Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 20:13

BAJO1

SBjelis

Stručnjakinje za pishanje LH trakicakada se pishaju LH trakice? Ostalo mi u sjecanju da popodne?
    Tiki dezi li se clexsane u frizideru?

LH hormon se oko 10-11h počinje tek izlučivati u urinu, pa se trakice koriste između 11 i 22sata Prije pišanja lh trakice trebala bi se suzdržavati barem 3 sata da ne unosiš veće količine tekućine u sebe, kako ne bi razrijedila urin. Znaci piškis 1 dnevno dok su svjetle trakice a kad pocnu tamnit min 2 lh trakice da ulovis pik ❤️🥰

A što ako nam je LH pozitivna ujutro, prije 11, dosta dana poslije ovulacije a prije menstruacije? Taj dio mi nikad nije jasan, jer sam ja uvijek piškila ranojutarnji...

💔💔💔

12. Veljača 2021. 20:15

MTB jesi probala onaj kolagen, tj. je li ga piješ? vidiš li kakve promjene?

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 20:18

MTB i ja sam istom logikom 2 dana surfala i trazila talijanske stranice gdje bi istom logikom mogla naruciti Solgarove proizvode npr. Ali nisam nasla..  Odustala sam nakon 2 dana.. Mozda ponovo krenem u potragu ako nadjem dobar trag. Ili frendicu u nekoj zemlji gdje ima pa da mi posalje..  Nemam pojma. 
    Ovo s Imprilom je bila cista sreca. Tražim proizvod, a kad ono nadjem i webshop jer je na stranici proizvodjaca 😁
    Bozma ja mislim da nije htijela riskirati pa mi je to dala da izduramo transfer... Moram priznati, nekako imam jos uvijek otpor na to pikanje, ne znam sto mi se desilo u prvom stimuliranom. Ja se tebi divim koliko si ih ti prosla u godini 😎 
    Ajme, samo da sutra za UZV da bude sve idealno 🙏 pa da ubacimo mrvice iduci tjedan ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 20:19

Eh da, nisam gotova.
    Meni menstruacija samo što nije došla (krenule naznake). Dakle, 1DC će biti sutra ili preksutra.
    E sad, gledam ja naručivanje za brzi test na covid, i na velesajmu je prvi slobodni termin utorak 16.2. (prekasno!), a u Sigetu ponedjeljak, 15.2. (možda prekasno).  Zna li netko jel se mogu samo pojaviti?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 20:22

Bozma 🍀🐞

Nisam, preblizu mi je to postupka da bih riskirala, a nekako, uz sve drugo što pijem, činilo mi se previše.
    Ali sam skupila kolekciju (sad na akciji), traju 2 godine pa neka stoje 
    Od dosta ljudi (i van foruma) sam čula da je to super stvar.
    Uzela sam i kremu za lice (fina je, ali ja više volim gelastu strukturu) i labella (oni mi još nisu došli).

💔💔💔

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 20:25

MTB ja zaista ne znam..
    Bajo hvala ti 😘🙏

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 20:27

MTB ja sad ti malo gledam i mislim si.. Sigurno bi te pustili i napravili test odmah da im objasnis situaciju. Ja sam sigurna da je na mojim testiranjima bilo takvih slucajeva.  Zaista. 

12. Veljača 2021. 20:27

MTB

Bozma 🍀🐞

Nisam, preblizu mi je to postupka da bih riskirala, a nekako, uz sve drugo što pijem, činilo mi se previše.
    Uzela sam i kremu za lice (fina je, ali ja više volim gelastu strukturu) i labella (oni mi još nisu došli).

zato i pitam da vidim ima li i kod tebe promjena, jer nisam sigurna je li ih ja umišljam. A kremu sam dobila tester, ali mi nije baš, ima neki jaki miris

Lucyinthesky
    12. Veljača 2021. 20:28

MTB

Bozma 🍀🐞

Koji kolagen si uzimala?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 20:30

Mattan kako si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.