MTB jesi probala onaj kolagen, tj. je li ga piješ? vidiš li kakve promjene?
Nisam, preblizu mi je to postupka da bih riskirala, a nekako, uz sve drugo što pijem, činilo mi se previše.
Ali sam skupila kolekciju (sad na akciji), traju 2 godine pa neka stoje
Od dosta ljudi (i van foruma) sam čula da je to super stvar.
Uzela sam i kremu za lice (fina je, ali ja više volim gelastu strukturu) i labella (oni mi još nisu došli).
Koji kolagen si uzimala?
Ovaj:
https://www.gaianaturelle.hr/dodaci-prehrani/kolagen-shot.html
Navodno je mrak.
Ja sam probala jedan dan, meni je okus odvratan. Dvije meni bliske osobe su rekle da im je fini.
Sigurno je to zato što sam ja trudnica.
💔💔💔
SBjelis, ovo je navodno dobra firma za suplemente, a njemačka je:
https://www.jarrow.de/en/
Budem tokom vikenda završila sa svojom opsežnom analizom, pa ti javim zaključke.
💔💔💔
Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija.... Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?
Lucyinthesky 💗
Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
ajme cure!!!!pa ovo je nemoguce?jos uvije mislim da sanjam!!! isla sam popiskit test samo da mogu reci na sv duhu ako me pitaju,da jesam!! i uvjerena da mi kasni od stresa!! i ljuta kaj sad moram odgađat taj glupi septum!tolko sam bila razdrazljiva ovih dana,jos saznala za jednu curu koju decko stalno vara da je trudna ostala SLUCAJNO, tako sam bila sva jadna,zavidna,nikakva! Iris_iris sad sigurno necu operirat "septum"!! samo, cure, ja sam ludo sretna ako se ovo stvarno desilo, vec samo vidjet te 2 crtice napokon, bez trazenja sjena,bez vađenja iz smeca!!!!ne mogu vjerovat da je to test koji sam ja popisala! mozda grozno zvuci al nekako, evo vec sam tu sretna i necu se nadat nicem previse!!!tj ni ne nadam se zbog te escherihije u endometriju.sretna sam sta je to uopce moguce! joj pisem svasta,mozda bolje da ne pisem,ali kad znam da samo vi kuzite. Ja sam van sebe,,ovaj mjesec sam se poseksala 2puta jer mi je prisjeo i seks i sve!i to uopce nisam gledala dane! vjezbala sam do prekjucer ko manijak,s utezima, pusila u drustvu malo, pila alkohol, kupala se u vrucoj kadi,nema sta nisam toliko se nisam nadala!jucer nisam vjezbala samo zato sta sam bila mamurna od veceri prije!!o boze moram se smirit.hvala vama na ovom forumu na ovim tako lijepim reakcijama!! probat cu se smirit,zvat sv duh pa lagano dalje bez puno ocekivanja!
Ma joj, ne brini se! Moje frendice su sve i pile i pusile i tulumarile i svasta jer nisu znale da su trudne(nisu one ko mi 🙂). Sve bebe tj. sad vec djeca su super, velika i zdrava… 🙂🙂🙂
Ej tek sad vidim ovo, ma da, istina, ne brinem se da sam nesto naskodila, nego hocu rec da sam radila apsolutno sve sta inace se trudimo izbjegavat, totalno uvjerena da nis ovaj mjesec! Ajme i moje frendice su tako, neke i za vrijeme trudnoce u manjoj mjeri..a baka mi danas rekla da je ona prvi put isla kod doktora 9 dana prije poroda😂😂😂😂
Lucyinthesky joj jelda ludo!kupila sam u mulleru 3 testa da gledam svako jutro do ponedjeljka tu crtu koju sam toliko cekala😂
Citam forum al ne uspijevam se na nista skoncentrurat.. Danas je bio lud dan! Sutra cu valjda doc k sebi malo!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Uništit cu se sa svojom negativom, nasla sam da je prolaktin povezan sa visokim tsh, a iako sam na terapiji skocio mi je i tsh pa su mi digli dozu na 75/100, a to je dosta visoka terapija…. Moguce da je od toga skocio i prolaktin. Ja samu sebe sustavno unistavam, ne znam ima li vas tu jos takvih koji ste najgori za sebe i kako ste sebi pomogli?
