Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    12. Veljača 2021. 21:13

MTB

Leia2.0, baš mi je drago da je sad bolje - i sa betom, i sa bebom i sa tebom.
    Ovo sa jajnicima je normalno. Meni su bili povećani (doduše, ne kao tebi) i doslovno sam se po noći morala probuditi, jako polako okrenuti na drugu stranu i opet zaspati kad god sam se htjela okrenuti. Samo sam prvi put to napravila u snu, tako me zabolilo da mi je postalo normalno buditi se i to raditi u svjesnom stanju.
    Što se trajanja trudnoće tiče, meni osobno je najdraže računati tako da je aspiracija 2tt (jer je, realno, trudnoća izračunata po idealnom ciklusu gdje je ovulacija 14DC, a ciklus traje 28 dana). Tako da ću tako računati i ubuduće.
    Super mi je kako si bila od pomoći u bolnici. Dobro da nisi onom miceku krenula pomoći kad si vidjela kako se zadržao.Magnolia, sve su ti rekli. Neki čak prolaktin mjere tako da leže pola sata prije. To nakon stresa i strke ti se ne računa, kao da ga nisi vadila.

nika0302, temperatura ti se pod normalno povisuje od utrića + od trudnoće.Mara234, ja bih vrkutu prestala piti odmah. Ciklu ovisno o debljini endo bih pila do transfera. Ako je endometrij već dobar, prestala bih. Progesteron je spolni hormon, ne bi valjalo kad bi ga samo tako mogli povećati prehranom.

Tanja79, podsjeti me koliki ti je D vitamin? Ja bih uzimala jednu kap svaki ili svaki drugi dan. Svaki treći ti je premalo.

MTB hvala ti. Endometrij mi je 8.6 mm. Doktor rekao da je odličan. Mislim da bum prestala onda sa sa vrkutom i ciklom, nastavit cu jedino Novalac piti. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 21:19

SBjelis, a Q10 sam ja do sad kupovala samo u Hrv, tako da mi je sve što naručim zapravo sniženje.
    A nisam osoba koja strpljivo čeka mjesec dana narudžbu (zato i radim većinu pretraga privatno, samo sam se sa Vinogradskom zeznula ), radije platim više i imam odmah pa sam na miru. 
    Izračunat ću si sve preko vikenda, pa možda uzmem prvu turu tu u EU, a drugu iz USA pa mi je svejedno kad stigne.

Mara234, da, to je super. Još će se malo podebljati do transfera i to je to. Ne treba biti ni predebeo.

💔💔💔

12. Veljača 2021. 21:20

Magnolia

MTB

Magnolia

Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija…. Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?

Naravno da nas ima. Nisi sama u svom jadu
    Ja sam krenula na terapije, i s godinama sam uspjela smanjiti svoju samodestruktivnost na neku normalniju razinu (a bila sam se više puta u životu dovela do ruba s kojeg skoro pa nema povratka).
    To mi je pomoglo da znam prepoznati kad krenem kliziti u svoju crnu rupu, i pomoći si na načine koji su meni svojstveni (ne pale sve tehnike svima).
    I dalje nekad posrnem (tipa nakon spontanog sam baš bila potonula i opet se krenula sjebavati). Ali se dosta brzo trgnem i vratim nazad - pod dosta brzo mislim kroz nekoliko tjedana.
    Nema tih lijekova koji će nam pomoći ako je naše djelovanje i način života taj koji uzrokuje fizičke simptome

Najviše mi ide na živce kad mi netko kaže kako sam jaka, kao kako ja to sve izdrzavam a ostajem normalna a ona je pala u depru jer je imala npr. biokemijsku, jesam mozda iz vanka jaka, ali u sebi se stalno borim da skupim snage i mislim da na taj nacin remetim prirodno funkcioniranje hormona i da sam se time dovela do ovog.
    Okej, sad sam se istresla pa mogu ici naruciti neku kobinaciju na asos ili zaru🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣, robu umjesto dodataka prehrani. Hvala tebi i svima🤭🤭😊

zakasnila si, prošli tjedan su mi stalno dolazili kodovi za popust. Naravno da nisam odolila uostalom sad bar na dodatke ne trošim. Ali zato je u Mangu drugi krug sniženja, a i na Fashion& Friends se na sniženju može nać super stvari za ok lovu. Zato mene nije bilo na forumu, haračila sam bespućima interneta

Matkiša 😎
    12. Veljača 2021. 21:23

Sanjich 👶🤱

Mattan

MTB

Mattan

Lucyinthesky 💗Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁

Joooj, znam kako je. Danas sam dobila najavu menstruacije, i sad sam sretna kao malo dijete. Wooooohooo, uskoro putujemo!!!

