Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    12. Veljača 2021. 19:48

SBjelis ma ne, na sobnoj temperaturi. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

12. Veljača 2021. 19:50

SBJelis zbog čega točno si dobila clexane?

Matkiša 😎
    12. Veljača 2021. 19:51

Hvala ti Dado što misliš na mene! 🥰🥰🥰
    Leia2.0 jako mi je drago zbog tebe, neka i dalje ide dobrim tokom. 🙏

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 20:05

Hvala, cure 😘 predivne ste
    Bozma imam neke mutacije mthfr pai

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 20:07

SBjelis, i mene više muči to što u Hrv nema ono što želim od cijene, a nekako mi je tlaka naručiti iz USA i čekati tjednima da dođe jer sam nestrpljiva (da sam naručila kad sam počela misliti o tome, već bi mi došlo).
    Zapravo si mi ti dala ideju kad si rekla da si naručila svoje iz Italije, pa sam krenula guglati što ima. Budem preko vikenda nešto naručila, pa javim što sam na kraju zaključila.

Tuma, *.Women_name.*, mene je najviše živciralo kod MM što je on stalno tako miran i ok, ja sam se brinula oko svakog štrecanja, on je bio flegma. Pa sam htjela da i on malo pati. 
    S druge strane, volim ga takvog. On je moja stijena, ne znam što bih da je on nervozan i nesiguran oko moje trudnoće, tek bih onda prošvikala.

Ruska1986, ti se prestaješ družiti s njim, a ja se počinjem družiti s njim. 

Bozma, Tuma, Tanja79, Lucyinthesky hvala na iskustvu. Ma samo moram prelomiti i naručiti. Uvijek mi je teško prvi put (za sve) i onda odugovlačim. A onda se bacim u vodu i nakon toga ne znam kako sam živjela bez toga.

💔💔💔

12. Veljača 2021. 20:08

SBjelis, imam i ja, na PAI, ACE i neki divlji gen na MTHFR. rekli su mi da nije za Clexan, da je doboljan andol, ali sam ga užicala u zadnjem

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Leia2.0, baš mi je drago da je sad bolje - i sa betom, i sa bebom i sa tebom. 
    Ovo sa jajnicima je normalno. Meni su bili povećani (doduše, ne kao tebi) i doslovno sam se po noći morala probuditi, jako polako okrenuti na drugu stranu i opet zaspati kad god sam se htjela okrenuti. Samo sam prvi put to napravila u snu, tako me zabolilo da mi je postalo normalno buditi se i to raditi u svjesnom stanju. 
    Što se trajanja trudnoće tiče, meni osobno je najdraže računati tako da je aspiracija 2tt (jer je, realno, trudnoća izračunata po idealnom ciklusu gdje je ovulacija 14DC, a ciklus traje 28 dana). Tako da ću tako računati i ubuduće.
    Super mi je kako si bila od pomoći u bolnici. Dobro da nisi onom miceku krenula pomoći kad si vidjela kako se zadržao.  

Magnolia, sve su ti rekli. Neki čak prolaktin mjere tako da leže pola sata prije. To nakon stresa i strke ti se ne računa, kao da ga nisi vadila.

nika0302, temperatura ti se pod normalno povisuje od utrića + od trudnoće. 

Mara234, ja bih vrkutu prestala piti odmah. Ciklu ovisno o debljini endo bih pila do transfera. Ako je endometrij već dobar, prestala bih. Progesteron je spolni hormon, ne bi valjalo kad bi ga samo tako mogli povećati prehranom. 

Tanja79, podsjeti me koliki ti je D vitamin? Ja bih uzimala jednu kap svaki ili svaki drugi dan. Svaki treći ti je premalo.

💔💔💔

BAJOMA

SBjelis

Stručnjakinje za pishanje LH trakicakada se pishaju LH trakice? Ostalo mi u sjecanju da popodne?
    Tiki dezi li se clexsane u frizideru?

LH hormon se oko 10-11h počinje tek izlučivati u urinu, pa se trakice koriste između 11 i 22sata Prije pišanja lh trakice trebala bi se suzdržavati barem 3 sata da ne unosiš veće količine tekućine u sebe, kako ne bi razrijedila urin. Znaci piškis 1 dnevno dok su svjetle trakice a kad pocnu tamnit min 2 lh trakice da ulovis pik ❤️🥰

Lucyinthesky
    12. Veljača 2021. 20:10

Leia2.0 super što sve nekako ide prema boljem 👍A muški,e ne znam, ponekad si mislim da se možemo zamijenit s njima i da oni moraju obavit sve ovo što mi radimo, a mi obavit samo tu njihovu sitnicu... 🤔Ponekad mi ih i dođe žao, pogotovo ako su lošiji "uvjeti", mimoze jedne 😁
    Dada čestitam ti draga, beta je divna i baš mi je drago da si uspjela ❤️
    Marinela87 ja sam još pod dojmom tvoje priče od jutros 🤩
    Mattan sretno na transferu 🤞🤞🤞
    Ruska1986 bome ti još sitno brojiš, a čini mi se kao da sam nedavno čitala one tvoje prve postove 😊
    La_Reina_del_Sur, žao mi je, zadnji put smo se pratile u postupku i nadala sam se da ćeš ovaj put biti bolje sreće.Ipak,držim ti fige i dalje 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 20:11

Obavila zubarku. Ja spremna za postupak!
    Inače, već sam rekla ovdje da imam početak paradentoze i da mi je zubarka eksperimentalno radila kiretažu zubnog mesa (da, da, i to postoji!) početkom prošle godine. Pritom je naglasila da mi možda ne pomogne.
    U svakom slučaju, i ona i ja smo oduševljene stanjem. Evo, prošla je godina dana, a meni je zubno meso u fantastičnom stanju. Preporučila mi je da počnem uzimati D vitamin jer i to pomaže. Rekoh, waaaaay ahead of you, girl! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.