Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2021. 18:43

Magnolia, mailaj Poljaku ili Luciji  nalaz i da ga pita.

12. Veljača 2021. 18:45

Bozma 🍀🐞

Magnolia, mailaj Poljaku ili Luciji nalaz i da ga pita.

A mislila sam cekat ponedjeljak da ih ne gnjavim sada.

12. Veljača 2021. 18:50

Kako sam se opet navukla na testove, a taman se odvikla od foruma. A sad kad sam vec tu da ispratim i ostale koje ce u sljedecih 2 mjeseca  pisat duplu crtu

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 18:59

Bozma 🍀🐞

Kako sam se opet navukla na testove, a taman se odvikla od foruma. A sad kad sam vec tu da ispratim i ostale koje ce u sljedecih 2 mjeseca pisat duplu crtu

Mogla si nam otvorit i novi vol. foruma u nedjelju 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• rita7
    12. Veljača 2021. 19:07

Magnolia polako vidiš da si rekla da si svojedobno imala puno manji- to je od stresa (meni zato i ne pada prirodno 😅)
    Ponovi nalaz ujutro i prije toga odsjedila u čekaonici pola sata :) 
    Leia2.0 Ako sam zapamtila ti si na sv duhu joooj i meni nekad zna upast u oko muški koji čekaju ispred sobe za spermiogram nekidan isto- samo ja  u čekaonici i 4 muška čekaju zbunjeni/nestrpljivi  lika koji je bio unutra duže od pola sata , a neki nabildani krkan mislila sam taj je gotova za sekundu...ali nije ni čudo kad vidiš horor od sobice šta se oduži iskreno svaku put mi ih je zao kad znam gdje moraju uc   

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Lucyinthesky
    12. Veljača 2021. 19:12

MTB

Inače, poremećena kakva jesam, krenula sam redom po eu amazonima i nisam sigurna da je vitacost/iherb stvarno toliko jeftiniji. Na amazonima ih nađem često bez poštarine, nema carine, a isti brand kao na ovi USA stranicama. Na prvu izgleda ovaj na USA 30-40% jeftiniji, ali kad dodam poštarinu i carinu, to je tu negdje, a još čekam dostavu par tjedana…
    Uz put učim njemački, talijanski, španjolski, …

Meni su iskreno samo dva puta carinili, a naručujem stalno. Sad sam se vjerojatno urekla 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• rita7
    12. Veljača 2021. 19:17

Vezano za iherb uzela sam taj mega q10 šta je netko bio stavio i još kak sam mislila da je postupak u ožujku da sto prije to krenem pit uplatila i onu brzu dostavu -.- zaboravila na carinu super doci će me sto eura valjda ukupno to sad a sve odgođeno ...ah ima da djeluje!! 😂

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Mara234
    12. Veljača 2021. 19:29

Tuma

Leiasuper vijesti ❤️ neka se samo tako nastavi da vidiš plod i srceko 😍
    Magnoliamislim da je do 3 sata nakon buđenja, kao 3-4, da su granica ako se ne varam. I definitivno ponovi, to ti je od stresa i nemitovanja tako visoko.
    Simbajesi vidjela danas svoje dečke? 🥰
    Nika sretno!! Mislim da bi mogle biti dobre vijesti, pogotovo zbog povišene temp 🤞
    Mara vrkuta se ne preporuča u 2.dijelu ciklusa jer se ne zna kako djeluje na plod ako dođe do trudnoće. Cikla se smije 😊 mislim da na progesteron ne možeš utjecati prehranom, on će pokazat je li bilo ovulacije i ako je bit će visok, ako nije nizak. Neka me netko ispravi ako sam nes krivo napisala 😊

Tuma hvala na odgovoru. 
    Danas doktor vidio ogroman folikul pa mi dao stopericu da budemo sigurni da će puknit. Jer imam pcos i neredovite cikluse pa zato. Joj samo da taj progesteron bude ok. Cudno mi je da si ne moram stavljat utrogestane. Možda ću morat nakon transfera. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 19:41

Stručnjakinje za pishanje LH trakica kada se pishaju LH trakice? Ostalo mi u sjecanju da popodne? 
    Tiki dezi li se clexsane u frizideru?

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    12. Veljača 2021. 19:46

SBjelis

Stručnjakinje za pishanje LH trakicakada se pishaju LH trakice? Ostalo mi u sjecanju da popodne?
    Tiki dezi li se clexsane u frizideru?

Mi ga na odjelu držimo u običnom ormaru

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.