Naravno da nas ima. Nisi sama u svom jadu
Ja sam krenula na terapije, i s godinama sam uspjela smanjiti svoju samodestruktivnost na neku normalniju razinu (a bila sam se više puta u životu dovela do ruba s kojeg skoro pa nema povratka).
To mi je pomoglo da znam prepoznati kad krenem kliziti u svoju crnu rupu, i pomoći si na načine koji su meni svojstveni (ne pale sve tehnike svima).
I dalje nekad posrnem (tipa nakon spontanog sam baš bila potonula i opet se krenula sjebavati). Ali se dosta brzo trgnem i vratim nazad - pod dosta brzo mislim kroz nekoliko tjedana.
Nema tih lijekova koji će nam pomoći ako je naše djelovanje i način života taj koji uzrokuje fizičke simptome
💔💔💔
Lucyinthesky 💗Sbjelis ko dijete pred ekskurziju 😁
Joooj, znam kako je. Danas sam dobila najavu menstruacije, i sad sam sretna kao malo dijete. Wooooohooo, uskoro putujemo!!!
💔💔💔
MTB ja sam došla tamo i ženska mi krenula da se čeka 48 sati, da bi svi preko reda.. bla bla.. ja rekla da ok, da sam u postupku medicinski potpomognute oplodnje, suza u oku i sve to.. ženska napisala na papir crvenom kemijskom hitno i dva puta podvukla i ja riješila 😉
Magnolia nemam ti šta pametno reći, žao mi je što te to tako zabrinulo.. sjećam se kad sam ja vadila da su me još poslali da odem pola sata sjesti i umiriti se, možda stvarno da ponoviše, sigurno će biti ok ❤️
Inače, otkad si promjenila Nick ja guglam magnolie i razmišljam koju bi posadila u dvorište 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB jesi probala onaj kolagen, tj. je li ga piješ? vidiš li kakve promjene?
Nisam, preblizu mi je to postupka da bih riskirala, a nekako, uz sve drugo što pijem, činilo mi se previše.
Ali sam skupila kolekciju (sad na akciji), traju 2 godine pa neka stoje
Od dosta ljudi (i van foruma) sam čula da je to super stvar.
Uzela sam i kremu za lice (fina je, ali ja više volim gelastu strukturu) i labella (oni mi još nisu došli).
Koji kolagen si uzimala?
Ovaj:
https://www.gaianaturelle.hr/dodaci-prehrani/kolagen-shot.html
Navodno je mrak.
Ja sam probala jedan dan, meni je okus odvratan. Dvije meni bliske osobe su rekle da im je fini.
Sigurno je to zato što sam ja trudnica.
Hvala ti 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ja sam došla tamo i ženska mi krenula da se čeka 48 sati, da bi svi preko reda.. bla bla.. ja rekla da ok, da sam u postupku medicinski potpomognute oplodnje, suza u oku i sve to.. ženska napisala na papir crvenom kemijskom hitno i dva puta podvukla i ja riješila 😉
Magnolianemam ti šta pametno reći, žao mi je što te to tako zabrinulo.. sjećam se kad sam ja vadila da su me još poslali da odem pola sata sjesti i umiriti se, možda stvarno da ponoviše, sigurno će biti ok ❤️
Inače, otkad si promjenila Nick ja guglam magnolie i razmišljam koju bi posadila u dvorište 😊
Na brzi si došla, bez najave? Super, budem i ja probala sutra. Narezat ću prvo luka za ručak
Na koji si punkt ti probala? Gledam ova od ZG Istok, tamo mi da i datum u prošlosti da upišem
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji