Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 22:23

Josipab

MTB,super i za vodeni tus, besprijekorna si u svim sferama 😊😊 ❤️

Ma nisam besprijekorna, žao mi je ako je tako ispalo. Godinama sam zanemarivala svoje zubalo radi straha od zubara. Onda sam malo po malo sredila st/ranje i bila skroz ok. A onda su članu obitelji morali skoro sve zube izvaditi radi uznapredovale paradentoze, pa sam se usrala i počela raditi što mogu da to odgodim za sebe. 

💔💔💔

• aria2019
    12. Veljača 2021. 22:28

Pozdrav svima... Ja sam nova. 
    Počela sam sa svim nalazima i krecem uskoro sa MPO u Rijeku. 
    Dosada nisam uspijela ostat trudna... 🥺 I tako je sve to krenulo... Pokusava li smo i posla je cca godinu dana, i pocela sam ic na neke preglede i ustanovili su mi neprohodnost jajovoda. Napravila laparoskopiju, desni je ok sada a lijevi je neaktivan jer sam se jednostavno tako rodila sa jednom izaslinom na njemu. Jajnici su mi policistični.
    Zaručnik je napravio spermiogram njemu je sve u redu. Sljedeći tjedan krecem sa folikumetrijom pa cemo vidjet sta ce bit. 
    Trenutno pijem klomifen tablete. 

Kakva su casa iskustva za rijeku??  
    Hvala ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

• Josipab
    12. Veljača 2021. 22:31

Zajebana je parodontoza, a bome i strah/trauma od zubara! 😅 na genetski dio nazalost ne mozemo utjecati  ali kontrolama i parodontoloskom obradom situacija se poprilicno moze drzati pod kontrolom 😊💪

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

iris_iris
    12. Veljača 2021. 22:32

MTB  Repromed i slavni dr. Patrik! Baš zbog njega smo se i odlučili za Repromed i stvarno smo zadovoljni. Kako god ispalo sada, daje nam nadu za dalje. 😊 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 22:37

Libo

Cure koje stavljate utrogestan pitanjce… sad sam stavljala i sve mi se nešto zadebljalo, a prije je sve bilo ful mekano. Jel to dobro? 🙄

To je ok! Manjak prostora unutra je uvijek dobar znak 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 22:39

Lucyinthesky

Leia2.0 super što sve nekako ide prema boljem 👍A muški,e ne znam, ponekad si mislim da se možemo zamijenit s njima i da oni moraju obavit sve ovo što mi radimo, a mi obavit samo tu njihovu sitnicu… 🤔Ponekad mi ih i dođe žao, pogotovo ako su lošiji "uvjeti", mimoze jedne 😁
    Dada čestitam ti draga, beta je divna i baš mi je drago da si uspjela ❤️
    Marinela87 ja sam još pod dojmom tvoje priče od jutros 🤩
    Mattan sretno na transferu 🤞🤞🤞
    Ruska1986 bome ti još sitno brojiš, a čini mi se kao da sam nedavno čitala one tvoje prve postove 😊
    La_Reina_del_Sur, žao mi je, zadnji put smo se pratile u postupku i nadala sam se da ćeš ovaj put biti bolje sreće.Ipak,držim ti fige i dalje 🤞

Sitno, sitno 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• *.Women_name.*
    12. Veljača 2021. 22:48

Ruska1986

Libo

Cure koje stavljate utrogestan pitanjce… sad sam stavljala i sve mi se nešto zadebljalo, a prije je sve bilo ful mekano. Jel to dobro? 🙄

Da, zapravo mi uvijek pričamo kak o mekani. A oni u nalazima trudnoće uvijek pišu tvrd, zatvoren. Po njima nije dobro ak je omeksan. Po tom sam ja skuzila da nemam pojma o cerviks u 😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 22:55

*.Women_name.*

Ruska1986

Libo

Da, zapravo mi uvijek pričamo kak o mekani. A oni u nalazima trudnoće uvijek pišu tvrd, zatvoren. Po njima nije dobro ak je omeksan. Po tom sam ja skuzila da nemam pojma o cerviks u 😂😂😂

Pa ja kad se sjetim stavljanja utrica, tocno znam kako je bilo sve manje i manje mjesta unutra, u odnosu na pocetak stavljanja i na kraj stavljanja. Samo tad nisam o tome bas nest razmisljala neg ono: stavi i idi 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 23:00

aria2019

Pozdrav svima… Ja sam nova.
    Počela sam sa svim nalazima i krecem uskoro sa MPO u Rijeku.
    Dosada nisam uspijela ostat trudna… 🥺 I tako je sve to krenulo… Pokusava li smo i posla je cca godinu dana, i pocela sam ic na neke preglede i ustanovili su mi neprohodnost jajovoda. Napravila laparoskopiju, desni je ok sada a lijevi je neaktivan jer sam se jednostavno tako rodila sa jednom izaslinom na njemu. Jajnici su mi policistični.
    Zaručnik je napravio spermiogram njemu je sve u redu. Sljedeći tjedan krecem sa folikumetrijom pa cemo vidjet sta ce bit.
    Trenutno pijem klomifen tablete.

Kakva su casa iskustva za rijeku??
    Hvala ❤️❤️❤️

Dobro nam dosla 🙂 ja ti nemam iskustva sa Rijekom, ali ce ti se javit cure koje imaju.. Stvarno nas ima od svuda 🙂 ako si tek krenula, procitaj si prve 2 stranice foruma, imas jako puno korisnih informacija. I mozes si sredit i potpis, tako da te lakse pratimo 🙂 sve ti je na te prve dvije stranice..I slobodno napises i vase godine.. I zelim ti svu srecu 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

🌼TiKi🌼
    12. Veljača 2021. 23:01

Sto se tice cerviksa, ja sam primjetila da mi je prije menge dosta nisko, jedva namjestim mč, a u obje trudnoce mi je bio i ostao visoko. To za mekocu ne mogu procijeniti jer je ocito individualno, nije kod mene bilo posebnih promjena. Nedavno sam primjetila da je uze i da teze uguram utrice. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.