Samo još fali trčkalica ujutro i spremna sam! 😅😅

Sretnooooooooo 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️

Hvala 💗
    Sbjelis pojma nemam. Endo je bio 12 i nešto kad je bila O. A vraćam jednu blasticu, ako na to misliš 😉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• rita7
    12. Veljača 2021. 21:26

MTB Zasto kažeš da se dugo čeka ovo s iherba ja sam danas naručila a piše dostava u utorka? Možda jedino ova standardna....ili i ova brza ipak ne bude tako brza?

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Veljača 2021. 21:26

MTB pa ti kreces za 2,3 dana 🤩🤩🤩.... 🎉🎉🎉🎉
    Mattan srecnooooo 🤞🤞🤞🙏🙏
    Ne znam koliki mi je D, vadila pre 3 god iz drugih razloga, bio u ref.vrednostima al ne secam se koliko. Uzecu svaki drugi dan kap. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

manemoj
    12. Veljača 2021. 21:27

MTB ja sam išla u Fran bez narucivanja..
    Magnolia mislim da će biti roza 😉
    Lucyinthesky koliko joj je trebalo da lijepo naraste? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

12. Veljača 2021. 21:29

SBjelis, MTB, ako vam lova nije bitna odaberete neku bržu opciju dostave na iHerbu. Onda kad mi je došlo za 3-4 dana sam odabrala UPS. Ako budete naručivale, imaju dobar prenatal sa aktivnom folnom.

12. Veljača 2021. 21:34

Bozma 🍀🐞

Magnolia

MTB

Magnolia

Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija…. Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?

Naravno da nas ima. Nisi sama u svom jadu
    Ja sam krenula na terapije, i s godinama sam uspjela smanjiti svoju samodestruktivnost na neku normalniju razinu (a bila sam se više puta u životu dovela do ruba s kojeg skoro pa nema povratka).
    To mi je pomoglo da znam prepoznati kad krenem kliziti u svoju crnu rupu, i pomoći si na načine koji su meni svojstveni (ne pale sve tehnike svima).
    I dalje nekad posrnem (tipa nakon spontanog sam baš bila potonula i opet se krenula sjebavati). Ali se dosta brzo trgnem i vratim nazad - pod dosta brzo mislim kroz nekoliko tjedana.
    Nema tih lijekova koji će nam pomoći ako je naše djelovanje i način života taj koji uzrokuje fizičke simptome

Najviše mi ide na živce kad mi netko kaže kako sam jaka, kao kako ja to sve izdrzavam a ostajem normalna a ona je pala u depru jer je imala npr. biokemijsku, jesam mozda iz vanka jaka, ali u sebi se stalno borim da skupim snage i mislim da na taj nacin remetim prirodno funkcioniranje hormona i da sam se time dovela do ovog.
    Okej, sad sam se istresla pa mogu ici naruciti neku kobinaciju na asos ili zaru🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣, robu umjesto dodataka prehrani. Hvala tebi i svima🤭🤭😊

zakasnila si, prošli tjedan su mi stalno dolazili kodovi za popust. Naravno da nisam odolila uostalom sad bar na dodatke ne trošim. Ali zato je u Mangu drugi krug sniženja, a i na Fashion& Friends se na sniženju može nać super stvari za ok lovu. Zato mene nije bilo na forumu, haračila sam bespućima interneta

Imas pravo, prosli tjedan je na asosu dva puta bilo 20posto na sve 🤣🤣🤣 sad mi je asos nekako najjednostavniji i za kupit i za vratit, about you nekako nepregledan, moraju poraditi na tome🤣🤣, zara me nervira kad moram ici po paket🥴🥴🥴🥴
    Totalno oftopicarenje

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 21:40

rita7, gledala sam standardnu dostavu. Ova tvoja je 20 eura, i ona je za par dana.
    Inače, vidim da na iherbu za veću narudžbu od neke nema troškova za standarndu dostavu. To je fora. Ah, decisions, decisions...

Tanja79, da, uskoro polijećemo.
    Uz malo (ne)sreće, provest ću Valentinovo sa Gićem. 
    Nadam se da ipak neću, ne krvari mi se po ljudima nedjeljom. 

manemoj, na netu ne piše da i Fran Mihaljević ima brzi test na covid. Onda ću sutra ujutro prvo sa suzama u očima probati na velesajmu, a onda i na Franu. Valjda nije problem ako dan ranije napravim test? Jer ne znam hoće li mi doći u subotu rano popodne (pa je subota 1DC) ili kasnije/u nedjelju pa je nedjelja 1DC (a test onda mogu raditi u ponedjeljak).

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.