iris_iris, znaš da ovdje svoje lavice volimo i kad su negativne.
Žao mi je radi negativnog testa. Planovi za dalje?
Tiki, wooohoooo, slavimo. Idemo sad razvaliti i to drugo tromjesečje.Nina92, meni tek treba doći za par dana.
Marinela87, sad samo polako. Danas odmah možeš vaditi betu, u ponedjeljak drugu.
Malo kasnim s odg. Pa plan je u ponedjeljak beta i dogovor kad možemo dalje. Nisam sigurna koliko treba čekati do idućeg postupka s obzirom da je ovaj bio blaga stimulacija. Inače, moram pohvaliti biologa koji je u ovom postupku s mojom jednom stanicom ipak čekao do 4.dana da ona dođe do stadija morule! Tako da smo napokon dobili info i o kvaliteti stanica, dobre su 😍 žao mi je što nemam info o prijašnjim postupcima pa da znam jesu se isplatili silni suplementi ili su i prije bile ok 😏😏
A gdje si sad bila? Nisi napisala u potpis, cccc.
Dobro je da imaš kvalitetne stanice. Po tvom potpisu zapravo vidim da nemaš sreće do sad sa postupcima. Vjerujem da će idući biti dobitan - sad uz suplemente, dobrog biologa i sve što ste naučili iz ovog postupka. Mislim da nakon blage stimulacije možeš čak i odmah ići dalje (nakon ovog mjeseca pauze), AKO su ti jajnici i hormoni u dobrom stanju. Vidjet ćeš.
A uz mrvcu sreće, možda je već i ovaj ipak bio dobitan.
💔💔💔
Iris žao mi je zbog negativnih tetstova😔 nadam se da imaš planove za dalje, to uvijek nekako pomogne…. A tko zna, možda te beta u ponedjeljak iznenadi, ne bi bilo prvi put 🤞😊
Dada tvoja beta mora biti preko 300, sigurno. 😊
Tiki dobrodošla u 2.tromjesecje i bez problema otišla u 3.❤️ Bit će sve u redu🥰
Marinela ajmeee koje divno čudo!!! 🥰🥰 2.put ovaj mjesec 🥳 pa ovo je stvarno najplodnijih i najbolji mjesec od kad sam ja na forumu, javi kad zoveš kliniku kaj su ti rekli ❤️
Hvala Tuma 😘😘 iskreno, nada će vjerojatno umrijeti tek u ponedjeljak 😂 ali voljela bi ds bar malo ta beta trzne, preko 5 pa da znam da se nešto događalo.. I to bi mi puno značilo za dalje
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Dada, Sanjich čestitam na pozitivnim betama i testovima!
Marinela wow, prirodno, nakon toliko postupaka, obozavam takve price! Bas daju nadu! Svu srecu zelim, i ja sam tu bestiju imala godinama, ali brzo ces to rijesit, ne sumnjam!
Zene, moj endometrij je i dalje tanak ( toliko da mi dr nije niti reka tocno koliko). 3 folikula na lijevom jajniku( 15, 12, 10) i 1 na desnom(10).
Dobila sam estrofem 3 puta dnevno 3 dana.
Moze li on napravit cudo do ponediljka? Ako mi bude poz lh trakica u ned, u pon je Aih.
Koje su nuspojave estrofema i zasto svugdi citam da on sprjecava ovulaciju? 😐
05.12.2022 💗
Cure koje stavljate utrogestan pitanjce... sad sam stavljala i sve mi se nešto zadebljalo, a prije je sve bilo ful mekano. Jel to dobro? 🙄
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
MTB, kod parodontoze je bitno koristenje dobre cetkice za zube i parodontax paste,koliko toliko moze pomoci...i naravno,pravilno četkanje zuba,ne ribanje nego kružno i ajmo reci od gore prema dole (kao da spustas zubno meso)
Kontrole obavezno svaka 3 mjeseca! I nakon takvog ciscenja,dva tjedna koristenje posebne vodice+pasta koju stomatolog preporuci (koja nece pobiti djelovanje te vodice)
Za zube sam strucnjak 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
MTB,kod parodontoze je bitno koristenje dobre cetkice za zube i parodontax paste,koliko toliko moze pomoci…i naravno,pravilno četkanje zuba,ne ribanje nego kružno i ajmo reci od gore prema dole (kao da spustas zubno meso)
Kontrole obavezno svaka 3 mjeseca! I nakon takvog ciscenja,dva tjedna koristenje posebne vodice+pasta koju stomatolog preporuci (koja nece pobiti djelovanje te vodice)
Za zube sam strucnjak 😊
Hvala. Sve to radim već godinama, plus tuš za zube. Nije pomagalo, tek sam se s ovom kiretažom zubnog mesa resetirala ❤️❤️❤️
💔💔💔
Mattan sretno. ❤Izjutra ces biti PUPO ❤❤🙏
Ja sam piskila j umocila LH trakicu. Vidi se najsvjetlija crtica na svijetu.. Dobro je rekla dr.- nece O prije pon! 🙏
oharascarlett14@gmail.com
MTB, super i za vodeni tus, besprijekorna si u svim sferama 😊😊 ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ja sam piskila j umocila LH trakicu. Vidi se najsvjetlija crtica na svijetu.. Dobro je rekla dr.- nece O prije pon! 🙏
Hoćeš li dobivati štopericu?
💔💔💔
I još bitnije, sutra se Mattan ubija u McD 😂😂😂
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji