tak 💪
manemoj obožavam i ja magnolije, to je bilo prvo stabalce koje sam posadila kad smo se preselili u kuću, rozu 🌺
S bijelom nemam sreće jer mi je pesica već dvije iskopala 🙄🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky 💗Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁MattanPričaj nam, sve zelimo znati!! Koliko je endo, koliko folikula ide.. Sve!
MTBtaj jarrow su cure narucivale s iherba ili vitacosta! Kuzis, tu je 60 eur a tamo je 35 na akciji… Isti, isti…
Da, ali ovdje možeš naći bez poštarine, a tamo plaćaš poštarinu I carinu (ako ti dođe).
Vidi ovog, 40 eura, nema poštarine, nema carine, dođe ti u utorak.
https://www.amazon.it/Doctors-Best-Ubiquinol-featuring-Softgels/dp/B002CBXR46/ref=sr_1_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=jarrow+q10&qid=1613139108&sr=8-1
Ista stvar na iherbu 23 eura + 7.5 eura za poštarinu (već smo prošli 30 eura) + carina (ako dođe) i najava je da će mi doći između 4.3. i 26.3.
Ne kažem da na kraju neću naručiti iz USA, ali prvo ću vidjeti kolika mi je totalna razlika u cijeni i datumima za stvari koje me zanimaju.
💔💔💔
Joooj, znam kako je. Danas sam dobila najavu menstruacije, i sad sam sretna kao malo dijete. Wooooohooo, uskoro putujemo!!!
Samo još fali trčkalica ujutro i spremna sam! 😅😅
Sretnooooooooo 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️
Lucyinthesky 💗Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁MattanPričaj nam, sve zelimo znati!! Koliko je endo, koliko folikula ide.. Sve!
MTBtaj jarrow su cure narucivale s iherba ili vitacosta! Kuzis, tu je 60 eur a tamo je 35 na akciji… Isti, isti…
Da, ali ovdje možeš naći bez poštarine, a tamo plaćaš poštarinu I carinu (ako ti dođe).
Vidi ovog, 40 eura, nema poštarine, nema carine, dođe ti u utorak.
https://www.amazon.it/Doctors-Best-Ubiquinol-featuring-Softgels/dp/B002CBXR46/ref=sr_1_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=jarrow+q10&qid=1613139108&sr=8-1
Ista stvar na iherbu 23 eura + 7.5 eura za poštarinu (već smo prošli 30 eura) + carina (ako dođe) i najava je da će mi doći između 4.3. i 26.3.
Ne kažem da na kraju neću naručiti iz USA, ali prvo ću vidjeti kolika mi je totalna razlika u cijeni i datumima za stvari koje me zanimaju.
🙈 I ja vec danima vazem gledam snimam..
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji